Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παντως ο δικος μου ντοκτορ ειπε πως περιπου το 80% των γυναικων εχουν μολυνθει , στους ανδρες δεν εχει καμια επιπτωση ε?

Δημοσ.

Παντως ο δικος μου ντοκτορ ειπε πως περιπου το 80% των γυναικων εχουν μολυνθει , στους ανδρες δεν εχει καμια επιπτωση ε?

Αυτός που σας προκαλεί καρκίνο, όχι, καμία. Απλώς τον μεταδίδουμε.

Δημοσ.

80% των γυναικων εχουν κονδυλωματα?Ιτ νταζεντ στεκει.

Στους αντρες εχουν λιγοτερες επιπτωσεις φρονω.Δεν εχω κολλησει ακομα για να σου πω με σιγουρια,αλλα δεν νομιζω οτι σχετιζεται με καποιον τυπο καρκινου στο αντρικο φυλο.

Δημοσ.

Αυτός που σας προκαλεί καρκίνο, όχι, καμία. Απλώς τον μεταδίδουμε.

Οριστε, παλι ξεγλυστρισατε. Τελικα ο κοσμος ειναι φτιαγμενος για σας :devil:

Για το ΗPV λεω, ετσι μου ειπε ο ντοκτορας. Και οτι ειναι πολυ ευκολο να τα κολλησεις.

Δημοσ.

Στους αντρες εχουν λιγοτερες επιπτωσεις φρονω.Δεν εχω κολλησει ακομα για να σου πω με σιγουρια,αλλα δεν νομιζω οτι σχετιζεται με καποιον τυπο καρκινου στο αντρικο φυλο.

Δε μιλάμε για κονδυλώματα.

Οριστε, παλι ξεγλυστρισατε. Τελικα ο κοσμος ειναι φτιαγμενος για σας :devil:

Μπρος στα κάλλη τι ειν' ο πόνος. Άλλο να έχεις τη μούρη του Ντάμπο ανάμεσα στα πόδια σου, με αυτιά και προβοσκίδα και άλλο το design που έχετε εσείς.

Και στην τελική, εμείς έχουμε καρκίνο του προστάτη.

Δημοσ.

Δε μιλάμε για κονδυλώματα.

για τον HPV λετε,εκδηλωση του οποιου ειναι τα κονδυλωματα.Κ παλι ανεξαρτητα του υποτυπου του ιου δεν παιζει 80% του γυναικειου πληθυσμου παγκοσμιως να ειναι φορεις.

Δημοσ.

Και στην τελική, εμείς έχουμε καρκίνο του προστάτη.

Ο καρκινος του προστατη ομως δεν ειναι πιο ευκολα ανιχνευσιμος? Και δεν ειναι κατι που το εχεις εσωτερικα αλλα μπορεις να το δεις.

Δημοσ.

για τον HPV λετε,εκδηλωση του οποιου ειναι τα κονδυλωματα.Κ παλι ανεξαρτητα του υποτυπου του ιου δεν παιζει 80% του γυναικειου πληθυσμου παγκοσμιως να ειναι φορεις.

Λες παπαριές. Δεν ενδιαφέρομαι να διορθώσω.

Ο καρκινος του προστατη ομως δεν ειναι πιο ευκολα ανιχνευσιμος? Και δεν ειναι κατι που το εχεις εσωτερικα αλλα μπορεις να το δεις.

Ξέρεις πως γίνεται η εξέταση; :cry:

Δημοσ.

Ξέρεις πως γίνεται η εξέταση; :cry:

Νομιζω με υπερηχο ? Ενας φιλος παλια ανησυχουσε πως ειχε και ειχε παει να το κοιταξει, αλλα δεν ξερω περισσοτερες λεπτομεριες.

Δημοσ.

Λες παπαριές. Δεν ενδιαφέρομαι να διορθώσω.

Τι να διορθωσεις να πουμε μαρη Λουσι.Εκδηλωση μερικων τυπων του ιου ειναι τα κονδυλωματα,αθροιστικα ολους τους τυπους του ιου να βαλεις ετσι επειδη ειμαι λαρτζ παλι δεν στεκει 80% των γυναικων να ειναι φορεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...