Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα αυτο το ζαμπονακι ειναι η κλειτοριδρα , οκ το ξέραμε . χιουμόριζα και το ειπα ζαμπονακι για να ελεφρινω την ατμόσφαιρα να σπασει ο παγκος.

το θέμα είναι , γιατι εχουν συρικνομένο ανδρικό μοριο η γυναικες και γυναικιο και εμεις μονο ενα?

λετε γιαφτο να ματωνουν καθε μηνα?

να προσπαθεί να φυτρωσει ? :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Ένα τιρμπουσόν κάνει τη δουλειά σε δευτερόλεπτα. Και από αίμα, ουουου, όσο θέλεις.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τι χανεις?

τι χανεις?

παντα σκετο τν πείνω τον καφε μου , δεν βαζω ζάχαρι κανω διατροφη.

Στέβια ή ερυθριτόλη.

Δημοσ.

Ένα τιρμπουσόν κάνει τη δουλειά σε δευτερόλεπτα. Και από αίμα, ουουου, όσο θέλεις.

Αυτο που κολάει ? αφου λεει στο νετ οτι ειναι εργαλείο που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση του φελλού από τα μπουκάλια :mellow: :mellow: :mellow:

Δημοσ.

Ανδρεα, εχω πει οτι στα 40 ισως το γυρισω αν μου ερθει, να κανω το 2ο μισο gay, αλλα προς το παρον οχι θελω παυλινα μονο.

Οπα την βρηκα στο fb

Δημοσ.

Αυτο που κολάει ? αφου λεει στο νετ οτι ειναι εργαλείο που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση του φελλού από τα μπουκάλια :mellow: :mellow: :mellow:

Κάνει για όλων των ειδών τους φελλούς.

Δημοσ.

Κάνει για όλων των ειδών τους φελλούς.

καλα αμωρφοτος εισαι :shock: ? φαλλος λεγεται το μωριο του ανδρως! αυτο υποτίθεται οτι τους φιτρώνει! :mellow:

Δημοσ.

καλα αμωρφοτος εισαι :shock: ? φαλλος λεγεται το μωριο του ανδρως! αυτο υποτίθεται οτι τους φιτρώνει! :mellow:

όου γκοντ, δε χόρορ, δε χόρορ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...