Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν φταίω εγώ όμως που με πέρνεις στα σοβαρά και απαντάς έτσι...?

δεν μπορω ποτε να καταλαβω ποτε μιλατε σοβαρα και ποτε οχι

Λογικα λογω της φωτογραφιας που εβαλε στο αλλο oott

αυτο ειναι τρελη αδικια. γιατι στο θεμα με τις φωτογραφιες καποιοι ανεβασαν γυμνες γυναικες και κανεις δεν μιλησε.και φυσικα οταν διαμαρτυρηθηκα με γραψανε.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο ποστ μου, ήταν μεταξύ σοβαρού και αστείου. Δηλαδή περιήχε και μια ερώτηση του στυλ, μήπως το προκαλείς όλο αυτό που γίνεται σε εσένα σε σχέση με τους άντρες?

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο ποστ μου, ήταν μεταξύ σοβαρού και αστείου. Δηλαδή περιήχε και μια ερώτηση του στυλ, μήπως το προκαλείς όλο αυτό που γίνεται σε εσένα σε σχέση με τους άντρες?

το ακριβως αντιθετο. προφανως με ρωτανε επειδη φαινομαι πολυ σεμνη.

Δημοσ.

το ακριβως αντιθετο. προφανως με ρωτανε επειδη φαινομαι πολυ σεμνη.

τι να σου πω ρε παιδάκι μου... μάλλον πέφτεις πάνω σε μπάζα (από άποψη μυαλλού)

Δημοσ.

τι κανουν οι πουτανιτσες μου; :mrgreen: σας ελειψα;

@μαφαλντα: δεν παρεξειγηθηκα απο την ερωτηση, απλα δεν ειχα χρονο να μπαινω. απο σαββατο που γυριζω βελγιο θα ειμαι πιο συνεπης :-D.

οσο αφορα ομως τον αριθμο, αναρωτιεμαι πως τους μετραμε; μετραμε μονο αυτους με τους οποιους εχουμε κανει σεξ; αυτους με τους οποιους εχουμε κανει τα παντα πλην του σεξ τους μετραμε; μετρανε και τα γκομενακια που ειχαμε στα 15 και διναμε μονο φιλακια ή στην πιο χοτ περιπτωση να μας επιανε και κανα βυζι; :-D

Δημοσ.

τι κανουν οι πουτανιτσες μου; :mrgreen: σας ελειψα;

@μαφαλντα: δεν παρεξειγηθηκα απο την ερωτηση, απλα δεν ειχα χρονο να μπαινω. απο σαββατο που γυριζω βελγιο θα ειμαι πιο συνεπης :-D.

οσο αφορα ομως τον αριθμο, αναρωτιεμαι πως τους μετραμε; μετραμε μονο αυτους με τους οποιους εχουμε κανει σεξ; αυτους με τους οποιους εχουμε κανει τα παντα πλην του σεξ τους μετραμε; μετρανε και τα γκομενακια που ειχαμε στα 15 και διναμε μονο φιλακια ή στην πιο χοτ περιπτωση να μας επιανε και κανα βυζι; :-D

Όχι καλέ μόνο σεξ και μόνο σχέσεις μετράω :devil:

με τον πρωην μου βγηκες?

εμενα γιατι με ρωτανε ολοι μα ολοι?

Ναυτικός μήπως ; Αυτός υποτίθεται είχε πάει με λίγες ( μόνο με τις σοβαρές σχέσεις και καλά ) , τελικά τις ξεπέτες δεν τις μέτραγε... Εντάξει σε σχέση που δεν είναι της πλάκας είναι λογικό ότι θα σε ρωτήσει ο άλλος ή γενικά θα συζητηθεί στην πορεία το παρελθόν σας , όχι όμως με την χοντράδα του στυλ " με πόσους πήγες ; ".

Δημοσ.

έχω λίγο μπερδευτεί με το ποιες σόκινγκ λέξεις μπορούμε να χρησιμοποιησουμε... το πουτανίτσες είναι εντάξει... το πούτσος όμως όχι αν κατάλαβα καλά...

πουτανιτσες- πουτσος 1-0

Δημοσ.

αλλο γυναικα, αλλο θελω να το παιζω αντρας και να λεω μαλακα και στα @@ μου και τετοια.

Δημοσ.

αλλο γυναικα, αλλο θελω να το παιζω αντρας και να λεω μαλακα και στα @@ μου και τετοια.

συμφωνώ αλλά αν πω στο μν μου είναι πολύ πιο σοκινγκ, ενώ αν πω στα παλιά μου τα παπουτσια ακούγομαι σα φλώρος

στα @@@@ μαρεσει.... μάρεσει,. γεμίζει το στόμα :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...