kostacurtas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Reef Entertainment developing Rambo game for 2012 Reef Entertainment has announced its to release a Rambo game next year for PC, PS3, and Xbox 360. The game is so far unnamed, and is a first for hi-def consoles. Reef purchased the rights to make the game from StudioCanal, which could see the studio turning it into a gaming series. The timing of the agreement was considered a good move with the recent Rambo film being such a success, and Sylvester Stallone’s Expendables 2 slated for release next summer.
mchls Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Rambo to be shown at gamescom, “coming soon” Reef said this morning that Rambo: The Video Game will get a showing at gamescom next month.There’s no date, although it was said last year it’d be out in 2012. The official site says “soon“.
phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Για να δούμε, πόσα κοινά στοιχεία θα έχει με την τρίτη Κρίση..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Για να δούμε, πόσα κοινά στοιχεία θα έχει με την τρίτη Κρίση.. Ακριβώς το ίδιο αλλα χωρίς nano-suit! :-D
MetalGearFan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Νομίζω θα καλύψει ένα κενό στην αγορά. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε παιχνίδι που να σκοτώνεις αβέρτα κομουνιστές. 5
solarsoul Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Νομίζω θα καλύψει ένα κενό στην αγορά. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε παιχνίδι που να σκοτώνεις αβέρτα κομουνιστές. Κράτα τα λεφτά γιατί βγαίνει παιχνίδι "χρυσή αυγή". 1
geowizard Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Κράτα τα λεφτά γιατί βγαίνει παιχνίδι "χρυσή αυγή". troll^2 Ποτε βγαινει το rambo;
solarsoul Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 troll^2 Ποτε βγαινει το rambo; άσε ρε πονηράδα.
πανηλειακός Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Νομίζω θα καλύψει ένα κενό στην αγορά. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε παιχνίδι που να σκοτώνεις αβέρτα κομουνιστές. τετοιες μαλακιες που πεταει ο καθενας.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ αρκετά καλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα