arxaggelos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Πρέπει να χάσω γιατί έχω κοιλιά ... Είναι γαμωάδικη η φύση , για να είναι ΟΚ σε αυτό το σημείο πρέπει να είμαι 53 κιλά αλλά στα 53 κιλά μετά φαίνομαι κοκκάλω χωρίς κώλο και καχεκτικό πρόσωπο. Όχι πείτε μου πόσο φυσιολογικό είναι για μία γυναίκα να φορτώνει λίπος στη κοιλιά και να φεύγει μόνο όταν φαίνεται από τα κόκκαλα βγαλμένη. Η κοιλίτσα είναι sexy στη γυναίκα. For real. Δεν είπαμε να έχεις και μπυροσακούλα βέβαια. Ειδικα αν είναι όπως τα λες, δεν θα θυσίαζα το υπόλοιπο για 2-3 πόντους λιγότερη κοιλιά σε μια γυναίκα. Την κοπέλα μου είδα κι έπαθα να την παχύνω
μαφαλντα Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Πρέπει να χάσω γιατί έχω κοιλιά ... Είναι γαμωάδικη η φύση , για να είναι ΟΚ σε αυτό το σημείο πρέπει να είμαι 53 κιλά αλλά στα 53 κιλά μετά φαίνομαι κοκκάλω χωρίς κώλο και καχεκτικό πρόσωπο. Όχι πείτε μου πόσο φυσιολογικό είναι για μία γυναίκα να φορτώνει λίπος στη κοιλιά και να φεύγει μόνο όταν φαίνεται από τα κόκκαλα βγαλμένη. Να κάνεις κοιλιακούς.Το περπάτημα επίσης βοηθάει.
evabb Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 φάε σοκολάτες , φάε γλυκά , φάε μουσακαδες και τυγανιτά και μετα παραπονέσου.. μην με παρεξηγήσεις , απλά έχω ανάλογη περίπτωση μια φίλη που κάνει το ίδιο και δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν γίνετε να έχουμε και τα δυο , σώμα fit και να τρώμε γλυκα και παχυντικά φαγητά καθημερινά. νο οφενσ (γιατι σε βλέπω έτοιμη είσαι). δεν τρωω παχυντικα καθε μερα. ουτε τηγανιτα ουτε μουσακαδες.
μαφαλντα Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εύα είχες ποστάρει φωτογραφίες σου,μια χαρά είσαι.
salliara Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ελα ελα τις θυμάμαι καλα τις φώτος με τα γλυκά και τις μπουκιές
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Αν στεναχωρηθεί θα πάρει αγκαλιά τον κουβά με το παγωτό και θα της περάσει.
black_widow Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μπα στα τελειώματα είναι λογικά της Εύας . Εγώ έχω τώρα , εμένα θα ανεχτείτε .
μαφαλντα Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Αν στεναχωρηθεί θα πάρει αγκαλιά τον κουβά με το παγωτό και θα της περάσει. Σιγά μην φάμε ένα κουβά παγωτό για πταίσμα.Η ποινή αυτή είναι για κακούργημα.
black_widow Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 μειώνεις το λύπος του σώματος σου και βάζεις στην θέση του λιγους μυς(αεροβια τουλαχιστον 5 ημερες την εβδομάδα και αυστιρη διατροφη). δατς δε σολουσιον. Μα εάν είχα λεφτά για gym δε θα υπηρχε θέμα τώρα , θα πλακωνόμουν σε aerobic και στο άλλο το πρόγραμμα που κάναμε με κάτι μπάρες και μας ξεθέωνε και σε κοιλιακούς. Το θέμα είναι ότι πρέπει να την βγάλω οικονομικά μέχρι να μαζέψω για gym που θα εντατικοποιηθεί η προσπάθεια.
Marria Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ευτυχως εγω δεν εχω περιοδο , μου τελειοσε πριν καμια 10αρια μερες
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Για πείτε και κάνα κλάσμα ρε παιδιά. Πότε σας εμφανίστηκε, κάθε πότε έρχεται και πόσο κρατάει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις