Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Κατα τα αλλα,για να μην παρεξηγηθω,να πω οτι οι γυναικες ειναι σαφως κατωτερες μας. This is a uterus. It renders your claim invalid.
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Τσκ. Άσε φίλος, γω είμαι high από μόνος μου, δεν χρειάζομαι βοηθήματα;ρ This is a uterus. It renders your claim invalid. Uterus is overrated, ass is better and has more suspence! σαδγφδασγδσφγγδσφγδσφγδφσ
black_widow Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Και τα λεσβιακά για πλάκα γίνονται Ή μήπως.. Σας έχουν πειράξει οι πολλές τσόντες μου φαίνεται
Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Uterus is overrated, ass is better and has more suspence! Κώλο έχει και ο τοξοβόλος στάτους. Και ο τοξοβόλος δε μπορεί να αναπαραχθεί χωρίς μήτρα. Τα θηλυκά μπορούν να αναπαράγουν ες αεί θηλυκά και χωρίς εμάς. Ένας κόσμος γεμάτος σερβιέτες και αυτοκίνητα μιας χρήσης.
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Κώλο έχει και ο τοξοβόλος στάτους. Και ο τοξοβόλος δε μπορεί να αναπαραχθεί χωρίς μήτρα. Τα θηλυκά μπορούν να αναπαράγουν ες αεί θηλυκά και χωρίς εμάς. Ένας κόσμος γεμάτος σερβιέτες και αυτοκίνητα μιας χρήσης. Άνα χαθείς μαλ'κα αναγούλιασα;ρ
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 ες αεί θηλυκά και χωρίς εμάς. Ένας κόσμος γεμάτος σερβιέτες και αυτοκίνητα μιας χρήσης. ο εφιαλτης στο δρομο με τις λευκες...
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Τα θηλυκά μπορούν να αναπαράγουν ες αεί θηλυκά και χωρίς εμάς. Μέχρι να γίνει σίγουρη και ασφαλής η τεχνολογία για αυτό, θα μπορούμε και εμείς
Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Για μερικούς ανθρώπους, ίσως η κουράδα να είναι συνώνυμο της διαιώνισης του εαυτού τους. Αλλά εγώ δεν αναφερόμουν σε κάτι τέτοιο.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Λετε να ψηθω να ειμαι ο πρωτος βιολογικα γεννημενος αντρας που θα γεννησει? Που να τρεχουμε τωρα με υιοθεσιες κ παπατζες.Για να ριξω ενα φωνηεντο στον Ινδο. Ρε σεις λετε?
Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Read my lips. Στα ζυγωτά μας. Αλήθεια. Εκ βαθέων.
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Για μερικούς ανθρώπους, ίσως η κουράδα να είναι συνώνυμο της διαιώνισης του εαυτού τους. Αλλά εγώ δεν αναφερόμουν σε κάτι τέτοιο. Κατάλαβες λάθος
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Read my lips. Στα ζυγωτά μας. Αλήθεια. Εκ βαθέων. Σιωπη Φαιδωνα
Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 ...black_widow, εσύ πως θα ένοιωθες αν σου έδινε συμβουλές για δίαιτα ένας τύπος 250 κιλά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις