Bat 21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 τώρα αν σου πω ότι τα ήθελε ο κ@λος του κολλητού σου ξεβράκωτος στα αγγούρια τι θα μου πεις; Φυσικα και τα ηθελε! Το τι μπινελικι του εριξα δεν λεγεται! Και αυτος το ηξερε, αλλα ηταν αργα, ειχαν πιει, το περιπτερο μακρυα κ.τ.λ. Εγω του την ελεγα για το ατομο που διαλεξε! Αφου ρε @@ρα την ξερεις οτι ειναι ευρεως κυκλοφοριας γυναικα, τι την διπλαρωσες;
QQTilt Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Κολητος μου καρφωσε barwoman βρωμιαρα χωρις σκουφι, κολησε κονδυλωματα και ετρεχε να τα καυτηριασει. Ακομα περνει χαπια και εχουν περασει 4 χρονια. Δεν θα καθαρισει ποτε; Και αν θελησει να κανει παιδι; Με τη συριγκα θα ριχνει το σπερμα; Στο women official off topic.. Έχω πεθάνει χααχαχαχαχαχ
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 τι χρωμα οζα προτιματε για τα νυχια των ποδιων σας? μπορειτε να κανετε μονες σας γαλλικο?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 να και ενα που με εμαθε η Σαλονικια γκομενα που ειχα ενα φεγγαρι οζα=μανο ε,ε?το εχω ετσι?
Bat 21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 τι χρωμα οζα προτιματε για τα νυχια των ποδιων σας? μπορειτε να κανετε μονες σας γαλλικο? Κιτρινο,ναι αλλα με κοροΐδευουν στην οικοδομη! (οζα το λενε σε κατι ξεχασμενα χωρια. μανο ή βερνικι νυχιων νομιζω λεγεται) Κοιτα που την λεω σε γυναικα σε γυναικιο thred και για γυναικια θεματα. Ωρα για αποχη!
nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 η μονη στρουμπουλη ειμαι εγω, εδω μεσα πια; δεν τρωω παχυντικα καθε μερα. ουτε τηγανιτα ουτε μουσακαδες. νομιζα οτι δεν θα ερχοταν ποτε η μερα που θα εγραφα καλα λογια για την λακτα. και να ομως που ηρθε. συγκεκριμενα για αυτη εδω κλασεις ανωτερη απο την κλασσικη λακτα. νιωθεις και λιγο σοκολατα ρε αδερφε! γιεα! δατς δε σπίριτ κοιτα να δείς , το πρωτο με το τριτο μηνυμα μετα απο μια μερα ακριβως, με ενα λεπτο διαφορα!
scullyist Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 (οζα το λενε σε κατι ξεχασμενα χωρια. μανο ή βερνικι νυχιων νομιζω λεγεται) Στο δικό μας ξεχασμένο χωριό, όλοι όζα το λένε. Oυγκ.
scullyist Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Σσσσ...υπάρχουν και ιούδες στο χωριό μας, εγώ γαύρος ήμουν
xpapias Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 τι χρωμα οζα προτιματε για τα νυχια των ποδιων σας? μπορειτε να κανετε μονες σας γαλλικο? Jana εσύ? =?
Toufas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 When your avatar is your tits,we are not going to bother with what you say, we just assume you're an attention whore.
evabb Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 τι χρωμα οζα προτιματε για τα νυχια των ποδιων σας? μπορειτε να κανετε μονες σας γαλλικο? haters gonna hate αλλα δεν χρειαζεται να κανω γαλλικο γτ τα νυχια μου ειναι απο φυσικου τους κατασπρα στις ακρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις