xri_ni Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Όλες έχετε. Απλώς η ποσότητα και το ιξώδες ποικίλλει. Γυναικολογος εισαι βρε?
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Mιας που ειμαστε σε αυτο το θεμα, τεστ ΠΑΠ εχετε κανει?
xri_ni Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Mιας που ειμαστε σε αυτο το θεμα, τεστ ΠΑΠ εχετε κανει? Για φετος οχι ακομα...το ξερω μακακια μου ολο το αναβαλλω...
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Για φετος οχι ακομα...το ξερω μακακια μου ολο το αναβαλλω... Ουτε εγω ακομα, και ειμαι και σε επικυνδινη ομαδα :/
xri_ni Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ουτε εγω ακομα, και ειμαι και σε επικυνδινη ομαδα :/ κληρονομικοτητα?
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 κληρονομικοτητα? Ειχα κανει μια επεμβαση (ενδομητριωση) πριν απο 3 χρονια και απο τοτε πρεπει να το κοιταζουμε, συν οτι πρεπει να κανω το τεστ καθε 6 μηνες αντι για καθε χρονο.
black_widow Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Χωρίς πλάκα νόμιζα ότι είχα ξεχάσει να σημειώσω ημερομηνία και ήμουν έτοιμη να ρωτήσω την Εύα πότε της ήρθε εκείνης . Τεστ ΠΑΠ και υπέρηχο ή αυτό το μήνα ή Σεπτέμβριο , είναι ένα αναγκαίο κακό Στην ωορρηξία σεληνιάζομαι κανονικά , του αλλάζω τα φώτα να πούμε
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Τεστ ΠΑΠ και υπέρηχο ή αυτό το μήνα ή Σεπτέμβριο , είναι ένα αναγκαίο κακό Ειναι αν και ποναει Αλλα εχω καλο ιατρο και με ψιλοφλερταρει που και που
xri_ni Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Αντρας ή γυναικα γυναικολογος?Εγω σε αντρα παω!
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ειναι αν και ποναει Αλλα εχω καλο ιατρο και με ψιλοφλερταρει που και που πως???
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Αντρας ειναι και ο δικος μου , την τελευταια φορα ολο κοπλιμεντα μου εκανε, και οταν εφευγα μου φιλησε και το χερι.. ουτε κανονικη μου σχεση δεν το εκανε αυτο
status Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Αντρας ειναι και ο δικος μου , την τελευταια φορα ολο κοπλιμεντα μου εκανε, και οταν εφευγα μου φιλησε και το χερι.. ουτε κανονικη μου σχεση δεν το εκανε αυτο Ε ρε τι κάνει ο άνθρωπος για να μπει ανάμεσα στα πόδια μιας γυναίκας, ow wait!
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 σε φλερταρει ενω σε εχει δει γυμνη. how awkward is that?
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ε ρε τι κάνει ο άνθρωπος για να μπει ανάμεσα στα πόδια μιας γυναίκας, ow wait! Τον πληρωνω κιολας μετα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις