Kentaflush Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ειμαι ξενερωμενος με το γεγονος του ποσο κοστιζουν τα Μac στην Αμερικη. Mε ενδιεφερει να παρω ενα Μac Mini (i5, 4gb ram)..στο apple store το βρισκω μαζι με το trackpad και apple wireless keyboard γυρω στα 1030 δολλαρια (γυρω στα 740 ευρω) και στην Ελλαδα το ανιστοιχο ειναι στα 1000 ευρω χωρις trackpad και keyboard... απο official καταστηματα εχω ακουσει μονο για το iStorm αλλα ηθελα να ρωτησω πρωτα αν ξερετε καποιο αλλο αξιοπιστο καταστημα για apple με καλες τιμες... ευχαριστω..
atheatos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Είμαστε πολίτες της ευρωπαϊκης ένωσης ...... http://store.apple.com/it/browse/home/shop_mac/family/mac_mini/select?mco=MjM1MDIyMDc
mchrisober Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ναι μονο που τα αλλα καταστηματα στην Ευρωπη δεν στελνουν Ελλαδα.. φιλε ψαξε για e-bay καταστηματα που βρισκονται στην Ευρωπη, σαν electronic king και αλλα, πολυ εχουν αγορασει και εχουν γλυτωσει λεφτα...
taxiarhisv Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ο θείος από την αμερικα. www.byserv.com . Έκανα αγορά από Αμερική απο apple store το iPad Kai ta extra και τα πλήρωσα 680€ τελική τιμή με μεταφορικά τελωνιο, εδώ θα μου κόστιζε 790€. Καλή αγορα
chrisv. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ναι δυστυχώς!Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά.Εμένα έτυχε να μου φέρει ο αδελφός μου απο την Αμερική που είχε πάει για δουλειά,ένα macbook pro.Η αλήθεια είναι οτι αν δεν είχε πάει,ίσως να μην είχα τώρα το λάπτοπ!Σε κάθε περίπτωση να προσέξεις κάποια σημαντικά πράγματα!όπως είναι η αποστολή,έμπιστο site,η εγγύηση κλπ!Καλές αγορές...
dkotanid Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μπορεί να πας από γερμνανία...είναι πολύ πιο καλές οι τιμές. ΑΝ έχεις κανένα συγγενή εκεί...μια που θα έρθει για διακοπές...
panakk87 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ξερετε αν μπορουμε να αγορασουμε με δοσεις απο apple store?
stevchrly Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ξερετε αν μπορουμε να αγορασουμε με δοσεις απο apple store? δεν έχω δει τέτοια δυνατότητα εκτός από εκπτώσεις
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ξερετε αν μπορουμε να αγορασουμε με δοσεις απο apple store? Νομίζω ότι σε μερικά καταστήματα στην Ελλάδα υφίσταται αυτή η δυνατότητα. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα