chill Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μη χάσεις εσύ , να χωθείς κατευθείαν Εγώ φταίω που σας νοιαζομαι ? Αγαπώ insogurls!!!
black_widow Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 το αβαταρ βρε. ανεστιαστα ειναι τα κυαλια? Δεν ξέρω , ο Wash το έφτιαξε. Τι έχουν ;
salliara Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 οχι τα κυαλια ενταξει ειναι. το συνολο μου φαινεται σαν θολό. οχι?
panosno1com Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 μερεντα! ναιι! και τα κρουασαν μερεντα που χαν βγει (μετα γιναν praleda pfff) και αυτα τα ...μερεντακια που ειχε ασπρο και σοκολατα και τα τρωγαμε με κατι mini size κουταλακια!!!
evabb Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 που ειναι ο λουσι να τον ρωτησω; ειμαστε φορεις του HPV ακομα κι αν τα τεστ παπ ειναι οκ;
Toufas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 οποιος δεν ξερει να ξεχωρισει το οινοπνευμα εντριβων (absolut, smirnoff κλπ) με το κανονικο ποτο (wyborowa, stoli, zytnia, grey goose,belvedere) ας κατσει στην φραπα
scullyist Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. οχι τα κυαλια ενταξει ειναι. το συνολο μου φαινεται σαν θολό. οχι? http://www.youtube.com/watch?v=jrVVmALJNMk
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Με τίποτα όμως. Ειναι σαν να μου λες ξεχώρισε ανάμεσα σε σερκοβα και στολισναγια. ΔΕΝ. Έχεις ήδη ρίξει στην ίδια μοίρα νουτέλα-μερέντα και σέρκοβα-στόλι. Θα πρότεινα να αποφύγεις να σχολιάζεις το μίλκο γιατί το μπαν έρχεται. που ειναι ο λουσι να τον ρωτησω; ειμαστε φορεις του HPV ακομα κι αν τα τεστ παπ ειναι οκ; Τα PAP Test ψάχνουν για συγκεκριμένους τύπους που προσβάλλουν τον τράχηλο. Αν εσύ έχεις μολυνθεί από κάποιον άλλο τύπο του ιού (είναι και κοντά 120 οι άτιμοι) δε θα φανεί στο PAP γιατί πολύ απλά, η "βλάβη" θα είναι αλλού από εκεί που κοιτάς. Αλλά οι υπόλοιποι τύποι, μπορεί να 'ναι ενοχλητικοί (πχ κονδυλώματα) αλλά τουλάχιστον δε σε σκοτώνουν.
evabb Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Τα PAP Test ψάχνουν για συγκεκριμένους τύπους που προσβάλλουν τον τράχηλο. Αν εσύ έχεις μολυνθεί από κάποιον άλλο τύπο του ιού (είναι και κοντά 120 οι άτιμοι) δε θα φανεί στο PAP γιατί πολύ απλά, η "βλάβη" θα είναι αλλού από εκεί που κοιτάς. Αλλά οι υπόλοιποι τύποι, μπορεί να 'ναι ενοχλητικοί (πχ κονδυλώματα) αλλά τουλάχιστον δε σε σκοτώνουν. και πως βλεπει κανεις αν ειναι φορεας τον μην θανασιμων; τι εξεταση πρεπει να ζητησει;
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δεν έχω ιδέα. Φαντάζομαι παίρνεις βιοψίες και επιχρίσματα από όλα τα σημεία στα οποία μπορεί να εμφανίζεται ο ιός, αλλά δε νομίζω να σου μείνει δέρμα πουθενά έτσι. Εκτός αν εννοείς πχ αν είσαι φορέας του τύπου που κάνει κονδυλώματα.
evabb Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δεν έχω ιδέα. Φαντάζομαι παίρνεις βιοψίες και επιχρίσματα από όλα τα σημεία στα οποία μπορεί να εμφανίζεται ο ιός, αλλά δε νομίζω να σου μείνει δέρμα πουθενά έτσι. Εκτός αν εννοείς πχ αν είσαι φορέας του τύπου που κάνει κονδυλώματα. καλα καταλαβα. απλα θα καθησυχασω την ψυχοπαθη που ξυπνησε παλι μεσα μου.
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Αν σκεφτόσουν απλή αιματολογική κτλ, όχι, ξέχνα το. Είναι από αυτά που τα καταλαβαίνεις μόνο αφού σου προκαλέσουν κάτι. Δεν έχετε δικαιολογίες πια όμως ε. 5 ευρώ το τεστ ΠΑΠ, τσάμπα το εμβόλιο μέχρι τα 26 (εμείς πρέπει να πληρώνουμε!)... Τι άλλο θέλετε;
evabb Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Αν σκεφτόσουν απλή αιματολογική κτλ, όχι, ξέχνα το. Είναι από αυτά που τα καταλαβαίνεις μόνο αφού σου προκαλέσουν κάτι. Δεν έχετε δικαιολογίες πια όμως ε. 5 ευρώ το τεστ ΠΑΠ, τσάμπα το εμβόλιο μέχρι τα 26 (εμείς πρέπει να πληρώνουμε!)... Τι άλλο θέλετε; το κανω το τεστ παπ. το εμβολιο δεν το εχω κανει.
salliara Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 5 ευρω?? rly?? και τα σαραντοπενηντάρια που πέφτουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις