Silverage Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να κάνω μια ερώτηση.Έχω μια κολοκύθια που βγάζει κάτι στρογγυλά κολοκύθια που έχουν πολλά αγγάθια πάνω τους.Ξέρει κανείς πως λέγονται;Κάποιος μα είχε πει πως είναι Ιταλικά αλλά δεν είμαι σίγουρος γι'αυτό.
Dark_son20 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 έτσι όπως το περιγράφεις μοιάζει με κάτι κολοκυθιές που είχε φέρει η γιαγιά μου από Βραζιλία (πολιτικοί προσφυγες ktlp) αν είναι τα ίδια τηγάνισε τα! θα πάθεις πανικό από το πόσο νόστιμα είναι
Toufas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Καμια φωτο? http://en.wikipedia.org/wiki/Chayote αυτο ισως?
washcloud Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 ...αγκάθια; Μπας και δεν είναι κολοκυθιά όπως την λες, αλλά φραγκοσυκιά;
christiana78 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ρίγανη. Συγγνώμη έπρεπε να το γράψω δεν γινόταν....
Silverage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Καμια φωτο? http://en.wikipedia.org/wiki/Chayote αυτο ισως? Τούφα ακριβώς αυτά είναι.Στην φωτο στο wikipedia δεν φαίνονται τα αγκάθια βέβαια αλλά μπορεί να είναι άλλη ποικιλία. Αυτό είναι λοιπόν
arxaggelos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Τούφα ακριβώς αυτά είναι.Στην φωτο στο wikipedia δεν φαίνονται τα αγκάθια βέβαια αλλά μπορεί να είναι άλλη ποικιλία. Αυτό είναι λοιπόν τώρα αν σου πω τί μου θυμίζουν θα με πεις χυδαίο;
Dark_son20 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 yeap αυτό η γιαγιά το έκοβε σαν πατάτα τηγανητή (όχι φέτες σαν τα κλασικά κολοκύθια) και το τηγάνιζε. πανικός γινόταν ποιος θα τα φάει
Silverage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ξέρω είναι πολύ φοβερά όπως λες.Δεν έχω δοκιμάσει κομμένα σαν τις πατάτες αλλά όταν σε λίγο καιρό θα βγάλει θα το δοκιμάσω.Πέρυσι βγάλαμε 60 κολοκύθια απο μια ρίζα και μοιράσαμε σε όλη την Αθήνα.Όσοι τα δοκίμασαν πάντως τους άρεσαν.
Toufas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 κοψτα σε παρα πολυ λεπτες φετες, λαδωσε τα και καντα στην σχαρα απλα να μαλακωσουν και να κανουν τις γραμμες κανε μια vinaigrette με λιγο μπουκοβο μεσα και να ειναι καπως δυνατη, και ριχτη απο πανω απο τις φετες, και ενα καλο κατσικισιο τυρι και καμια λιαστη ντοματα και ψωμι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.