DrDeath Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ζωντανό bug οχι software ξέρει κανείς τι είναι και πως να το καθαρίσω? έσκασαν μύτη από το πουθενά έχουν μήκος 3-4 χιλιοστά και κάνουν ντου από το μπαλκόνι.
DrDeath Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 χμμμ!! παίζει να έχει σε κανα μπαλκόνι από πάνω.
DrDeath Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 μοιάζει μ' αυτό αλλά είναι μαύρο. η τουλάχιστον πιο σκούρο. κανα τρόπο για extermination?
Swimmer21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Αν είναι αυτό, την έχει γαμήσει ο φοίνικας. αυτα ρε ειναι τεραστια.. λιγο πιο μεγαλα απο την χρυσομυγα.. αυτο που μας δειχνει στην φωτο ο topic starter ειναι πολυ μικρο, σαν πασχαλιτσα.. αν δεν κανω λαθος.. Εκτος αν ειναι μωρα του σκαθαριου που ξεραινει τους φοινικες και απο αλλη οπτικη γωνια
DrDeath Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 αυτα ρε ειναι τεραστια.. λιγο πιο μεγαλα απο την χρυσομυγα.. αυτο που μας δειχνει στην φωτο ο topic starter ειναι πολυ μικρο, σαν πασχαλιτσα.. αν δεν κανω λαθος.. Εκτος αν ειναι μωρα του σκαθαριου που ξεραινει τους φοινικες ακόμα μικρότερα. 3 mm
giorgos147 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Αν είναι αυτό, την έχει γαμήσει ο φοίνικας. Αυτές οι μαλακίες είναι ΟΙ μαλακίες. Μας ξεπάστρεψαν φοίνικα που είχαμε 20 χρόνια. Στα διάλα.
Swimmer21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Προνύμφες Rhynchophorus ferrugineus (το ειδος που ξεραινει τους φοινικες)
DrDeath Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 άντε και είναι αυτό για τους φοίνικες. τι διάολο θέλουν μες στο σπίτι? btw Ιεράπετρα είμαι αν παίζει κάποιο ρόλο το κλίμα της περιοχής.
deesnider Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Να υποθέσω ότι δοκίμασες τα κοινά εντομοκτόνα του εμπορίου - ή ίσως και κάποια πιο εξειδικευμένα, σαν αυτά που χρησιμοποιούν οι εταιρείες απολυμάνσεων - και δεν είχαν αποτέλεσμα; (στην περίπτωση αυτή εγώ, με τη φρίκη που τρώω με κάθε "εντομοειδές" - από κατσαρίδα μέχρι νυχτοπεταλούδα μιλάμε! άμα με πλησιάσει μπορεί και να σαλτάρω απ' το μπαλκόνι... - θα άλλαζα σπίτι!!!)
DrDeath Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 όχι δεν δοκίμασα τίποτα. δεν ήθελα να ρίξω κάτι τσάμπα μιας και κυκλοφορούν στον one room χώρο που ζω. Μετά από μια μέρα ψόφησαν όλα από μόνα τους ( νομίζω ότι αυτοκτόνησαν μην αντέχοντας το death metal ). Αν ξαναεμφανιστούν θα πάω σε μαγαζί με φυτοφάρμακα μαζί με ένα από τα bugs για να το δει και να μου δώσει κάτι να ρίξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.