Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Eγω θα ηθελα να υπαρχει κατι σαν την μερεντα/νουτελλα αλλα χωρις την γευση φουντουκι, απλα σοκολατα
salliara Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Με τίποτα όμως. Ειναι σαν να μου λες ξεχώρισε ανάμεσα σε σερκοβα και στολισναγια. ΔΕΝ.
gang Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Με τίποτα όμως. Ειναι σαν να μου λες ξεχώρισε ανάμεσα σε σερκοβα και στολισναγια. ΔΕΝ. ποπο το βλέπω να έρχετε το ban από τον luci. Σέρκοβα έχει μια κάποια διαφορά από στόλι, αν πίνεις συχνά όμως και ειδικά σκέτη βότκα.
salliara Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Σέρκοβα έχει μια κάποια διαφορά από στόλι ναι. στον πονοκέφαλο.
Dark_son20 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ποπο το βλέπω να έρχετε το ban από τον luci. Σέρκοβα έχει μια κάποια διαφορά από στόλι, αν πίνεις συχνά όμως και ειδικά σκέτη βότκα. όχι και κάποια.... η σερκοβα είναι αηδία και η στολι νέκταρ!
gang Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ναι όντως. Σε καίει αδικαιολόγητα η σέρκοβα. Εγώ ή με στολι ή με absolute την βγάζω...
salliara Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Να.εαν υπάρχει ενα πραμα που ξεχωρίζω ειναι το σιχαμα η absolut. Σαν να πίνεις σίδερο με αίμα μαζί.
Dark_son20 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ελπίζω μόνο την absolut stoli χύμα χωρίς πάγο χωρίς τπτ
black_widow Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δαχτυλική εγώ σας κάνω τσάμπα πάντως..... Και με περισσότερα των δυο δαχτύλων άμα λάχει Μη χάσεις εσύ , να χωθείς κατευθείαν τι να κλασει κι η νουτελλα μπροστα στην μερεντα! Έρωτας
black_widow Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Γεια σου widow . Γιατι θόλωσες έτσι? Πότε θόλωσα ; Τις τελευταίες μέρες χρειάζομαι επεξηγήσεις για τα πάντα , δεν ξέρω τι με έχει πιάσει... Παρεπιμπτόντως σιχαίνομαι τη vodka.
Προτεινόμενες αναρτήσεις