xri_ni Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Να πεις στη φίλη σου να έρθει να της φορέσω εγώ τον κολποδιαστολέα, θα αλλάξει η ζωή της. Απ'οτι μου ειχε πει ηταν ολο υπονοουμενα και τετοια,εβγαζε αιμα κατα τη συνουσια και της ελεγε μηπως ο φιλος σου την εχει πολυ μεγαλη και αλλα τετοια
nikosgia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μην δω αρσενικό να τρολλάρει , εδώ μαθαίνουμε πράματα...
liopyr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Κύριε, κύριε! Έχω άγνωστη λέξη! Να την αφήσεις άγνωστη. Δε χαιρόσουν που μέχρι πριν λίγα ποστ άκουγες μήτρα και σου ερχόταν στο μυαλό acronis, ghost, image κλπ;
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ε όταν τελειώσουμε, δεν κυκλοφορούμε με το γάντι μετά. Για το χέρι λέω. Πότε το κόβετε?
status Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Να την αφήσεις άγνωστη. Δε χαιρόσουν που μέχρι πριν λίγα ποστ άκουγες μήτρα και σου ερχόταν στο μυαλό acronis, ghost, image κλπ; Ένα δίκιο το έχεις, δε μπορώ να πω..
Sellers Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Κορίτσα, συγνώμη που γράφω στο θρεντ σας αλλά εδώ σας κοροιδεύουνε.
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Η μητερα μου παντως που ειχε ινομυωματα, της εκαναν και αφαιρεση μητρας και την δουλευα μετα οτι γλυτωσε απο τους πονους περιοδου
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Απ'οτι μου ειχε πει ηταν ολο υπονοουμενα και τετοια,εβγαζε αιμα κατα τη συνουσια και της ελεγε μηπως ο φιλος σου την εχει πολυ μεγαλη και αλλα τετοια Εντάξει, μπορώ να σου πω και ΄γω περιστατικά για τύπισσες που ήρθαν και χαϊδεύονταν και άλλη μία που με έβαλε να πάρω φωτογραφία με το κινητό τον τράχηλό της. (Αυτή την τελευταία την ερωτεύτηκα κρυφά.) Πότε το κόβετε? Πολλοί λόγοι, πριν την εμμηνόπαυση συνήθως σε χοντρές βλάβες. Καρκίνους ή οτιδήποτε την κάνει έτσι κι αλλιώς δυσλειτουργική. Μετά την εμμηνόπαυση, με το παραμικρό.
xri_ni Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εντάξει, μπορώ να σου πω και ΄γω περιστατικά για τύπισσες που ήρθαν και χαϊδεύονταν και άλλη μία που με έβαλε να πάρω φωτογραφία με το κινητό τον τράχηλό της. (Αυτή την τελευταία την ερωτεύτηκα κρυφά.) Εχεις και τα τυχερα σου ε? Μηπως τις εμπνεει ο doctor?
status Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εχεις και τα τυχερα σου ε? Ω τι ανείπωτη κωλοφαρδία..;ρ
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εχεις και τα τυχερα σου ε? ...και για γιαγιάδες χήρες 35 χρόνια με την ατροφία της Κόλασης, χοντρές, αξύριστες, πρεζάκια, ηπατίτηδες, HIV και τρόφιμες του Δαφνιού.
μαφαλντα Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μην δω αρσενικό να τρολλάρει , εδώ μαθαίνουμε πράματα... Εσύ δεν έπρεπε να φτιάχνεις γρίφο;Μμ
status Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ...και για γιαγιάδες χήρες 35 χρόνια με την ατροφία της Κόλασης, χοντρές, αξύριστες, πρεζάκια, ηπατίτηδες, HIV και τρόφιμες του Δαφνιού. Μες στα καλύτερα μνια βλέπω είσαι κωστάκι..;ρ
xri_ni Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ...και για γιαγιάδες χήρες 35 χρόνια με την ατροφία της Κόλασης, χοντρές, αξύριστες, πρεζάκια, ηπατίτηδες, HIV και τρόφιμες του Δαφνιού. Kαι τα ατυχα σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις