Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρώμα, εφαρμογές και ιστορία.

(1ου έτους δεν είναι κι αυτά?)

Λοιπόν:

Χρώμα κάναμε και τα 2 εξάμηνα, πριν από αυτό είχα ασχοληθεί απειροελάχιστα οπότε θα μπορούσα να σε βοηθήσω πραγματικά μόνο στο θεωρητικό κομμάτι γιατί στο πρακτικό και εγώ δεν τα πάω και τόσο καλά για την ώρα (σε ότι έχει να κάνει με πινέλα).

Στη σχολή δεν έχουμε κάνει ακόμα μάθημα για σχεδιασμό στον υπολογιστή και κανονικά γραφιστική στον υπολογιστή από γ εξάμηνο, εγώ έχω αρχίσει μόνη μου προγράμματα όπως το photoshop και σχεδιασμό (στο photoshop μας έχουν κάνει τα βασικά στη σχολή).

Ιστορία από προϊστορία μέχρι και ελληνιστικά χρόνια ρώτα τώρα ότι γουστάρεις έχω μεγάλο ψώνιο με την ιστορία και κάναμε μια α ειδικευμένη μελέτη στην ιστορία της τέχνης αυτής της περιόδου τα 2 εξάμηνα στη σχολή...

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δυσκολο να πουληθουν τετοια αυτοκινητα ρε συ.... ποιος να τα αγορασει ?!

edit: σορυ δεν ειχα προσεξει την αλλαγη σελιδας απ την τραυματια/τραυματισμένη :unsure:

Δημοσ.

Ναι αυτο ειναι, Ιστορία της προιστορικής εποχής μέχρι τον 19ο αιώνα.

Για τις εφαρμογές λεει: Βασικές αρχές σύνθεσης σχημάτων και τυπογραφικών στοιχείων.

Χεσε μεσα θεωρία δλδ :(

Χρώμα εχω πληρη άγνοια :cry:

Δημοσ.

Ναι αυτο ειναι, ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 19ο ΑΙΩΝΑ.

Για τις εφαρμογές λεει: Βασικές αρχές σύνθεσης σχημάτων και τυπογραφικών στοιχείων.

Χεσε μεσα θεωρία δλδ :(

Χρώμα εχω πληρη άγνοια :cry:

Λοιπόν τώρα κατάλαβα τι εννοείς με εφαρμογές, για τι τα θες αυτά τα μαθήματα? Δίνεις κατατακτήριες για κάποια σχολή?

Δημοσ.

Λινκ

Αν προλάβω, ναι!

οχι οτι θα μπω, αλλά για την εμπειρία ;ρ

Αχχ λοιπόν επειδή γνώρισα και παιδιά που πέρασαν με κατατακτήριες μου είπαν ότι στα θετικά είναι 1ον δεν δίνουν πάρα πολλοί και 2ον είναι αξιοκρατικές οι διαδικασίες :-)

Ο ένας είχε ήδη τελειώσει παρόμοια σχολή οπότε στο χρώμα και στην ιστορία δεν δυσκολεύτηκε, το άλλο το παιδί δεν ήταν από σχετική σχολή αλλά χωρίς μαθήματα και διάβασμα πέρασε :-)

Εφόσον δεν έχεις ιδέα από χρώμα θα σου πρότεινα να πας σε ένα φροντιστήριο να σου κάνουν, δεν νομίζω ότι ζητάνε πολλά λεφτά ή να βρεις κάποιον τελειόφοιτο είτε της γραφιστικής, είτε της καλών τεχνών είτε της αρχιτεκτονικής, όλοι αυτοί ξέρουν κάτι παραπάνω από τα βασικά :-)

Πιστεύω γενικά ότι αυτό που θα σε δυσκολέψει θα είναι το χρώμα, η ιστορία θέλει απλά διάβασμα και το βιβλίο που δίνεται στις εφαρμογές (design&layout) είναι το πιο γελοίο πράγμα στον κόσμο, πραγματικά.....

Δεν στο λέω για να πάρεις τα πάνω σου αλλά πραγματικά πιστεύω ότι αν τα κάνεις αυτά έχεις παραπάνω από πολλές πιθανότητες να μπεις ^_^ Φαντάζομαι ότι το βουνό σου φαίνεται η ιστορία ε?

Δημοσ.

Βουνο μου φαίνονται τα πάντα που έχουν να κανουν με οτιδηποτε εξετασεις :ρ

Ενταξει ποτε δεν χωνευα ιστορια, αλλα κι αυτη και η θεωρια design διαβασματάκι θελουν, και οτι συγκρατησω.

Το χρωμα απο πρακτικης απόψεως με ξενίζει λίγο. Οτι ξέρω απο τέτοια ειναι οτι έμαθα στο σχέδιο. Δεν εχω σκοπο να μπλεξω με φροντηστήρια, εαν βρω καποιον να μου δείξει, έχει καλώς.

Θα σκοτωθω στο διαβασμα για άλλη σχολή, την γραφιστική θελω να την δωσω για το γαμωτο, την εμπειρία, και για καβάτζα, και ολα αυτα εαν δεν συμπέσουν οι ημερομηνιες των εξετάσεων με της αλλης σχολής.

παρ' τ' αυγό και κούρεφτο :-D

Δημοσ.

Βουνο μου φαίνονται τα πάντα που έχουν να κανουν με οτιδηποτε εξετασεις :ρ

Ενταξει ποτε δεν χωνευα ιστορια, αλλα κι αυτη και η θεωρια design διαβασματάκι θελουν, και οτι συγκρατησω.

Το χρωμα απο πρακτικης απόψεως με ξενίζει λίγο. Οτι ξέρω απο τέτοια ειναι οτι έμαθα στο σχέδιο. Δεν εχω σκοπο να μπλεξω με φροντηστήρια, εαν βρω καποιον να μου δείξει, έχει καλώς.

Θα σκοτωθω στο διαβασμα για άλλη σχολή, την γραφιστική θελω να την δωσω για το γαμωτο, την εμπειρία, και για καβάτζα, και ολα αυτα εαν δεν συμπέσουν οι ημερομηνιες των εξετάσεων με της αλλης σχολής.

παρ' τ' αυγό και κούρεφτο :-D

Το βιβλίο με το ντιζαιν είναι το πιο άκυρο πράγμα στον κόσμο.-

Αποστήθιση? Εγώ στην εξεταστική μια ανάγνωση το έκανα και πήρα 9,5 :P

Τελικά ποια σχολή θέλεις?

Δημοσ.

Ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να εχουμε γυναικειο off topic, σε αυτο για ολους θα σας πει κανεις τιποτα?

Δημοσ.

Ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να εχουμε γυναικειο off topic, σε αυτο για ολους θα σας πει κανεις τιποτα?

Υποθέτω για να συζηταμε για περιόδους και βρακιά χωρις να σας υποχρεώνουμε να τα διαβάζετε

Δημοσ.

ναι γτ οταν λεμε για νυχια και παπουτσια τρωμε γιουχαρισμα. επισης θα τρωτε κι εσεις γιουχαρισμα αμα πειτε τπτ για ποδοσφαιρο και αυτοκινητα (την πρωτη σας συγχωρισαμε)

Δημοσ.

Έχω πεθάνει από τη βαρεμάρα τις τελευταίες 2 μέρες

bored-kid.jpg

κανε κανα σχεδιο και ποσταρε το εδω

fuck_your_prius_bag-p1498782807213292262w948_152.jpg

hater

Ποιος 'σοβαρος' ανθρωπος τη σημερον ημερα ασχολειται με ποδοσφαιρο κ αυτοκινητα?

γκομενες και ducati...?

no? :unsure:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...