cthulhucarbide Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Άμα ντρέπεσαι στείλε μου σε πμ Σωθηκες τωρα ! Πρόσεχε γιατί αν δεν βάλεις θα πω δημόσια.
Bat 21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Άμα ντρέπεσαι στείλε μου σε πμ Πρόσεχε γιατί αν δεν βάλεις θα πω δημόσια. Για πε για πε!
Bat 21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Σχετικα με το εργο: 1oν: Τι σκατοφατσα ο γιατρος! 2ον: Τι μαλακες οι μπατσοι, πηραν ενταλμα και δεν πηραν ενισχυσεις; 3ον: Το ποιο σιχαμερο ηταν εκει που ο Ιαπωνας δαγκωσε τον γιατρο στον λαιμο! ΜΠΛΙΑΧ! Αντε να δουμε και το 2!
Toufas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μου αρεσει παντως που παλι καποια ειπε "αχ μου την επεσε ο γιατρος" μεσα στις ακρες, και περασε στο ντουκου. Να ηταν κανας χαλιας, παλι θα λεγατε τι ανωμαλοι οι ανδρες και τετοια.
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 τι να κλασει κι η νουτελλα μπροστα στην μερεντα!
gang Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Να και σε κάτι που θα συμφωνήσω μαζί σου. Μερέντα μου αρέσει πολύ περισσότερο από nutella. Αν και παίζει το ενδεχόμενο, να είναι λόγω συνήθειας...
salliara Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δηλαδή κύριοι. Εαν σας δέσω τα μάτια και σας ταίσω μια κουταλιά απ το καθένα, θα τα ξεχωρίσετε?
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 φυσικα και θα τα ξεχωρισουμε. η μερεντα ειναι πολυ πιο γλυκια. η νουτελλα εχει πιο εντονη την γευση του φουντουκιου. εχουν τερααααστια διαφορα. αν κι εγω μεγαλωσα με την νουκρεμα της ΙΟΝ
gang Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ω ναι τα ξεχωρίζω άνετα. Εγώ δεν θυμάμαι τι γεύση έχει η Nutella οπότε θα συμφωνήσω πάλι με την παυλίνα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις