Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 HPV ειχε φιλη μου και μου λεει οτι εκανε θεραπεια και δεν εχει πια αλλα της ελεγα πως αν κολλησεις το εχεις για παντα ετσι δεν ειναι?Τη συγκεκριμενη βεβαια την ετρωγε ο ποπος της γιατι απο τα 13 της του ειχε δωσει να κατλαβει με ...ουτε και αυτη θυμαται νομιζω ποσους Ιος ειναι, οποτε δεν φευγει με μια απλη αντιβιωση. Αλλα επειδη υπαρχουν πολλες μορφες του ιου , δεν ειναι ολες καλοηθεις, και μπορει να εξελιχτουν σε καρκινο του τραχηλου. Και πολλες γυναικες δεν ξερουν καν οτι το εχουν.
xri_ni Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 συναγωνιζεται εκεινη που πηγε με 5000? Περιπτωση η κοπελια αλλα τωρα νοικοκυρετικε !!!
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Παιδιά, ωραίες οι κολπικές ευθείες, αλλά σαν τις γλυκές κοριτσίστικες φατσούλες, τίποτα στον κόσμο. Καμιά πικ θα πέσει;
xri_ni Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Παιδιά, ωραίες οι κολπικές ευθείες, αλλά σαν τις γλυκές κοριτσίστικες φατσούλες, τίποτα στον κόσμο. Καμιά πικ θα πέσει; Θες φωτος Λουσιφερ ε???Τα αλλα κοριτσακια εχουν βαλει ολα γιατι ειναι πολλες σελιδες το thread και βαριεμαι να ψαχνω?Αν εχουν βαλει θα βαλω και γω!
athlios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εννοειται οτι εχουν βαλει. εδιτ : και τις καλοκαιρινες τους.
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εγω εβαλα μια που ημουν 6 χρονων, απο τοτε δεν μεγαλωσα
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εγω εβαλα μια που ημουν 6 χρονων, απο τοτε δεν μεγαλωσα Εγώ θυμάμαι. Αυτό που μπήκα στον πειρασμό να πω αλλά τελικά δεν είπα, δεν λέγεται.
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Θες φωτος Λουσιφερ ε???Τα αλλα κοριτσακια εχουν βαλει ολα γιατι ειναι πολλες σελιδες το thread και βαριεμαι να ψαχνω?Αν εχουν βαλει θα βαλω και γω! Οι περισσότερες. Όσες δεν έχουν βάλει, τις έχω δει, με εξαίρεση τη μαφάλντα, τη marria και την traumatias.
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εγώ θυμάμαι. Αυτό που μπήκα στον πειρασμό να πω αλλά τελικά δεν είπα, δεν λέγεται. οχι πες αν τολμας !
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μιλάμε δεν υπάρχει περίπτωση. Και μην γελάς
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μιλάμε δεν υπάρχει περίπτωση. Και μην γελάς Στειλτο σε πμ
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Άμα βάλεις φωτογραφία σου κανονική Σωθηκες τωρα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις