Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Πάντως οι πλακούντες αποτελούν αίνιγμα. Η επίσημη γραμμή είναι πως πετάγονται από τον καταψύκτη, αλλά όσοι είναι από τύπισσες με AIDS και συναφή, πετάγονται χώρια. Είμαι πεπεισμένος πως τους πουλάμε σε εταιρείες καλλυντικών, αλλά δεν έχω στοιχεία.
xri_ni Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Πάντως οι πλακούντες αποτελούν αίνιγμα. Η επίσημη γραμμή είναι πως πετάγονται από τον καταψύκτη, αλλά όσοι είναι από τύπισσες με AIDS και συναφή, πετάγονται χώρια. Είμαι πεπεισμένος πως τους πουλάμε σε εταιρείες καλλυντικών, αλλά δεν έχω στοιχεία. Τι εχουν δει και σενα τα ματακια σου ε...αληθεια τα ποσοστα του AIDS εχουν ανεβει στις γυναικες τα τελευταια χρονια?Ξερεις?
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 τα εμβρυα απο τις εκτρωσεις οι κινεζοι τα τρωνε, ετσι ακουσα
status Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 τα εμβρυα απο τις εκτρωσεις οι κινεζοι τα τρωνε, ετσι ακουσα Μην πιστεύεις ότι διαβάζεις στο ίντερνετ. Είσαι έξυπνη.;ρ
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Αφου τρωνε κατσαριδες , στα εμβρυα θα κολωναν?
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Τι εχουν δει και σενα τα ματακια σου ε...αληθεια τα ποσοστα του AIDS εχουν ανεβει στις γυναικες τα τελευταια χρονια?Ξερεις? Δεν έχω ιδέα. Γενικά τα δημόσια όπως καταλαβαίνεις μαζεύουν και πολύ μετανάστη, όπου τα ποσοστά εκτοξεύονται. Από τότε που τρυπήθηκα σε ράψιμο και μάθαμε ότι η τύπισσα είχε ηπατίτιδα επειδή εγώ επέμενα να παίξει εξέταση (από πριν, μηδέν) τις αντιμετωπίζω όλες σαν βιολογικές βόμβες. Αλλά HPV έχετε όλες ε. Σε φάση, όλες. Από 16 χρονών κοριτσάκια μέχρι 60 χρονών γιαγιάδες. Άντε κάντε κάνα εμβόλιο, τσάμπα μέχρι τα 26.
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 τα εμβρυα απο τις εκτρωσεις οι κινεζοι τα τρωνε, ετσι ακουσα Από έκτρωση δεν βγαίνει ολόκληρο. Πολύ χειρότερα
xri_ni Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δεν έχω ιδέα. Γενικά τα δημόσια όπως καταλαβαίνεις μαζεύουν και πολύ μετανάστη, όπου τα ποσοστά εκτοξεύονται. Από τότε που τρυπήθηκα σε ράψιμο και μάθαμε ότι η τύπισσα είχε ηπατίτιδα επειδή εγώ επέμενα να παίξει εξέταση (από πριν, μηδέν) τις αντιμετωπίζω όλες σαν βιολογικές βόμβες. Αλλά HPV έχετε όλες ε. Σε φάση, όλες. Από 16 χρονών κοριτσάκια μέχρι 60 χρονών γιαγιάδες. Άντε κάντε κάνα εμβόλιο, τσάμπα μέχρι τα 26. HPV ειχε φιλη μου και μου λεει οτι εκανε θεραπεια και δεν εχει πια αλλα της ελεγα πως αν κολλησεις το εχεις για παντα ετσι δεν ειναι?Τη συγκεκριμενη βεβαια την ετρωγε ο ποπος της γιατι απο τα 13 της του ειχε δωσει να κατλαβει με ...ουτε και αυτη θυμαται νομιζω ποσους
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δεν έχω ιδέα. Γενικά τα δημόσια όπως καταλαβαίνεις μαζεύουν και πολύ μετανάστη, όπου τα ποσοστά εκτοξεύονται. Από τότε που τρυπήθηκα σε ράψιμο και μάθαμε ότι η τύπισσα είχε ηπατίτιδα επειδή εγώ επέμενα να παίξει εξέταση (από πριν, μηδέν) τις αντιμετωπίζω όλες σαν βιολογικές βόμβες. Αλλά HPV έχετε όλες ε. Σε φάση, όλες. Από 16 χρονών κοριτσάκια μέχρι 60 χρονών γιαγιάδες. Άντε κάντε κάνα εμβόλιο, τσάμπα μέχρι τα 26. το εχω κανει το εμβολιο. και πονεσε πολυυυυ το χερι μου
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 HPV ειχε φιλη μου και μου λεει οτι εκανε θεραπεια και δεν εχει πια αλλα της ελεγα πως αν κολλησεις το εχεις για παντα ετσι δεν ειναι? Δε φεύγει ποτέ. Σα την αληθινή αγάπη. Και τον έρπη. Βέβαια έχει σημασία και ο τύπος, άλλο η μυρμηγκιά, άλλο τα κονδυλώματα, άλλο οι βλάβες επιθηλίου που με το καλό θα γίνουν καρκίνος.
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 HPV ειχε φιλη μου και μου λεει οτι εκανε θεραπεια και δεν εχει πια αλλα της ελεγα πως αν κολλησεις το εχεις για παντα ετσι δεν ειναι?Τη συγκεκριμενη βεβαια την ετρωγε ο ποπος της γιατι απο τα 13 της του ειχε δωσει να κατλαβει με ...ουτε και αυτη θυμαται νομιζω ποσους συναγωνιζεται εκεινη που πηγε με 5000?
Προτεινόμενες αναρτήσεις