olga1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 καλησπερα σας παιδια,περασα χτες το lion με καθαρη εγκατασταση,πηγα σημερα να δω καποια βιντεακια στο youtube και μου ζητησε να περασω τον flash player,να τον περασω αφοβα;,στο snow leopard δεν θυμαμε τι ειχα κανει....ευχαριστω για τις απαντησεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ναι φιλενάδα ,άφοβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olga1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ευχαριστωωωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olga1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 ξεχασα να αναφερω οτι ο adobe flash player που εβαλα ηταν σε beta απο οτι εγραφε...κανονικη εκδοση δεν μπορω να βρω;γιατι γενικα οταν ακουω beta νιωθω καπως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Όλες οι "σχέσεις" στην αρχή δοκιμαστικές είναι.. Μην ανησυχείς και εγώ αυτή φοράω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olga1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 συμφωνω μαζι σου.... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 να ρωτησω κατι;δεν ειναι καλυτερο τα βιντεακια να τα βλεπουμε μεσω αυτου; http://www.youtube.com/html5?hl=el το flash δεν ανεβαζει θερμοκρασιες στο mac; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δεν είδα το λινκ σου γιατί είμαι διακοπές κ δεν έχω καλή σύνδεση,μαντεύω όμως ότι είναι για το html5. Εγώ ξέρω οτι πρέπει να είναι κατασκευασμένο σε αυτο το "πρωτοκολλο"για να το δούμε και ότι είναι μια εναλλακτική του Flash. Αν τώρα αυτό που μου δείχνεις είναι ενας μετατροπέας απο Flash σε html 5 τοτε θα ζεσταθεί ακομα περισσότερο μιας και θα κανει εκτός απο play και reendering.Μην ανησυχείς για θερμοκρασίες σε αυτες τις λειτουργίες ομως όπως και να εχει,είναι κατασκευασμένος ο υπολογιστής σου γι'αυτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 ναι φιλε μου για το html ελεγα....απλα βλεπω στα βιντεο κατι 65αρια και καμμια φορα και παραπανω και μου ερχεται καπως.....ευχαριστω για την απαντηση σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Σε φόρμα,καθαρό,χωρίς άχρηστα πράγματα και με repair permisions,μια καλή βασουλα τώρα το καλοκαιράκι βοηθάει πάρα πολυ,και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα για το αγαπημένο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 ετσι το εχω...του εκανα μια καθαρη εγκατασταση προχτες,του εχω βαλει καμμια 10αρια προγραμματακια που δουλευω και τιποτα παραπανω,του εχω περασει και εναν ssd 240giga και 8giga μνημη και πηγαινει αεροπορια το μικρο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 ετσι το εχω...του εκανα μια καθαρη εγκατασταση προχτες,του εχω βαλει καμμια 10αρια προγραμματακια που δουλευω και τιποτα παραπανω,του εχω περασει και εναν ssd 240giga και 8giga μνημη και πηγαινει αεροπορια το μικρο μου Ετσι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olga1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 ετσι το εχω...του εκανα μια καθαρη εγκατασταση προχτες,του εχω βαλει καμμια 10αρια προγραμματακια που δουλευω και τιποτα παραπανω,του εχω περασει και εναν ssd 240giga και 8giga μνημη και πηγαινει αεροπορια το μικρο μου θελω και εγωωωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 θελω και εγωωωωωωω Τώρα εχει διακοπές,μπανακια κλπ.. Όταν γυρίσουμε μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olga1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 δικιο εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.