Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το φανταζόμουν ότι υπήρχε μια σοβαρή εσωτερική αναζήτηση πίσω από το ερώτημα σου.

πάντα

Δημοσ.

άμα ήταν μια μέρα καλά θα ήταν...

γιατι ποσες μερες εχουν περιοδο ? μια νόμιζα :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow:

Δημοσ.

ευτυχία η αγνεία

από 5 έως 7 σου πρήζουν τα ούμπαλα :P

ποια εχει 7? 3-4 . σωπα ρε που σας πρηζουν τα ουμπαλα.βλακειες ειναι αυτα μην τα πιστευετε.

Δημοσ.

Πες τα ρε pavlida . ακους εκει 5-7 μερες μας τα πρίζουν! εμενα μ τα πριζουν ολο το χρόνο, ειπα και εγω.. :mellow: :mellow: :mellow:

Δημοσ.

Πες τα ρε pavlida . ακους εκει 5-7 μερες μας τα πρίζουν! εμενα μ τα πριζουν ολο το χρόνο, ειπα και εγω.. :mellow: :mellow: :mellow:

ολο παραπονα ρε!

Δημοσ.

ποια εχει 7? 3-4 . σωπα ρε που σας πρηζουν τα ουμπαλα.βλακειες ειναι αυτα μην τα πιστευετε.

η αδερφή μου και η τωρινή κοπέλα μου συνήθως 6 βαράνε,η αδερφή μου ιδικά τις 5 ούτε να κουνηθεί δεν μπορεί καλά καλά.

μια πρώην μου είχε 3 και ούτε που ένιωθε τίποτα :D ευτυχία

Δημοσ.

η αδερφή μου και η τωρινή κοπέλα μου συνήθως 6 βαράνε,η αδερφή μου ιδικά τις 5 ούτε να κουνηθεί δεν μπορεί καλά καλά.

μια πρώην μου είχε 3 και ούτε που ένιωθε τίποτα :D ευτυχία

Και τις 5 μερες της περιοδου δε μπορει να κουνηθει??? :confused:Συνηθως η πρωτη αντε και η δευτερη μερα ειναι το παλουκι με πονους κτλ μετα απλως αιμα!

Δημοσ.

άστα με τόσα κουμπιά που παίρνει απλά για να μπορεί να περπατάει εκείνες τις μέρες, άμα την κόψω και πουλήσω τα κομμάτια της ομόνοια θα γίνω μεγαλέμπορος :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...