black_widow Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 ...black_widow, εσύ πως θα ένοιωθες αν σου έδινε συμβουλές για δίαιτα ένας τύπος 250 κιλά; Ρητορική η ερώτηση να υποθέσω ;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 ...black_widow, εσύ πως θα ένοιωθες αν σου έδινε συμβουλές για δίαιτα ένας τύπος 250 κιλά; προνομιουχα
Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ρητορική η ερώτηση να υποθέσω ; Εξυπνότερη λεπτό το λεπτό!
pavlinda Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 ο εφιαλτης στο δρομο με τις λευκες... παναγιωτη σε ποια ηλικια βγηκες εξω απο τη ντουλαπα?
μαφαλντα Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ουπς(?) Παναγιώτη τον λένε τον Τοξο;Πω περίμενα κάτι αρχαιοελληνικό Κίμων,Άρης,Ερμής, κάτι τέτοιο.
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Παναγιώτη τον λένε τον Τοξο;Πω περίμενα κάτι αρχαιοελληνικό Κίμων,Άρης,Ερμής, κάτι τέτοιο. Όχι, Πάτροκλος
black_widow Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 μαυρη χηρα τι υψος εχεις; 1.69 Μόλις συνειδητοποίησα ότι τα τελευταία μου λεφτά πρέπει να πάνε σε ένα ακόμα ... λογαριασμό οπότε θέλοντας και μη ξεκινάει σκληρή ΔΝΤ δίαιτα. Από Σεπτέμβρη θα πάει 23 % το ΦΠΑ σε αναψυκτικά , κλάδο εστίασης κ.λ.π. οπότε πάλι φρόντισε η κυβέρνηση για τη σιλουέτα μου Το θέμα έκλεισε , θα αδυνατίσω , θέλω δε θέλω .
evabb Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 1.69 και εισαι 60-61 κιλα και θες να αδυνατησεις κι αλλο; η μονη στρουμπουλη ειμαι εγω, εδω μεσα πια;
black_widow Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 και εισαι 60-61 κιλα και θες να αδυνατησεις κι αλλο; η μονη στρουμπουλη ειμαι εγω, εδω μεσα πια; Πρέπει να χάσω γιατί έχω κοιλιά ... Είναι γαμωάδικη η φύση , για να είναι ΟΚ σε αυτό το σημείο πρέπει να είμαι 53 κιλά αλλά στα 53 κιλά μετά φαίνομαι κοκκάλω χωρίς κώλο και καχεκτικό πρόσωπο. Όχι πείτε μου πόσο φυσιολογικό είναι για μία γυναίκα να φορτώνει λίπος στη κοιλιά και να φεύγει μόνο όταν φαίνεται από τα κόκκαλα βγαλμένη.
Traumatias Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ξαναγυρίσαμε στον ΔΜΣ? Κρίμα πάνω που είχα διαλέξει φωτογραφία να ανεβάσω να ακούσω γνώμες
nicoc89 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 και εισαι 60-61 κιλα και θες να αδυνατησεις κι αλλο; η μονη στρουμπουλη ειμαι εγω, εδω μεσα πια; φάε σοκολάτες , φάε γλυκά , φάε μουσακαδες και τυγανιτά και μετα παραπονέσου.. μην με παρεξηγήσεις , απλά έχω ανάλογη περίπτωση μια φίλη που κάνει το ίδιο και δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν γίνετε να έχουμε και τα δυο , σώμα fit και να τρώμε γλυκα και παχυντικά φαγητά καθημερινά. νο οφενσ (γιατι σε βλέπω έτοιμη είσαι). Πρέπει να χάσω γιατί έχω κοιλιά ... Είναι γαμωάδικη η φύση , για να είναι ΟΚ σε αυτό το σημείο πρέπει να είμαι 53 κιλά αλλά στα 53 κιλά μετά φαίνομαι κοκκάλω χωρίς κώλο και καχεκτικό πρόσωπο. Όχι πείτε μου πόσο φυσιολογικό είναι για μία γυναίκα να φορτώνει λίπος στη κοιλιά και να φεύγει μόνο όταν φαίνεται από τα κόκκαλα βγαλμένη. μειώνεις το λύπος του σώματος σου και βάζεις στην θέση του λιγους μυς(αεροβια τουλαχιστον 5 ημερες την εβδομάδα και αυστιρη διατροφη). δατς δε σολουσιον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις