Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Tην συμπαθεια μας :mrgreen:

Ουτε καν ενα δειπνο με την φορουμιτισσα της επιλογης του ? Πφφφ..και πανω που θα δηλωνα συμμετοχη :lol:

Δημοσ.

Ουτε καν ενα δειπνο με την φορουμιτισσα της επιλογης του ? Πφφφ..και πανω που θα δηλωνα συμμετοχη :lol:

Οχι οχι.. αλλα φαντασου να βγεις ο Μιστερ Ινσομνια 2011.. προσδιδει τιτλο και αυτο :devil:

Δημοσ.

Τωρα ειμαι σε τριλημα,να παρω το μερος των αντρων,των γυναικων η της καυλας μου?

Λοιπον, για τις νεες να πω οτι το πιο τρελο μωρο εδωμεσα (αντικειμενικα) ειναι ο κουμπαρος μου :mrgreen:

Δημοσ.

Λοιπον, για τις νεες να πω οτι το πιο τρελο μωρο εδωμεσα (αντικειμενικα) ειναι ο κουμπαρος μου :mrgreen:

/blush

:wub:

Δημοσ.

Θελουμε φωτογραφια :lol: (..του κουμπαρου :P )

Δημοσ.

Τα κολοποδόσφαιρά τους μέσα και τις χαλασμένες τηλεόρασεις :mad:

Εχει λέει φιλικό ο Γαύρος και η άλλη τηλεόραση έχει χαλάσει και εγώ πάλι κάθομαι στην κολοσάουνα που είναι το pc.... :mad:

Και δεν μπορώ να βγω και έξω γιατί δεν έχει ταξι :cry: :cry:

Δημοσ.

Αυτό το κόλλημα με το τόπι δεν θα το καταλάβω ποτέ.Ένα πράγμα ίδιο μου φαίνεται.Άσε που σε κοψοχολιάζουν,ακούς ξαφνικά -όχι ρε φούστη μου-και λες τι έγινε ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ.

Δημοσ.

Αφού δεν αντέχετε τους άντρες που βλέπουν μπάλα, βγείτε στη γύρα, υπάρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ άντρες που δεν τους αρέσει το ποδόσφαιρο.

Oh wait.

Δημοσ.

Οχι ρε παιδί μου δεν λέω να μην βλέπει μπάλα ο άνθρωπος αλλά ΟΛΑ;;;; και με την Κολοπετινίτσα να παίζουν πρέπει να το δει...

ασε που όπως λέει και η Μαφάλντα πραγματικά έχω χεστεί μερικές φορές ... κάθομαι και διαβάζω και ακούω ξαφνικά ουρλιαχτά... πηγαίνω κι έρχομαι...

Δημοσ.

σορυ παιδες αλλα σαφως κ υπαρχουν πολλοι αντρες που δεν γουσταρουν το ποδοσφαιρο.Τραγικο παραδειγμα ο κολλητος μου.Δεν το παει μια ,δεν ξερει ουτε τα βασικα,δεν φανατιζεται κ δεν ασχολητε,το αντιθετο με μενα φαση (κ ομως)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...