mary Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Να σου πω, δεν μου εχει τυχει να γνωρισω καποιον απο το φατσοβιβλιο και να προχωρησει, και γενικα ειμαι πολυ επιφυλακτικη για να κανω κατι απο εκει. Ας πουμε οτι θα προτιμουσα να τον γνωρισω καλυτερα και απο εκει και περα βλεπουμε. Και επειδη εχω ακουσει πως οι πιο πολλοι απο εκει απλως ψαχνονται για κρεβατι και τιποτε περισσοτερο. Συμφωνω με τα 1000 μαζι σου και εχεις δικιο.Την εμπαινα σε μια φιλη που μπαινει πολυ φμπ κ της ελεγα οτι εκει σε βλεπει ο καθενας κ μπορει να σε βρει ο καθενας.Μερικες μερες μετα ενας γνωστος της της στελνει λουλουδια με σημειωματακι. Κ μου λεει "τι φμπ κ χαζομαρες απλά του ανεφερα οτι μενω απεναντι απο το ΤΑΔΕ ξενοδοχειο κ εψαξε ολες τις πολυκατοικες και με βρηκε(με έμμεσο τροπο αυτο ελεγε στο σημειωματακι-σ'εψαξα κ σε βρηκα)" Soooooooo creepyyyyyy
Marria Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Συμφωνω με τα 1000 μαζι σου και εχεις δικιο.Την εμπαινα σε μια φιλη που μπαινει πολυ φμπ κ της ελεγα οτι εκει σε βλεπει ο καθενας κ μπορει να σε βρει ο καθενας.Μερικες μερες μετα ενας γνωστος της της στελνει λουλουδια με σημειωματακι. Κ μου λεει "τι φμπ κ χαζομαρες απλά του ανεφερα οτι μενω απεναντι απο το ΤΑΔΕ ξενοδοχειο κ εψαξε ολες τις πολυκατοικες και με βρηκε(με έμμεσο τροπο αυτο ελεγε στο σημειωματακι-σ'εψαξα κ σε βρηκα)" Soooooooo creepyyyyyy Απο ψυχακηδες το ιντερνετ ειναι γεματο ...
mary Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Απο ψυχακηδες το ιντερνετ ειναι γεματο ... Μα αυτο ειναι το αστειο.Δε τον γνωρισε στο φμπ(δε το ξεκαθαρισα) αλλά σε φροντιστηριο που πηγαινε για TOEFL
Marria Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ενω εξω δεν εχει... Η ανωνυμια βοηθαει ομως, δεν συμφωνεις?
pavlinda Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μα αυτο ειναι το αστειο.Δε τον γνωρισε στο φμπ(δε το ξεκαθαρισα) αλλά σε φροντιστηριο που πηγαινε για TOEFL το πηρε τελικα?
mary Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Oh god.Soooooooooo cuteeeeeeeeee :cool: το πηρε τελικα? Το πτυχιο.Μπα..το πηγαινε για αναβολή,κ μετα δε ξερω...
Chrisxxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Θα εμπιστευοσουν ομως καποιον που γνωρισες ετσι? Γιατι εσυ μπορει να εισαι πιστη, ο αλλος ομως μπορει να το εχει συστημα να γνωριζει ετσι κοπελες. Και για να πω την δικη μου εμπειρια, ξερω φιλικο ζευγαρι , πολλα χρονια παντρεμενοι, και καποια στιγμη ο ανδρας ανακαλυψε πως η γυναικα του ειχε λογαριασμο στο φατσοβιβλιο και εψαχνε απο εκει γκομενους. Τραγικο. Ευτυχως που δεν ειχαν παιδια. Δηλαδη αν τον γνωριζες σε ενα μπαρ θα ηταν οκ; Δεν θα ειχε ας πουμε σαν συστημα να τις ψαρευει εκει... Ο ανθρωπος ειναι το προβλημα όχι το μέσω που χρησιμοποιει.
gang Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ακριβώς αυτό που λέει ο chrisxxx δεν μπορώ να καταλάβω στα σίγουρα. Αν εγώ είμαι σε ένα μπαρ και την πέσω σε μια τυχαία, πάλι άγνωστος δεν θα είμαι? τελικά τι πιθανότητες έχουμε σε αυτή την περίπτωση? μηδενικές? γιατί μας λέτε ότι έχουμε σταματήσει και τα φλερτ και όλα αυτά...
Marria Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δηλαδη αν τον γνωριζες σε ενα μπαρ θα ηταν οκ; Δεν θα ειχε ας πουμε σαν συστημα να τις ψαρευει εκει... Ο ανθρωπος ειναι το προβλημα όχι το μέσω που χρησιμοποιει. Ο ανθρωπος ειναι το προβλημα αλλα και το μεσο βοηθαει παρα πολυ.
salliara Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 μωρε αμα γυαλιζει το ματι του...δεν εχει αναγκη απο τεχνολογιες. μενει καμια ανατολικη θεσσαλονικη? Τον χαρτακια τον ξερετε?
pavlinda Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 τον χαρτακια εννοεις αυτον που περπαταει και σχιζει χαρτακια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις