pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) jesus christ! Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2011 από pavlinda
nicoc89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 jesus christ! τι ορολογια ειναι αυτη? ποιος στο ειπε παλι αυτο? δεν θυμαμαι αλλα καποιος το είχε πει ! :shock:
pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) μια αηδια και μιση. λιαχ Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2011 από pavlinda
Dark_son20 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 ειναι αληθεια οτι το ζαμπονακι που εχουν οι γυναικες στα τζενετικαλ οργκανς τους προοριζοταν για πιτσιφλοκος? :ph34r: yeap στο πρώιμο στάδιο του εμβρύου δημιουργείται και ανάλογα το φύλο είναι άμα θα μακρύνει αυτο το ζαμπονακι δεν το εχουν ολες παντως. ειναι μια αηδια και μιση. λιαχ το ζαμπονακι που προοριζόταν για πιτσιφλοκος όλες το έχετε
μαφαλντα Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 ειναι αληθεια οτι το ζαμπονακι που εχουν οι γυναικες στα τζενετικαλ οργκανς τους προοριζοταν για πιτσιφλοκος? :ph34r: Το φύλο του εμβρύου είναι αποφασισμένο από την στιγμή της σύλληψης, ανάλογα εάν το σπερματοζωάριο που γονιμοποίησε το ωάριο έφερε το Χ ή το Υ χρωμόσωμα. Τίποτα όμως οπτικά δεν διευκρινίζει εάν το έμβρυο είναι αρσενικό ή θηλυκό, αφού τα ανάλογα κύτταρα είναι μέσα στο σώμα του εμβρύου. Εάν το έμβρυο είναι θηλυκό, τότε τα κύτταρα που θα μορφοποιήσουν τα σεξουαλικά του όργανα θα γίνουν κλειτορίδα και ωοθήκες. Αντίθετα, εάν το έμβρυο είναι αρσενικό, τα ίδια κύτταρα θα γίνουν πέος και όρχεις αντίστοιχα. Έτσι και τα δύο καταλήγουν σε περιοχή με μεγάλη πυκνότητα νεύρων, και αυτό τα κάνει πιο ευαίσθητα στην αφή είτε κατά τον αυνανισμό είτε κατά τη συνουσία. Link
pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) καλααααααααα Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2011 από pavlinda
Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Paramesonephric_duct
Toufas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Η κλειτοριδα! Αμαν ρε παιδι μου δεν θελω να γινω κακος αλλα ειναι σαν να παρακαλας... Ναι λουσι βαζε και αλλα να την μπερδεψεις και αλλο.
pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) αλλο ρωτησα. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2011 από pavlinda
Toufas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δεν θελω να φαω παλι ban... Ρωτας αν η κλειτοριδα σου ειναι το σημειο g σου? Δεν θελω να φαω παλι ban... Μηπως να σου πω και οδηγιες? Δεν θελω να φαω παλι ban...Δεν θελω να φαω παλι ban...Δεν θελω να φαω παλι ban...Δεν θελω να φαω παλι ban...Δεν θελω να φαω παλι ban...Δεν θελω να φαω παλι ban...
μαφαλντα Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 αλλο ρωτησα. αυτο ειναι το σημειο G που λενε? Καλά πόσο χρονών είσαι;
Dark_son20 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δεν θελω να φαω παλι ban... Ρωτας αν η κλειτοριδα σου ειναι το σημειο g σου? Δεν θελω να φαω παλι ban... Μηπως να σου πω και οδηγιες? Δεν θελω να φαω παλι ban...Δεν θελω να φαω παλι ban...Δεν θελω να φαω παλι ban...Δεν θελω να φαω παλι ban...Δεν θελω να φαω παλι ban...Δεν θελω να φαω παλι ban... προσπαθώ να σκεφτώ ένα comeback για ban αλλά έχω κολλήσει στο wtf... πες πολύ πολύ 3 μέρες να αρπάξεις
nicoc89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 αλλο ρωτησα. αυτο ειναι το σημειο G που λενε? ψύνεσε να το ψάξουμε , γιατι και εγω το εχω απορία :mellow: αμ τζαστ τζόκιν να πουμε! μην φαω κανα μπαν πλιζ γιατι θα παθω εκτρομα :shock:
Toufas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Παυλινα σε ερωτευτηκα θελω να ειμαι μονο μαζι σου θα τις ξεχασω ολες για παρτι σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις