Προς το περιεχόμενο

Bug ID

DrDeath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ζωντανό bug οχι software :P ξέρει κανείς τι είναι και πως να το καθαρίσω? έσκασαν μύτη από το πουθενά έχουν μήκος 3-4 χιλιοστά και κάνουν ντου από το μπαλκόνι. post-42751-0-66460700-1312467311_thumb.jpg

Δημοσ.

skathari1.jpg

Αν είναι αυτό, την έχει γαμήσει ο φοίνικας.

αυτα ρε ειναι τεραστια.. λιγο πιο μεγαλα απο την χρυσομυγα.. αυτο που μας δειχνει στην φωτο ο topic starter ειναι πολυ μικρο, σαν πασχαλιτσα.. αν δεν κανω λαθος..

Εκτος αν ειναι μωρα του σκαθαριου που ξεραινει τους φοινικες

skathari2.jpg

και απο αλλη οπτικη γωνια

Δημοσ.

αυτα ρε ειναι τεραστια.. λιγο πιο μεγαλα απο την χρυσομυγα.. αυτο που μας δειχνει στην φωτο ο topic starter ειναι πολυ μικρο, σαν πασχαλιτσα.. αν δεν κανω λαθος..

Εκτος αν ειναι μωρα του σκαθαριου που ξεραινει τους φοινικες

ακόμα μικρότερα. 3 mm

Δημοσ.

skathari1.jpg

Αν είναι αυτό, την έχει γαμήσει ο φοίνικας.

Αυτές οι μαλακίες είναι ΟΙ μαλακίες.

Μας ξεπάστρεψαν φοίνικα που είχαμε 20 χρόνια. Στα διάλα.

Δημοσ.

άντε και είναι αυτό για τους φοίνικες. τι διάολο θέλουν μες στο σπίτι?

btw Ιεράπετρα είμαι αν παίζει κάποιο ρόλο το κλίμα της περιοχής.

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι δοκίμασες τα κοινά εντομοκτόνα του εμπορίου - ή ίσως και κάποια πιο εξειδικευμένα, σαν αυτά που χρησιμοποιούν οι εταιρείες απολυμάνσεων - και δεν είχαν αποτέλεσμα;

(στην περίπτωση αυτή εγώ, με τη φρίκη που τρώω με κάθε "εντομοειδές" - από κατσαρίδα μέχρι νυχτοπεταλούδα μιλάμε! άμα με πλησιάσει μπορεί και να σαλτάρω απ' το μπαλκόνι... - θα άλλαζα σπίτι!!!)

Δημοσ.

όχι δεν δοκίμασα τίποτα. δεν ήθελα να ρίξω κάτι τσάμπα μιας και κυκλοφορούν στον one room χώρο που ζω. Μετά από μια μέρα ψόφησαν όλα από μόνα τους ( νομίζω ότι αυτοκτόνησαν μην αντέχοντας το death metal :P ). Αν ξαναεμφανιστούν θα πάω σε μαγαζί με φυτοφάρμακα μαζί με ένα από τα bugs για να το δει και να μου δώσει κάτι να ρίξω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...