bluesattack Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Tην συμπαθεια μας Ουτε καν ενα δειπνο με την φορουμιτισσα της επιλογης του ? Πφφφ..και πανω που θα δηλωνα συμμετοχη
Marria Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ουτε καν ενα δειπνο με την φορουμιτισσα της επιλογης του ? Πφφφ..και πανω που θα δηλωνα συμμετοχη Οχι οχι.. αλλα φαντασου να βγεις ο Μιστερ Ινσομνια 2011.. προσδιδει τιτλο και αυτο
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τωρα ειμαι σε τριλημα,να παρω το μερος των αντρων,των γυναικων η της καυλας μου? Λοιπον, για τις νεες να πω οτι το πιο τρελο μωρο εδωμεσα (αντικειμενικα) ειναι ο κουμπαρος μου
chill Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Λοιπον, για τις νεες να πω οτι το πιο τρελο μωρο εδωμεσα (αντικειμενικα) ειναι ο κουμπαρος μου /blush
Marria Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Λοιπον, για τις νεες να πω οτι το πιο τρελο μωρο εδωμεσα (αντικειμενικα) ειναι ο κουμπαρος μου Θελουμε φωτογραφια (..του κουμπαρου )
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Θελουμε φωτογραφια (..του κουμπαρου ) ζητα απο τον ακριβως απο πανω σου
christiana78 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τα κολοποδόσφαιρά τους μέσα και τις χαλασμένες τηλεόρασεις Εχει λέει φιλικό ο Γαύρος και η άλλη τηλεόραση έχει χαλάσει και εγώ πάλι κάθομαι στην κολοσάουνα που είναι το pc.... Και δεν μπορώ να βγω και έξω γιατί δεν έχει ταξι :cry:
μαφαλντα Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Αυτό το κόλλημα με το τόπι δεν θα το καταλάβω ποτέ.Ένα πράγμα ίδιο μου φαίνεται.Άσε που σε κοψοχολιάζουν,ακούς ξαφνικά -όχι ρε φούστη μου-και λες τι έγινε ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ.
arxaggelos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Αφού δεν αντέχετε τους άντρες που βλέπουν μπάλα, βγείτε στη γύρα, υπάρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ άντρες που δεν τους αρέσει το ποδόσφαιρο. Oh wait.
saya Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ενταξει ,ειναι λιγοι μεν αλλα ειναι προτερημα .. :-D
christiana78 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Οχι ρε παιδί μου δεν λέω να μην βλέπει μπάλα ο άνθρωπος αλλά ΟΛΑ;;;; και με την Κολοπετινίτσα να παίζουν πρέπει να το δει... ασε που όπως λέει και η Μαφάλντα πραγματικά έχω χεστεί μερικές φορές ... κάθομαι και διαβάζω και ακούω ξαφνικά ουρλιαχτά... πηγαίνω κι έρχομαι...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 σορυ παιδες αλλα σαφως κ υπαρχουν πολλοι αντρες που δεν γουσταρουν το ποδοσφαιρο.Τραγικο παραδειγμα ο κολλητος μου.Δεν το παει μια ,δεν ξερει ουτε τα βασικα,δεν φανατιζεται κ δεν ασχολητε,το αντιθετο με μενα φαση (κ ομως)
Προτεινόμενες αναρτήσεις