Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Τι ειναι η δαχτυλικη?? :P

Η δακτυλική, μικρό μου κουρκουμπίνι, είναι αυτό που κάνουμε στα δημόσια νοσοκομεία αντί υπέρηχου.

Αφού πάρουμε τα δείγματα για το Παπ, βρέχουμε τα δύο ωραιότατα δάχτυλα του χεριού μας με γλυστρικό και ΦΛΟΥΠ ΤΙ ΖΕΣΤΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΔΩ ΜΕΣΑ!

Και τσεκάρεις για ψηλαφητά εξαρτήματα.

Δημοσ.

Η διαφορα ειναι ομως οτι μετα ΕΓΩ θα τον πληρωσω για αυτα που κανει. Καπως ακουστηκε αυτο τωρα :P

Σου λέω, γυναιγκολό ;ρ

Δημοσ.

Η δακτυλική, μικρό μου κουρκουμπίνι, είναι αυτό που κάνουμε στα δημόσια νοσοκομεία αντί υπέρηχου.

Αφού πάρουμε τα δείγματα για το Παπ, βρέχουμε τα δύο ωραιότατα δάχτυλα του χεριού μας με γλυστρικό και ΦΛΟΥΠ ΤΙ ΖΕΣΤΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΔΩ ΜΕΣΑ!

Και τσεκάρεις για ψηλαφητά εξαρτήματα.

Πολλα ξερεις εσυ , πρεπει να την εχω κανει και αυτη την εξεταση, οταν μου κανανε τις εξετασεις για ενδομητριωση. Γυναικολογος εισαι? Γιατι σε ιδιωτικο νοσοκομειο την ειχα κανει.

Δημοσ.

Θεολογική έχω τελειώσει, αλλά μερικές φορές περνάω από τα εξωτερικά να ρίξω κάνα δάχτυλο, από καμιά αίθουσα τοκετών να ξεγεννήσω, τέτοια σκηνικά. Επίσης, ανέκδοτα σαν αυτά που λέω στις καισαρικές, δεν έχεις ακούσει. Γιατί είσαι αναίσθητη, ΧΑΧΑΧΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ, γκχμ.

Δημοσ.

Θεολογική έχω τελειώσει, αλλά μερικές φορές περνάω από τα εξωτερικά να ρίξω κάνα δάχτυλο, από καμιά αίθουσα τοκετών να ξεγεννήσω, τέτοια σκηνικά. Επίσης, ανέκδοτα σαν αυτά που λέω στις καισαρικές, δεν έχεις ακούσει. Γιατί είσαι αναίσθητη, ΧΑΧΑΧΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΜΟΥ, γκχμ.

Ελα πες σοβαρα εισαι γυναικολογος?Πολλα ξερεις για ανδρα...αν ειναι να σε προτιμησουμε.... :rolleyes:

Δημοσ.

Ελα πες σοβαρα εισαι γυναικολογος?Πολλα ξερεις για ανδρα...αν ειναι να σε προτιμησουμε.... :rolleyes:

Γιατι ρε συ, μπορεί να το έχει ψάξει λίγο παραπάνω για να ξέρεις τι γίνεται όταν την παραβάλει;ρ

Δημοσ.

Για να δω φώτο. Αμάξι στο γκαράζ θα αγοράσω;

Αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι κατι ειπες για δημοσιο...και εχω ακουσει τα χειροτερα για γυναικολογους του δημοσιου....

Δημοσ.

Αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι κατι ειπες για δημοσιο...και εχω ακουσει τα χειροτερα για γυναικολογους του δημοσιου....

Να προτιμησεις ιατρους του Ιασω :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...