Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μερεντα! ναιι! και τα κρουασαν μερεντα που χαν βγει (μετα γιναν praleda pfff) και αυτα τα ...μερεντακια που ειχε ασπρο και σοκολατα και τα τρωγαμε με κατι mini size κουταλακια!!!

Δημοσ.

οποιος δεν ξερει να ξεχωρισει το οινοπνευμα εντριβων (absolut, smirnoff κλπ) με το κανονικο ποτο (wyborowa, stoli, zytnia, grey goose,belvedere) ας κατσει στην φραπα

Δημοσ.

Με τίποτα όμως. Ειναι σαν να μου λες ξεχώρισε ανάμεσα σε σερκοβα και στολισναγια. ΔΕΝ.

Έχεις ήδη ρίξει στην ίδια μοίρα νουτέλα-μερέντα και σέρκοβα-στόλι.

Θα πρότεινα να αποφύγεις να σχολιάζεις το μίλκο γιατί το μπαν έρχεται.

που ειναι ο λουσι να τον ρωτησω;

ειμαστε φορεις του HPV ακομα κι αν τα τεστ παπ ειναι οκ;

Τα PAP Test ψάχνουν για συγκεκριμένους τύπους που προσβάλλουν τον τράχηλο.

Αν εσύ έχεις μολυνθεί από κάποιον άλλο τύπο του ιού (είναι και κοντά 120 οι άτιμοι) δε θα φανεί στο PAP γιατί πολύ απλά, η "βλάβη" θα είναι αλλού από εκεί που κοιτάς. Αλλά οι υπόλοιποι τύποι, μπορεί να 'ναι ενοχλητικοί (πχ κονδυλώματα) αλλά τουλάχιστον δε σε σκοτώνουν.

Δημοσ.

Τα PAP Test ψάχνουν για συγκεκριμένους τύπους που προσβάλλουν τον τράχηλο.

Αν εσύ έχεις μολυνθεί από κάποιον άλλο τύπο του ιού (είναι και κοντά 120 οι άτιμοι) δε θα φανεί στο PAP γιατί πολύ απλά, η "βλάβη" θα είναι αλλού από εκεί που κοιτάς.

Αλλά οι υπόλοιποι τύποι, μπορεί να 'ναι ενοχλητικοί (πχ κονδυλώματα) αλλά τουλάχιστον δε σε σκοτώνουν.

και πως βλεπει κανεις αν ειναι φορεας τον μην θανασιμων; τι εξεταση πρεπει να ζητησει;

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα. Φαντάζομαι παίρνεις βιοψίες και επιχρίσματα από όλα τα σημεία στα οποία μπορεί να εμφανίζεται ο ιός, αλλά δε νομίζω να σου μείνει δέρμα πουθενά έτσι. Εκτός αν εννοείς πχ αν είσαι φορέας του τύπου που κάνει κονδυλώματα.

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα. Φαντάζομαι παίρνεις βιοψίες και επιχρίσματα από όλα τα σημεία στα οποία μπορεί να εμφανίζεται ο ιός, αλλά δε νομίζω να σου μείνει δέρμα πουθενά έτσι. Εκτός αν εννοείς πχ αν είσαι φορέας του τύπου που κάνει κονδυλώματα.

καλα καταλαβα. απλα θα καθησυχασω την ψυχοπαθη που ξυπνησε παλι μεσα μου. :fear:

Δημοσ.

Αν σκεφτόσουν απλή αιματολογική κτλ, όχι, ξέχνα το. Είναι από αυτά που τα καταλαβαίνεις μόνο αφού σου προκαλέσουν κάτι.

Δεν έχετε δικαιολογίες πια όμως ε. 5 ευρώ το τεστ ΠΑΠ, τσάμπα το εμβόλιο μέχρι τα 26 (εμείς πρέπει να πληρώνουμε!)... Τι άλλο θέλετε;

Δημοσ.

Αν σκεφτόσουν απλή αιματολογική κτλ, όχι, ξέχνα το. Είναι από αυτά που τα καταλαβαίνεις μόνο αφού σου προκαλέσουν κάτι.

Δεν έχετε δικαιολογίες πια όμως ε. 5 ευρώ το τεστ ΠΑΠ, τσάμπα το εμβόλιο μέχρι τα 26 (εμείς πρέπει να πληρώνουμε!)... Τι άλλο θέλετε;

το κανω το τεστ παπ. το εμβολιο δεν το εχω κανει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...