Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

α σορυ οτι να ναι κατάλαβα!

γουιντοουυυυυ ντροπη!

Και εμένα αν με ρωτάνε αυτό απαντάω :devil: Με είχε ρωτήσει κάποτε κάποιος που έβγαινα απλά μαζί του χωρίς να έχουμε κάτι και το θεώρησα μεγάλη χοντράδα.

Δημοσ.

Και εμένα αν με ρωτάνε αυτό απαντάω :devil: Με είχε ρωτήσει κάποτε κάποιος που έβγαινα απλά μαζί του χωρίς να έχουμε κάτι και το θεώρησα μεγάλη χοντράδα.

Δεν απαντησες οτι ο τελευταιος μετραει μονο ? :devil:

Δημοσ.

θα γινω κατιναριο τώρα, αλλα τι στην ευχη περιμενε να ακουσει δλδ?

Ειναι σαν να ρωταει η αλλη εαν την δειχνει χοντρη το φορεμα.

ποια ειναι η άξια διπλωματια εδώ?

Δημοσ.

του απάντησες? :P

Δημοσ.

Ναι δεν λέω, έχει αρκετές κοπέλες εδώ, και μπαίνουμε καμιά φορά και εμείς οι μαντραχαλέοι να τους χαλάμε την συζήτηση... Τι λες, κάνουμε καλά?

Δημοσ.

Ωραία τα μιλάμε...

και ναι συμφωνώ σαλιάρα, αλλά τι λέτε, θα κάνετε την αρχή?

Δημοσ.

Δεν απαντησες οτι ο τελευταιος μετραει μονο ? :devil:

Nope , του είπα ότι οι γυναίκες δε λέμε έτσι και αλλιώς πραγματικό αριθμό οπότε τσάμπα ρωτάει και ότι αυτά ούτε σε σχέσεις μου δεν επιτρέπω να τα ρωτάνε ... Ότι ήταν δήθεν μονογαμικός στις σχέσεις του ( έκανε μόνο μακροχρόνιες σχέσεις ...) αλλά τις είχε φλομώσει στο κέρατο δεν τον πείραξε , άντρας είναι ένα πράγμα ! Μακριά !

Δημοσ.

Nope , του είπα ότι οι γυναίκες δε λέμε έτσι και αλλιώς πραγματικό αριθμό οπότε τσάμπα ρωτάει και ότι αυτά ούτε σε σχέσεις μου δεν επιτρέπω να τα ρωτάνε ... Ότι ήταν δήθεν μονογαμικός στις σχέσεις του ( έκανε μόνο μακροχρόνιες σχέσεις ...) αλλά τις είχε φλομώσει στο κέρατο δεν τον πείραξε , άντρας είναι ένα πράγμα ! Μακριά !

Πραγματικα ποσο ηλιθιος και αδιακριτος μπορει να ειναι καποιος για να το ρωτησει χωρις καν να εχετε σχεση? :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...