Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που χρησιμοποιούν τέτοια άχρηστα, ρυπογόνα σε βαθμό κακουργήματος αμάξια μόνο και μόνο για να πουλάνε μούρη, γελοιότητες :-(

Δημοσ.

Έχω πεθάνει από τη βαρεμάρα τις τελευταίες 2 μέρες

Η βαρεμάρα είναι πολυτέλεια, αγαπητή.

Αν θες πάντως μπορώ να σου βρω ασχολία.. :-D

Δημοσ.

Πεθαίνω για να βρω ασχολία, όλο το καλοκαίρι έψαχνα για δουλειά ότι να ναι καφετέρια, μαγαζί, φούρνος, τίποτα :-(

Μετά άρχισα να ασχολούμαι με τα της σχολής, δούλεψα λίγο photoshop έκανα λίγο digital design αλλά βαρέθηκα κάποια στιγμή. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, μαθήματα δεν χρωστάω οπότε έχω 1 εβδομάδα που δεν έχω τίποτα σοβαρό να κάνω και τώρα δεν αντέχω άλλο (όχι ότι θέλω να γυρίσω Αθήνα βέβαια :P )

Δημοσ.

Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που χρησιμοποιούν τέτοια άχρηστα, ρυπογόνα σε βαθμό κακουργήματος αμάξια μόνο και μόνο για να πουλάνε μούρη, γελοιότητες :-(

fuck_your_prius_bag-p1498782807213292262w948_152.jpg

Δημοσ.

Ψήσου να μου κάνεις ιδιαίτερα.

Δεν εχω φράγκο να σε πληρώνω, αλλα μπορώ να προσφέρω αντάλλαγμα.

(Μαγείρεμα, νύχια, μαλλιά, αποτριχώσεις, άντε και κανα σιδέρωμα ή καμια μαστοριά.)

Πάει?

Δημοσ.

Πεθαίνω για να βρω ασχολία, όλο το καλοκαίρι έψαχνα για δουλειά ότι να ναι καφετέρια, μαγαζί, φούρνος, τίποτα :-(

Μετά άρχισα να ασχολούμαι με τα της σχολής, δούλεψα λίγο photoshop έκανα λίγο digital design αλλά βαρέθηκα κάποια στιγμή. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, μαθήματα δεν χρωστάω οπότε έχω 1 εβδομάδα που δεν έχω τίποτα σοβαρό να κάνω και τώρα δεν αντέχω άλλο (όχι ότι θέλω να γυρίσω Αθήνα βέβαια :P )

Πάντα εντυπωσιάζομαι απο άτομα σαν κι εσένα που έχετε τόση ενέργεια και ψάχνετε κάτι να κάνετε :confused:

Εχω και μια φίλη μου που είναι έτσι... μπράβο βρε παιδια, πραγματικά....δεν το λέω ειρωνικά ... με έχουν φάει οι τύψεις μου γιατί τις τελευταίες μέρες δεν έχω δει τον ήλιο.... <_<

Δημοσ.

Πάντα εντυπωσιάζομαι απο άτομα σαν κι εσένα που έχετε τόση ενέργεια και ψάχνετε κάτι να κάνετε :confused:

Εχω και μια φίλη μου που είναι έτσι... μπράβο βρε παιδια, πραγματικά....δεν το λέω ειρωνικά ... με έχουν φάει οι τύψεις μου γιατί τις τελευταίες μέρες δεν έχω δει τον ήλιο.... <_<

Και εμένα το ίδιο, απλά όσο και να θες να δουλέψεις -ειδικά τώρα τελευταία- απλά δεν γίνεται :-(

Ναι γραφιστική είμαι αλλά μη φανταστείς, τώρα θα πάω 2ο έτος

Δημοσ.

Ναι γραφιστική είμαι αλλά μη φανταστείς, τώρα θα πάω 2ο έτος

χρώμα, εφαρμογές και ιστορία.

(1ου έτους δεν είναι κι αυτά?)

Δημοσ.

Μόλις μπορέσουν να τα πουλήσουν τότε θα πάρουν μη ρυπογόνα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...