Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κοριτσια,που κανετε τετοιο avatar ?(οπως εχει η μπλακ και η σαλιαρα εννοω)

εντιτ: ξεζcuse me για το ακυρο με τη κουβεντα σας :$

Δημοσ.

Nope , του είπα ότι οι γυναίκες δε λέμε έτσι και αλλιώς πραγματικό αριθμό οπότε τσάμπα ρωτάει και ότι αυτά ούτε σε σχέσεις μου δεν επιτρέπω να τα ρωτάνε ... Ότι ήταν δήθεν μονογαμικός στις σχέσεις του ( έκανε μόνο μακροχρόνιες σχέσεις ...) αλλά τις είχε φλομώσει στο κέρατο δεν τον πείραξε , άντρας είναι ένα πράγμα ! Μακριά !

με τον πρωην μου βγηκες?

Πραγματικα ποσο ηλιθιος και αδιακριτος μπορει να ειναι καποιος για να το ρωτησει χωρις καν να εχετε σχεση? :devil:

εμενα γιατι με ρωτανε ολοι μα ολοι?

Δημοσ.

Nope , του είπα ότι οι γυναίκες δε λέμε έτσι και αλλιώς πραγματικό αριθμό οπότε τσάμπα ρωτάει και ότι αυτά ούτε σε σχέσεις μου δεν επιτρέπω να τα ρωτάνε ... Ότι ήταν δήθεν μονογαμικός στις σχέσεις του ( έκανε μόνο μακροχρόνιες σχέσεις ...) αλλά τις είχε φλομώσει στο κέρατο δεν τον πείραξε , άντρας είναι ένα πράγμα ! Μακριά !

Kαι καλα εκανες, αυτα ειναι προσωπικα πραγματα και δεν τα λεμε σε οποιον να ναι.

Δημοσ.

με τον πρωην μου βγηκες?

τελικά μήπως είσαι σκέτο whore και όχι attention whore?

Δημοσ.

με τον πρωην μου βγηκες?

Ε τι να σου πω...ειναι τοσο αδιακριτο οταν γνωριζεις καποιον και εισαστε στο πιτσι-πιτσι μηπως γινει κατι να τον ρωτας...και λογικο ειναι μετα να φας ακυρο.Οταν εισαι σε μια μονιμη σχεση λογικο ειναι να ρωτησει ο ενας τον αλλο...τωρα κατα ποσο θα υποθουν αληθειες αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο... ^_^ ^_^ ^_^

Δημοσ.

Οκ αν απλά βγαίνετε και ρωτήσει το καταλαβαίνω να μη θες να πεις αλλά αν έχετε σχέση,ειδικά για κάμποσο καιρό,γιατί να σε πειράζει αν ρωτήσει με πόσους τα χες στο παρελθόν;

Εκτός αν είσαι κανά τσουλί και έχεις πάρει την μισή Αθήνα,δε βλέπω το λόγο να μην πεις.

Όχι ότι έχω ρωτήσει κάποια ποτέ αλλά προσωπικά αν με ρωτούσε κάποια δε θα χα πρόβλημα να πω.

Δημοσ.

Οκ αν απλά βγαίνετε και ρωτήσει το καταλαβαίνω να μη θες να πεις αλλά αν έχετε σχέση,ειδικά για κάμποσο καιρό,γιατί να σε πειράζει αν ρωτήσει με πόσους τα χες στο παρελθόν;

Εκτός αν είσαι κανά τσουλί και έχεις πάρει την μισή Αθήνα,δε βλέπω το λόγο να μην πεις.

Όχι ότι έχω ρωτήσει κάποια ποτέ αλλά προσωπικά αν με ρωτούσε κάποια δε θα χα πρόβλημα να πω.

Οι αντρες προσθετουν, οι γυναικες αφαιρουν... ^_^

Δημοσ.

πολλα ρωτας

δεν φταίω εγώ όμως που με πέρνεις στα σοβαρά και απαντάς έτσι...?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...