pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 εγω παλι το εμβολιο το εχω κανει. το τεστ παπ δεν εχω κανει.
evabb Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 εγω παλι το εμβολιο το εχω κανει. το τεστ παπ δεν εχω κανει. :shock: :shock: :shock:
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 5 ευρω?? rly?? και τα σαραντοπενηντάρια που πέφτουν? Σε ιδιωτικά! Παυλίνα, σου έγραψε γυναικολόγος το εμβόλιο χωρίς να σε εξετάσει πριν;
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Eμενα παλι η εξεταση (μαζι με τεστ ΠΑΠ και υπερηχο) παιρνει 80 ευρω... Το εμβολιο δεν λενε πρεπει να το κανεις πριν αρχισεις την σεξουαλικη ζωη? για αυτο και λενε κατα τα 12 να το κανεις.
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Όχι, απλώς εξετάζεσαι πριν για να δεις αν έχεις ήδη μολυνθεί από έναν από τους 4 τύπους του ιού από τους οποίους σε προστατεύει. (Μιλάω για το Gardasil). Αν έχεις κάποιον από αυτούς, δε σε προστατεύει από αυτόν, οπότε είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις αν έχει πλέον νόημα να το κάνεις. Γι αυτό αν ο γυναικολόγος της Παυλίνας της το έγραψε χωρίς να της πάρει πριν ΠΑΠ, ε, αλλαγή.
apd453 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ως κάποια ηλικία νομίζω ότι πρέπει να γίνει, αν γίνει. Για πολλά εμβολία ακούγονται διάφορα όπως και για μερικά που κάνουν τα μικρά παιδιά.
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Σε ιδιωτικά! Παυλίνα, σου έγραψε γυναικολόγος το εμβόλιο χωρίς να σε εξετάσει πριν; δεν μου το εγραψε κανεις, ο μπαμπας μου μου το εκανε
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Αυτόν φαντάζομαι δε μπορείς να τον αλλάξεις. για το εμβολιο κατα του καρκινου του τραχηλου δεν λετε?
gang Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 για το εμβολιο κατα του καρκινου του τραχηλου δεν λετε? αΐ αΐ αΐ αΐ αΐ αΐ
status Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 μετα τα 26 γιατί δεν γίνεται? Τους έρχεται πιο φθηνή η κρεμάλα νομίζω. ;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις