status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 δηλαδη μια κατηγορια μονος σου? Δεν είναι πόστης, είναι ιδέα!:Ρ
liopyr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Αν είσαι κάτω των 25 δεν πιάνεται. Να δεις τι έτρωγα παλιά και πόσο αλκοόλ έπινα και δεν έπαιρνα τίποτα ... 28. Το τι πίνω δε θες να το συζητήσουμε.
Traumatias Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Όπως μπυρόνι. Όπως παγώνι. Όπως σαλιώνει. Όπως πέσε στα γόνατα και κιχ. Ναι, ξέρωγω. Ή άμα καμία έχει σιλικόνη, που πασπατεύεστε για να δείτε διαφορά. Εδώ είναι σα συνέδριο ανωτάτης ιερατικής. Ξεσαλώστε λίγο. Σιλικόνη? be serious αλλιώς θα πω εγώ στον τοξοβόλο τι λέει η υπογραφή σου Εν πάση περιπτώσει, στη δική μου παρέα απλά συζητάμε για οτιδήποτε σωματικό μας απασχολεί, δεν είμαστε κοκοράκια να συγκρίνουμε δεν νιώθουμε κόμπλεξ κατωτερότητας αν κάποια έχει μικρότερο στήθος από κάποια άλλη, δεν πασπατευόμαστε όπως το εννοείς, μόνο όταν κάνουμε πλάκα
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 δεν πασπατευόμαστε όπως το εννοείς, μόνο όταν κάνουμε πλάκα Και τα λεσβιακά για πλάκα γίνονται Ή μήπως..
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 θα πω εγώ στον τοξοβόλο τι λέει η υπογραφή σου παρεπιπτοντως,τι λεει?? δεν θελω να αναγκαστω να πω οτι ο Λουσης μου ζηταγε να τον φτυνω στην μαπα οταν καναμε σαιμπερ
pavlinda Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 παρεπιπτοντως,τι λεει?? δεν θελω να αναγκαστω να πω οτι ο Λουσης μου ζηταγε να τον φτυνω στην μαπα οταν καναμε σαιμπερ αποδειξεις θελουμε
Lucifer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Σιλικόνη? be serious αλλιώς θα πω εγώ στον τοξοβόλο τι λέει η υπογραφή σου Καλά, θα σου γνωρίσω κάποτε μια "κοπελιά" που δουλεύει στο χειρουργείο στο Έλενα. Κατά τα άλλα, εντάξει, μη το κάνετε από ανταγωνισμό, κάντε το από αγάπη. Ένα τσούρμο φίνα θηλυκά εδώ μέσα και είναι λες και μπαίνεις στο ΒΟΞ σε μνημόσυνο. Τοξοβόλε, ποια μάπα ρε ασέξουαλ καταβόθρα του ζωδιακού; Στο στόμα.
Traumatias Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Και τα λεσβιακά για πλάκα γίνιονται Αυτή είναι μια διαφορά ανάμεσα στις γυναίκες και τους άντρες, μπορεί να χουφτώσει η μια την άλλη χωρίς να χαρακτηριστούν λεσβίες Επίσης τι ακριβώς περιμένεις?Να τραβήξουμε βίντεο τα βυζιά μας και να τα ανεβάσουμε να μας πείτε απόψεις?
Toufas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Το οτι η πατριαρχικη κοινωνια ειναι πιο αυστηρη στους gay ανδρες παρα στις gay γυναικες δεν παιζει? Επισης η μισογυνια ειναι o καρκινος του συστηματος.
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Αυτή είναι μια διαφορά ανάμεσα στις γυναίκες και τους άντρες, μπορεί να χουφτώσει η μια την άλλη χωρίς να χαρακτηριστούν λεσβίες Επίσης τι ακριβώς περιμένεις?Να τραβήξουμε βίντεο τα βυζιά μας και να τα ανεβάσουμε να μας πείτε απόψεις? Μια απλή φωτογραφία αρκεί. Αλλά μάλλον δεν θέλεις να βάλεις
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Επισης η μισογυνια ειναι o καρκινος του συστηματος. σεξισμος,ρατσισμος,ομοφοβια. Χωρις αυτα η κοινωνια μας θα ηταν ετη φωτος μακρια... Κατα τα αλλα,για να μην παρεξηγηθω,να πω οτι οι γυναικες ειναι σαφως κατωτερες μας.
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μια απλή φωτογραφία αρκεί. Αλλά μάλλον δεν θέλεις να βάλεις
pavlinda Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 σεξισμος,ρατσισμος,ομοφοβια. Χωρις αυτα η κοινωνια μας θα ηταν ετη φωτος μακρια... Κατα τα αλλα,για να μην παρεξηγηθω,να πω οτι οι γυναικες ειναι σαφως κατωτερες μας. κατωτερες των γκει ή των αντρων?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 κατωτερες των γκει ή των αντρων? κ ιδου η αποδειξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις