Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Mιας που ειμαστε σε αυτο το θεμα, τεστ ΠΑΠ εχετε κανει?

Για φετος οχι ακομα...το ξερω μακακια μου ολο το αναβαλλω...

Δημοσ.

Για φετος οχι ακομα...το ξερω μακακια μου ολο το αναβαλλω...

Ουτε εγω ακομα, και ειμαι και σε επικυνδινη ομαδα :/

Δημοσ.

κληρονομικοτητα?

Ειχα κανει μια επεμβαση (ενδομητριωση) πριν απο 3 χρονια και απο τοτε πρεπει να το κοιταζουμε, συν οτι πρεπει να κανω το τεστ καθε 6 μηνες αντι για καθε χρονο.

Δημοσ.

Χωρίς πλάκα νόμιζα ότι είχα ξεχάσει να σημειώσω ημερομηνία και ήμουν έτοιμη να ρωτήσω την Εύα πότε της ήρθε εκείνης .

Τεστ ΠΑΠ και υπέρηχο ή αυτό το μήνα ή Σεπτέμβριο , είναι ένα αναγκαίο κακό :fear:

Στην ωορρηξία σεληνιάζομαι κανονικά , του αλλάζω τα φώτα να πούμε :devil:

Δημοσ.

Τεστ ΠΑΠ και υπέρηχο ή αυτό το μήνα ή Σεπτέμβριο , είναι ένα αναγκαίο κακό :fear:

Ειναι αν και ποναει :fear: Αλλα εχω καλο ιατρο και με ψιλοφλερταρει που και που :wub:

Δημοσ.

Αντρας ειναι και ο δικος μου , την τελευταια φορα ολο κοπλιμεντα μου εκανε, και οταν εφευγα μου φιλησε και το χερι.. ουτε κανονικη μου σχεση δεν το εκανε αυτο :devil:

Δημοσ.

Αντρας ειναι και ο δικος μου , την τελευταια φορα ολο κοπλιμεντα μου εκανε, και οταν εφευγα μου φιλησε και το χερι.. ουτε κανονικη μου σχεση δεν το εκανε αυτο :devil:

Ε ρε τι κάνει ο άνθρωπος για να μπει ανάμεσα στα πόδια μιας γυναίκας, ow wait!:P

Δημοσ.

Ε ρε τι κάνει ο άνθρωπος για να μπει ανάμεσα στα πόδια μιας γυναίκας, ow wait!:P

Τον πληρωνω κιολας μετα ! :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...