Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι να διορθωσεις να πουμε μαρη Λουσι.Εκδηλωση μερικων τυπων του ιου ειναι τα κονδυλωματα,αθροιστικα ολους τους τυπους του ιου να βαλεις ετσι επειδη ειμαι λαρτζ παλι δεν στεκει 80% των γυναικων να ειναι φορεις.

Τόξο, άλλο φορέας, άλλο ασθενής. Μπορεί να έχεις 52 ιούς και να μην εκδηλώνεις καμία ασθένεια.

Δημοσ.

Τόξο, άλλο φορέας, άλλο ασθενής. Μπορεί να έχεις 52 ιούς και να μην εκδηλώνεις καμία ασθένεια.

Φιλιπε,λε πουλ να πουμε.Φροντιστηριο για το τι ειναι φορεας κ τι ασθενης στα γεραματα μου κ μαλιστα σε εναν ανθρωπο που κανει καθε εξαμηνο εξετασεις για τα απο αιματος ανιχνευομενα αφροδισια ειναι ακυρο.

Λεω το απλο,ελα συγκεντρωθητε:φορεις ΟΛΩΝ των τυπων του ιου αθροιστικα δεν παιζει να ειναι το 80% του γυναικειου πληθυσμου

Δημοσ.

Φιλιπε,λε πουλ να πουμε.Φροντιστηριο για το τι ειναι φορεας κ τι ασθενης στα γεραματα μου κ μαλιστα σε εναν ανθρωπο που κανει καθε εξαμηνο εξετασεις για τα απο αιματος ανιχνευομενα αφροδισια ειναι ακυρο.

Λεω το απλο,ελα συγκεντρωθητε:φορεις ΟΛΩΝ των τυπων του ιου αθροιστικα δεν παιζει να ειναι το 80% του γυναικειου πληθυσμου

Θα στο πω απλά, στις ωοθήκες μας τι νομίζεις εσύ ότι παίζει.

Δημοσ.

Μα αναφέρθηκες στο σύμπτωμα (κονδυλώματα), το οποίο δεν είναι ενδεικτικό για το πόσοι είναι οι φορείς, γι' αυτό έκανα τη διευκρίνιση.

Τέλος πάντων, αν θυμάμαι καλά, στη Β.Αμερική το ποσοστό των γυναικών που είναι φορείς είναι κάτι μεταξύ 20-40%. Το 80% μάλλον είναι το ποσοστό των γυναικών που ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ στη ζωή τους θα κολλήσουν κάποιον τύπο του HPV.

Δημοσ.

Μα αναφέρθηκες στο σύμπτωμα (κονδυλώματα), το οποίο δεν είναι ενδεικτικό για το πόσοι είναι οι φορείς, γι' αυτό έκανα τη διευκρίνιση.

Τέλος πάντων, αν θυμάμαι καλά, στη Β.Αμερική το ποσοστό των γυναικών που είναι φορείς είναι κάτι μεταξύ 20-40%. Το 80% μάλλον είναι το ποσοστό των γυναικών που ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ στη ζωή τους θα κολλήσουν κάποιον τύπο του HPV.

Παλι πολυ μου φαινεται,τεσπα αναφερθηκα στα κονδυλωματα εκ παραδρομης εντωμεταξυ,την μιση μου ζωη εχω τον Ινδο να μου κανει φροντηριο για τα αφροδισια κ να με τρεχει καθε εξαμηνο για εξετασεις αρα ξερω την διακριση.Σε καθε περιπτωση παντως προφανως κ ειναι απο τα πιο διαδεδομενα αφροδισια.

Ενδεικτικα αυτη την στιγμη στην Βρετανια αναμεσα σε αντρες που κανουν σεξ με αντρες παντως η συφιλη εχει εκτοξευθει σε τραγικα ποσοστα

Δημοσ.

Κολητος μου καρφωσε barwoman βρωμιαρα χωρις σκουφι, κολησε κονδυλωματα και ετρεχε να τα καυτηριασει. Ακομα περνει χαπια και εχουν περασει 4 χρονια.

Δεν θα καθαρισει ποτε; Και αν θελησει να κανει παιδι; Με τη συριγκα θα ριχνει το σπερμα; :shock:

Δημοσ.

Κολητος μου καρφωσε barwoman βρωμιαρα χωρις σκουφι, κολησε κονδυλωματα και ετρεχε να τα καυτηριασει. Ακομα περνει χαπια και εχουν περασει 4 χρονια.

Δεν θα καθαρισει ποτε; Και αν θελησει να κανει παιδι; Με τη συριγκα θα ριχνει το σπερμα; :shock:

μαλλον ο φιλος σου πρεπει να εχει πολυ αδυναμο ανοσοποιητικο.Εξαλλου με μερικες κρυοπηξιες-λειζερ δεν ξερω τι κανουν φευγουν.Το οτι επιστρεφουν νομιζω σχετιζεται με το ανοσοποιητικο του συστημα.Απο οτι εχω διαβασει η συντριπτικη πλειοψηφια των ασθενων καταφερνουν να μην εχουν υποτροπη μεσα σε 4 χρονια (ο οργανισμος τους δλδ κουμανταρει τον ιο κ δεν εχουν νεα εκδηλωση).Απο οτι εχω διαβασει ετσι για να μην το παιζω κ γιατρος δλδ.

ΥΓ.Η ξαδερφη μου παντως που ξερω απο πρωτο χερι τα αφαιρεσε με κρυοπηξιες και εχει χρονο περιπου που δεν εχουν επιστρεψει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...