Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πεις στη φίλη σου να έρθει να της φορέσω εγώ τον κολποδιαστολέα, θα αλλάξει η ζωή της.

Απ'οτι μου ειχε πει ηταν ολο υπονοουμενα και τετοια,εβγαζε αιμα κατα τη συνουσια και της ελεγε μηπως ο φιλος σου την εχει πολυ μεγαλη και αλλα τετοια :wub:

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κύριε, κύριε!

Έχω άγνωστη λέξη!

Να την αφήσεις άγνωστη.

Δε χαιρόσουν που μέχρι πριν λίγα ποστ άκουγες μήτρα και σου ερχόταν στο μυαλό acronis, ghost, image κλπ;

Δημοσ.

Να την αφήσεις άγνωστη.

Δε χαιρόσουν που μέχρι πριν λίγα ποστ άκουγες μήτρα και σου ερχόταν στο μυαλό acronis, ghost, image κλπ;

Ένα δίκιο το έχεις, δε μπορώ να πω.. :wacko:

Δημοσ.

Η μητερα μου παντως που ειχε ινομυωματα, της εκαναν και αφαιρεση μητρας και την δουλευα μετα οτι γλυτωσε απο τους πονους περιοδου :devil:

Δημοσ.

Απ'οτι μου ειχε πει ηταν ολο υπονοουμενα και τετοια,εβγαζε αιμα κατα τη συνουσια και της ελεγε μηπως ο φιλος σου την εχει πολυ μεγαλη και αλλα τετοια :wub:

Εντάξει, μπορώ να σου πω και ΄γω περιστατικά για τύπισσες που ήρθαν και χαϊδεύονταν και άλλη μία που με έβαλε να πάρω φωτογραφία με το κινητό τον τράχηλό της. (Αυτή την τελευταία την ερωτεύτηκα κρυφά.)

Πότε το κόβετε?

Πολλοί λόγοι, πριν την εμμηνόπαυση συνήθως σε χοντρές βλάβες. Καρκίνους ή οτιδήποτε την κάνει έτσι κι αλλιώς δυσλειτουργική. Μετά την εμμηνόπαυση, με το παραμικρό.

Δημοσ.

Εντάξει, μπορώ να σου πω και ΄γω περιστατικά για τύπισσες που ήρθαν και χαϊδεύονταν και άλλη μία που με έβαλε να πάρω φωτογραφία με το κινητό τον τράχηλό της. (Αυτή την τελευταία την ερωτεύτηκα κρυφά.)

Εχεις και τα τυχερα σου ε? :mrgreen:Μηπως τις εμπνεει ο doctor? :-)

Δημοσ.

Εχεις και τα τυχερα σου ε?

...και για γιαγιάδες χήρες 35 χρόνια με την ατροφία της Κόλασης, χοντρές, αξύριστες, πρεζάκια, ηπατίτηδες, HIV και τρόφιμες του Δαφνιού.

Δημοσ.

...και για γιαγιάδες χήρες 35 χρόνια με την ατροφία της Κόλασης, χοντρές, αξύριστες, πρεζάκια, ηπατίτηδες, HIV και τρόφιμες του Δαφνιού.

Μες στα καλύτερα μνια βλέπω είσαι κωστάκι..;ρ

Δημοσ.

Kαι τα ατυχα σου... :eek:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...