Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

jesus christ! τι ορολογια ειναι αυτη? ποιος στο ειπε παλι αυτο?

δεν θυμαμαι αλλα καποιος το είχε πει ! :shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

ειναι αληθεια οτι το ζαμπονακι που εχουν οι γυναικες στα τζενετικαλ οργκανς τους προοριζοταν για πιτσιφλοκος? :ph34r: :ph34r: :ph34r:

yeap στο πρώιμο στάδιο του εμβρύου δημιουργείται και ανάλογα το φύλο είναι άμα θα μακρύνει :P

αυτο το ζαμπονακι δεν το εχουν ολες παντως. ειναι μια αηδια και μιση. λιαχ

το ζαμπονακι που προοριζόταν για πιτσιφλοκος όλες το έχετε

Δημοσ.

ειναι αληθεια οτι το ζαμπονακι που εχουν οι γυναικες στα τζενετικαλ οργκανς τους προοριζοταν για πιτσιφλοκος? :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Το φύλο του εμβρύου είναι αποφασισμένο από την στιγμή της σύλληψης, ανάλογα εάν το σπερματοζωάριο που γονιμοποίησε το ωάριο έφερε το Χ ή το Υ χρωμόσωμα. Τίποτα όμως οπτικά δεν διευκρινίζει εάν το έμβρυο είναι αρσενικό ή θηλυκό, αφού τα ανάλογα κύτταρα είναι μέσα στο σώμα του εμβρύου. Εάν το έμβρυο είναι θηλυκό, τότε τα κύτταρα που θα μορφοποιήσουν τα σεξουαλικά του όργανα θα γίνουν κλειτορίδα και ωοθήκες. Αντίθετα, εάν το έμβρυο είναι αρσενικό, τα ίδια κύτταρα θα γίνουν πέος και όρχεις αντίστοιχα. Έτσι και τα δύο καταλήγουν σε περιοχή με μεγάλη πυκνότητα νεύρων, και αυτό τα κάνει πιο ευαίσθητα στην αφή είτε κατά τον αυνανισμό είτε κατά τη συνουσία.

Link

Δημοσ.

Η κλειτοριδα! Αμαν ρε παιδι μου δεν θελω να γινω κακος αλλα ειναι σαν να παρακαλας...

Ναι λουσι βαζε και αλλα να την μπερδεψεις και αλλο.

Δημοσ.

Δεν θελω να φαω παλι ban...

Ρωτας αν η κλειτοριδα σου ειναι το σημειο g σου?

Μηπως να σου πω και οδηγιες?

Δεν θελω να φαω παλι ban...Δεν θελω να φαω παλι ban...Δεν θελω να φαω παλι ban...Δεν θελω να φαω παλι ban...Δεν θελω να φαω παλι ban...Δεν θελω να φαω παλι ban...

Δημοσ.

Ρωτας αν η κλειτοριδα σου ειναι το σημειο g σου?

Μηπως να σου πω και οδηγιες?

Δεν θελω να φαω παλι ban...Δεν θελω να φαω παλι ban...Δεν θελω να φαω παλι ban...Δεν θελω να φαω παλι ban...Δεν θελω να φαω παλι ban...Δεν θελω να φαω παλι ban...

προσπαθώ να σκεφτώ ένα comeback για ban αλλά έχω κολλήσει στο wtf... πες :P πολύ πολύ 3 μέρες να αρπάξεις :P

Δημοσ.

αλλο ρωτησα. αυτο ειναι το σημειο G που λενε?

ψύνεσε να το ψάξουμε , γιατι και εγω το εχω απορία :mellow: :mellow: :mellow:

αμ τζαστ τζόκιν να πουμε! μην φαω κανα μπαν πλιζ γιατι θα παθω εκτρομα :shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

Παυλινα σε ερωτευτηκα θελω να ειμαι μονο μαζι σου θα τις ξεχασω ολες για παρτι σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...