black_widow Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μίλησε για άντρες και κάποιος(sic )τις είπε να πει αριθμό.Έκτοτε αγνοείται. Μήπως μετράει ακόμα ; Πλάκα κάνω , ε
salliara Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 α σορυ οτι να ναι κατάλαβα! γουιντοουυυυυ ντροπη!
black_widow Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 α σορυ οτι να ναι κατάλαβα! γουιντοουυυυυ ντροπη! Και εμένα αν με ρωτάνε αυτό απαντάω Με είχε ρωτήσει κάποτε κάποιος που έβγαινα απλά μαζί του χωρίς να έχουμε κάτι και το θεώρησα μεγάλη χοντράδα.
Marria Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Και εμένα αν με ρωτάνε αυτό απαντάω Με είχε ρωτήσει κάποτε κάποιος που έβγαινα απλά μαζί του χωρίς να έχουμε κάτι και το θεώρησα μεγάλη χοντράδα. Δεν απαντησες οτι ο τελευταιος μετραει μονο ?
salliara Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 θα γινω κατιναριο τώρα, αλλα τι στην ευχη περιμενε να ακουσει δλδ? Ειναι σαν να ρωταει η αλλη εαν την δειχνει χοντρη το φορεμα. ποια ειναι η άξια διπλωματια εδώ?
meg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Και εμένα αν με ρωτάνε αυτό απαντάω Με είχε ρωτήσει κάποτε κάποιος που έβγαινα απλά μαζί του χωρίς να έχουμε κάτι και το θεώρησα μεγάλη χοντράδα. του απάντησες?
gang Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Όπ? καινούργια η meg? χελλου δεαρ! χάου γιού ντούινγκ?
gang Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ναι δεν λέω, έχει αρκετές κοπέλες εδώ, και μπαίνουμε καμιά φορά και εμείς οι μαντραχαλέοι να τους χαλάμε την συζήτηση... Τι λες, κάνουμε καλά?
meg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 ναι πιστευω κατα βάθος μας αρέσει! Αλλιως θα μασταν στο φορουμ το κόσμο
gang Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ωραία τα μιλάμε... και ναι συμφωνώ σαλιάρα, αλλά τι λέτε, θα κάνετε την αρχή?
black_widow Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δεν απαντησες οτι ο τελευταιος μετραει μονο ? Nope , του είπα ότι οι γυναίκες δε λέμε έτσι και αλλιώς πραγματικό αριθμό οπότε τσάμπα ρωτάει και ότι αυτά ούτε σε σχέσεις μου δεν επιτρέπω να τα ρωτάνε ... Ότι ήταν δήθεν μονογαμικός στις σχέσεις του ( έκανε μόνο μακροχρόνιες σχέσεις ...) αλλά τις είχε φλομώσει στο κέρατο δεν τον πείραξε , άντρας είναι ένα πράγμα ! Μακριά !
xri_ni Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Nope , του είπα ότι οι γυναίκες δε λέμε έτσι και αλλιώς πραγματικό αριθμό οπότε τσάμπα ρωτάει και ότι αυτά ούτε σε σχέσεις μου δεν επιτρέπω να τα ρωτάνε ... Ότι ήταν δήθεν μονογαμικός στις σχέσεις του ( έκανε μόνο μακροχρόνιες σχέσεις ...) αλλά τις είχε φλομώσει στο κέρατο δεν τον πείραξε , άντρας είναι ένα πράγμα ! Μακριά ! Πραγματικα ποσο ηλιθιος και αδιακριτος μπορει να ειναι καποιος για να το ρωτησει χωρις καν να εχετε σχεση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις