Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

HPV ειχε φιλη μου και μου λεει οτι εκανε θεραπεια και δεν εχει πια αλλα της ελεγα πως αν κολλησεις το εχεις για παντα ετσι δεν ειναι?Τη συγκεκριμενη βεβαια την ετρωγε ο ποπος της γιατι απο τα 13 της του ειχε δωσει να κατλαβει με ...ουτε και αυτη θυμαται νομιζω ποσους :wub:

Ιος ειναι, οποτε δεν φευγει με μια απλη αντιβιωση. Αλλα επειδη υπαρχουν πολλες μορφες του ιου , δεν ειναι ολες καλοηθεις, και μπορει να εξελιχτουν σε καρκινο του τραχηλου. Και πολλες γυναικες δεν ξερουν καν οτι το εχουν.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά, ωραίες οι κολπικές ευθείες, αλλά σαν τις γλυκές κοριτσίστικες φατσούλες, τίποτα στον κόσμο.

Καμιά πικ θα πέσει;

Δημοσ.

Παιδιά, ωραίες οι κολπικές ευθείες, αλλά σαν τις γλυκές κοριτσίστικες φατσούλες, τίποτα στον κόσμο.

Καμιά πικ θα πέσει;

Θες φωτος Λουσιφερ ε???Τα αλλα κοριτσακια εχουν βαλει ολα γιατι ειναι πολλες σελιδες το thread και βαριεμαι να ψαχνω?Αν εχουν βαλει θα βαλω και γω!

Δημοσ.

Θες φωτος Λουσιφερ ε???Τα αλλα κοριτσακια εχουν βαλει ολα γιατι ειναι πολλες σελιδες το thread και βαριεμαι να ψαχνω?Αν εχουν βαλει θα βαλω και γω!

Οι περισσότερες. Όσες δεν έχουν βάλει, τις έχω δει, με εξαίρεση τη μαφάλντα, τη marria και την traumatias.

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι. Αυτό που μπήκα στον πειρασμό να πω αλλά τελικά δεν είπα, δεν λέγεται.

οχι πες αν τολμας ! :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...