Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για να κανω τον δικηγορο του διαβολου..

Καποιος που γνωριζει μια κοπελα μεσω φατσοβιβλιου, τα φτιαχνουν, ποιος το λεει οτι μετα δεν θα γνωρισει και αλλες ετσι ? :devil:

Δημοσ.

Αυτους που λεν οι ειδησεις ή ατομα που πραγματικά ξερετε/συγγενεις/φιλοι κ.α;;;

Δημοσ.

Για να κανω τον δικηγορο του διαβολου..

Καποιος που γνωριζει μια κοπελα μεσω φατσοβιβλιου, τα φτιαχνουν, ποιος το λεει οτι μετα δεν θα γνωρισει και αλλες ετσι ? :devil:

Το μεσο δεν ειναι το προβλημα, ο ανθρωπος ειναι.

Δημοσ.

μια φιλη μου γνωρισε καποιον πριν χρονια απο αθηνα μεσω myspace. ακομη ειναι μαζι,

μια αλλη γνωρισε 2 ατομα απο φεισμπουκ. δεν ειναι μαζι τους τωρα.

Καποιος που γνωριζει μια κοπελα μεσω φατσοβιβλιου, τα φτιαχνουν, ποιος το λεει οτι μετα δεν θα γνωρισει και αλλες ετσι ?

μπορει να γνωρισει αλλες οπουδηποτε

Δημοσ.

Καποιος που γνωριζει μια κοπελα μεσω φατσοβιβλιου, τα φτιαχνουν, ποιος το λεει οτι μετα δεν θα γνωρισει και αλλες ετσι ?

μπορει να γνωρισει αλλες οπουδηποτε

Θα εμπιστευοσουν ομως καποιον που γνωρισες ετσι? Γιατι εσυ μπορει να εισαι πιστη, ο αλλος ομως μπορει να το εχει συστημα να γνωριζει ετσι κοπελες.

Και για να πω την δικη μου εμπειρια, ξερω φιλικο ζευγαρι , πολλα χρονια παντρεμενοι, και καποια στιγμη ο ανδρας ανακαλυψε πως η γυναικα του ειχε λογαριασμο στο φατσοβιβλιο και εψαχνε απο εκει γκομενους. Τραγικο. Ευτυχως που δεν ειχαν παιδια.

Δημοσ.

Γιατι φιλη Μαρρια, αν γνωρισεις καποιον σε μπαρ, που ξες οτι καθε σκ δεν ειναι σε μπαρ να γνωριζει κοπελες;;;;;

Γενικα συφωνω με τα λεγομενα σου αλλά πολλές μου αντικρουουν κ τη πραγματικη ζωη που δε διαφερει κ πολυ απο φμπ

Δημοσ.

Γιατι φιλη Μαρρια αν γνωρισεις καποιον σε μπαρ, που ξες οτι καθ σκ δεν ειναι σε μπαρ να γνωριζει κοπελες;;;;;

Γενικα συφωνω με τα λεγομενα σου αλλά πολλές μου αντικρουουν κ τη πραγματικη ζωη που δε διαφερει κ πολυ απο φμπ

Να σου πω, δεν μου εχει τυχει να γνωρισω καποιον απο το φατσοβιβλιο και να προχωρησει, και γενικα ειμαι πολυ επιφυλακτικη για να κανω κατι απο εκει. Ας πουμε οτι θα προτιμουσα να τον γνωρισω καλυτερα και απο εκει και περα βλεπουμε.

Και επειδη εχω ακουσει πως οι πιο πολλοι απο εκει απλως ψαχνονται για κρεβατι και τιποτε περισσοτερο.

Δημοσ.

Και για σεξ να ψαχνονται που ειναι το κακο ρε παιδια? Τωρα αν ταζουν αλλα για να σμπροξουν, βρισκουν και τα κανουν.

Δημοσ.

Φιλικο μου ζευγαρι γνωριστηκε μεσω φεις και ειναι περιπου 3 χρονια μαζι.Μην ειστε απολυτοι οτι αφου ψαχνοταν παλια θα ψαχνονται κια οταν εχουν σχεση!Φυσικο ειναι αν καποιος ειναι μονος του να ψαχνεται γενικοτερα και αφου ζουμε στην εποχη του φεις και αλλων τετοιων site να ψαχνεται και εκει!

Δημοσ.

Σας κυριεύει ο φόβος του κέρατου, βλέπω.

Γιατί τέτοια ανασφάλεια ρε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...