slipknot Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Είναι θέμα του ποιος χρησιμοποιεί μια λέξη και με τι περιεχόμενο. Αν μπω εδώ μέσα και αρχίσω να σας αποκαλώ πουτανίτσες, θα χαρακτηριστώ φαλλοκράτης και μισογύνης, γιατί ουσιαστικά θα συμπεριφέρομαι στο φύλο σας ως κατώτερο και θα ενισχύω τις αβάσιμες θεωρίες περί ισχυρότερου ανδρικού φύλου. Θα πρόκειται περί προσβολής. Αν το κάνει μια γυναίκα όμως, δεν τίθεται θέμα. Αφενός δεν το χρησιμοποιεί προσβλητικά, αλλά φιλικά, κάτι σαν το αντίστοιχο "μαλάκας". Αφετέρου ανήκει στο ίδιο φύλο, το οποίο αφουγκράζεται και κατανοεί καλύτερα σε σχέση με έναν άνδρα, άρα ό,τι λέει ισχύει. Κάτι σαν το nigger.
YiN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Είναι θέμα του ποιος χρησιμοποιεί μια λέξη και με τι περιεχόμενο. Αν μπω εδώ μέσα και αρχίσω να σας αποκαλώ πουτανίτσες, θα χαρακτηριστώ φαλλοκράτης και μισογύνης, γιατί ουσιαστικά θα συμπεριφέρομαι στο φύλο σας ως κατώτερο και θα ενισχύω τις αβάσιμες θεωρίες περί ισχυρού φύλου. Θα πρόκειται περί προσβολής. Αν το κάνει μια γυναίκα όμως, δεν τίθεται θέμα. Αφενός δεν το χρησιμοποιεί προσβλητικά, αλλά φιλικά, κάτι σαν το αντίστοιχο "μαλάκας". Αφετέρου ανήκει στο ίδιο φύλο, το οποίο αφουγκράζεται και κατανοεί καλύτερα σε σχέση με έναν άνδρα, άρα ό,τι λέει ισχύει. Κάτι σαν το nigger. Εσύ τώρα τελευταία κάνεις μεγάλα και περιεκτικά ποστ και τρομάζω.
stavi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Είναι θέμα του ποιος χρησιμοποιεί μια λέξη και με τι περιεχόμενο. Αν μπω εδώ μέσα και αρχίσω να σας αποκαλώ πουτανίτσες, θα χαρακτηριστώ φαλλοκράτης και μισογύνης, γιατί ουσιαστικά θα συμπεριφέρομαι στο φύλο σας ως κατώτερο και θα ενισχύω τις αβάσιμες θεωρίες περί ισχυρότερου ανδρικού φύλου. Θα πρόκειται περί προσβολής. Αν το κάνει μια γυναίκα όμως, δεν τίθεται θέμα. Αφενός δεν το χρησιμοποιεί προσβλητικά, αλλά φιλικά, κάτι σαν το αντίστοιχο "μαλάκας". Αφετέρου ανήκει στο ίδιο φύλο, το οποίο αφουγκράζεται και κατανοεί καλύτερα σε σχέση με έναν άνδρα, άρα ό,τι λέει ισχύει. Κάτι σαν το nigger. δίκιο έχεις.... αλλά κι εμένα δε μαρέσει να λένε κοπέλες άλλες κοπέλες ¨"άντε ρε μαλάκα!!" ή και πουτανίτσες πάλι.. δεν ξέρω... κάπως ακούγεται.. αλλά μαρέσει να ακούω μια φίλη που τα χει πάρει κρανίο να χώνει και να λέει πράγματα του τύπου... "πήγα στη γραμματεία και δε μου έδωσε το χαρτι και μου είπε να παω αύριο και μου ήρθε να της πω... άντε μωρή που ξύνεις όλη μέρα το πππαααα .." ε εκεί γουστάρω.. γιατί ξέρω ότι έχει δίκιο και δεν το λέει μόνο και μόνο για να το παίξει μάγκας,, βγαίνει αυθόρμητα..
DKNI Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 by far η καλυτερη καυλαντα μεταξυ γυναικων το "μωρη μαλακα" (ΟΧΙ μαλακΩ) και by far καλυτερη κανονικη βρισια μεταξυ γυναικων το "μωρη δευτερη" (απο κοντα σε αξια και το "μωρη τελευταια")
xri_ni Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 by far η καλυτερη καυλαντα μεταξυ γυναικων το "μωρη μαλακα" (ΟΧΙ μαλακΩ) και by far καλυτερη κανονικη βρισια μεταξυ γυναικων το "μωρη δευτερη" (απο κοντα σε αξια και το "μωρη τελευταια") Εμενα το "μωρη δευτρερη" και το "μωρη τελευταια" μου κανει για διαλογος μεταξυ ομοφυλοφιλων...
slipknot Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Εσύ τώρα τελευταία κάνεις μεγάλα και περιεκτικά ποστ και τρομάζω. Ο καθένας περνάει διαφορετικά την εφηβεία.
stavi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 εμένα πάλι ξέρεις τί μαρέσει... όχι απλά μαρέσει... .μου κάνει κάτι άλλο.... όταν μαρέσει ένας άντρας που κανονικά δε βρίζει *όσοι μαρέσουν δε βρίζουν).... και ξαφνικά εκεί που καθόμαστε πετάει κανένα... ¨"ε να σε μαμήσω.."
slipknot Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Εμενα το "μωρη δευτρερη" και το "μωρη τελευταια" μου κανει για διαλογος μεταξυ ομοφυλοφιλων... Εμένα μου κάνει για καβγάς σε ριάλιτι.
YiN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ο καθένας περνάει διαφορετικά την εφηβεία. ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ ΕΣΥ εισαι ΕΣΥ.
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 να σε μαμησω... μηπως σου λεει και για το λιλι του?
YiN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 να σε μαμησω... μηπως σου λεει και για το λιλι του? Όχι της λέει τι της κάνει μάνα του.
stavi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 να σε μαμησω... μηπως σου λεει και για το λιλι του? ο λιλάρας... είχαμε έναν στο σχολείο ο οποίος επειδή έλεγε συνεχεια... στη λιλάρα μου, τον βγαλαμε.. ο λιλαρας!
stavi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Σε ποια τάξη του δημοτικού; στην τρίτη λυκείο,,, γι' αυτό είχε πλακα, γιατί ήταν κι δυο μέτρα λιλάρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις