Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ρε τι κάνει ο άνθρωπος για να μπει ανάμεσα στα πόδια μιας γυναίκας, ow wait!:P

Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω , οι άντρες γυναικολόγοι έχουν κανονική σεξουαλική ζωή . Δεν έχουν βαρεθεί να τα βλέπουν ένα πράγμα;

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σε φλερταρει ενω σε εχει δει γυμνη. how awkward is that?

Νταξει, εχει συνηθισει πιστευω να βλεπει γυμνες γυναικες και λογω δουλειας

Δημοσ.

ε αλλο οταν εισαι μεσα σε ιατρειο. το περιεργο ειναι οτι υπαρχουν γκει γυναικολογοι.δηλαδη γιατι να γινεις γυναικολογος αν εισαι γκει?

Δημοσ.

Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω , οι άντρες γυναικολόγοι έχουν κανονική σεξουαλική ζωή . Δεν έχουν βαρεθεί να τα βλέπουν ένα πράγμα;

Πιστεύω πως μια ανοσία την έχουν πάθει, αλλά απ την άλλη, δεν είναι και όλα ίδια, αν με πιάνεις:)

Δημοσ.

Αντρας ειναι και ο δικος μου , την τελευταια φορα ολο κοπλιμεντα μου εκανε, και οταν εφευγα μου φιλησε και το χερι.. ουτε κανονικη μου σχεση δεν το εκανε αυτο :devil:

Εγω παλι δε θελω πολλα πολλα περα των τυπικων με καποιον που με βλεπει ολογυμνη με καθε λεπτομερεια...εμενα ειναι λιγο μεγαλος σε ηλικια και ψιλο παιζει το ματι του...ολοι ετσι ειναι? :confused:

Δημοσ.

ε αλλο οταν εισαι μεσα σε ιατρειο. το περιεργο ειναι οτι υπαρχουν γκει γυναικολογοι.δηλαδη γιατι να γινεις γυναικολογος αν εισαι γκει?

Πιο αβολα θα ενοιωθα αν ημουν με γυναικα γυναικολογο, πιο ανετα νοιωθω μπροστα σε ανδρα παρα σε γυναικα.

Δημοσ.

Δηλαδη οι στρειτ γινονται για να βλεπουν γυμνες γυναικες? :whistle:

Δημοσ.

Αντρας ειναι και ο δικος μου , την τελευταια φορα ολο κοπλιμεντα μου εκανε, και οταν εφευγα μου φιλησε και το χερι.. ουτε κανονικη μου σχεση δεν το εκανε αυτο :devil:

Κάτσε, κάτσε, τι κομπλιμέντα σου έκανε;

"πόσο ωραίο το έχεις!"

"Σου πέτυχε το βραζιλιάνικο" κλπ; ;ρ

Δημοσ.

Εγω παλι δε θελω πολλα πολλα περα των τυπικων με καποιον που με βλεπει ολογυμνη με καθε λεπτομερεια...εμενα ειναι λιγο μεγαλος σε ηλικια και ψιλο παιζει το ματι του...ολοι ετσι ειναι? :confused:

Εμενα ειναι 40αρης και πιστευω πως ειναι υπερβολικα φιλικος, για να με κανει να νοιωσω και πιο ανετα.

Δημοσ.

Όχι, αλλά είναι ένα κίνητρο για να βλέπεις άλλα εκτός από της δικιάς σου, και να χαίρεται που το κάνεις κιόλας.;ρ

(αρχίζω να συνδέω πολύ το επάγγελμα του ζιγκολό με του γυναικολόγου μου φαίνεται..;Ρ)

Δημοσ.

ε οχι αλλα ειδικα αν εισαι γκει δεν γουσταρεις να βλεπεις γυμνες γυναικες. εκτος αν το γυρισαν αργοτερα.

Δημοσ.

Όχι, αλλά είναι ένα κίνητρο για να βλέπεις άλλα εκτός από της δικιάς σου, και να χαίρεται που το κάνεις κιόλας.;ρ

(αρχίζω να συνδέω πολύ το επάγγελμα του ζιγκολό με του γυναικολόγου μου φαίνεται..;Ρ)

Δε ξερω αν θα σου αρεσε να βλεπεις το πιπι της καθε γριας,παχουλης,κακασχημης κτλ...δεν ειναι ολες πιτσιρικες και πιπινια...

Δημοσ.

Κάτσε, κάτσε, τι κομπλιμέντα σου έκανε;

"πόσο ωραίο το έχεις!"

"Σου πέτυχε το βραζιλιάνικο" κλπ; ;ρ

πχ το τελευταιο που μου ειπε, συζητηγαμε με ενα θεμα που με απασχολουσε (σορρυ δεν θελω να επεκταθω σε λεπτομεριες ;p)..

και του ειπα πως δεν εχω καποια σχεση και η απαντηση του ηταν ..

'Κριμα, ειναι σαν να εχεις ενα πολυ ωραιο αμαξι, στο γκαραζ, και να μη το βγαζεις εξω να το βλεπει ο κοσμος'

Ε μετα ειχαμε και χειροφιλημα.. :P

Δημοσ.

Δυο γυναικολογοι συναντιουνται στο διαδρομο:

-Επ που σαι ρε, παμε μετα σε κανα μπαράκι..... να δουμε κανα προσωπο ; :P

επισης το να γινει επιστημονας καποιος δε πρεπει να προσδιοριζεται με τις σεξουαλικες του προτιμησεις....!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...