xri_ni Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Το πιο χαλια αντρικο ονομα που εχω ακουσει...Πολυκαρπος!
gang Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 ...ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΡΕ άντε μια ώρα να το ξεφουρνίσεις...
FilipposMD Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Θα της καθόμουνα, αλλά σκέψου να κάνουμε γιο και να έχει το ίδιο όνομα μ'εμένα! Μείζον πρόβλημα! Δεν χωράνε δύο Φίλιπποι κάτω απ' την ίδια στέγη!
Pantelwolf Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ε θα τον λέτε ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ο Β και θα χαίρεται αφού είναι και γκαρντάσι
Chrisxxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ο Φιλιππος ο Β ειναι ο Μπαμπας του Αλέξανδρου του Γ και τα δύο ειναι reserved εδω και 2350 χρόνια περιπου, δεν βλέπω λύση.
evabb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ειναι και η ευκολη λυση οταν μαλωνουν τα σογια, βαζεις 2 ονοματα και ξεμπερδευεις.. και χρησιμοποιεις οποιο θεωρεις καλυτερο. πω πω αυτο με τα σογια ειναι να σε πιανουν τα διαολια σου. η γιαγια μιας ξαδερφης μου (προφανως οχι η κοινη) εχει κολλημα ολες οι εγγονες να παρουν το ονομα της, και μαντεψτε πως την λενε Μαρουλια!!!
Chrisxxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 πω πω αυτο με τα σογια ειναι να σε πιανουν τα διαολια σου. η γιαγια μιας ξαδερφης μου (προφανως οχι η κοινη) εχει κολλημα ολες οι εγγονες να παρουν το ονομα της, και μαντεψτε πως την λενε Μαρουλια!!! Εκδικητική η γιαγια
panosno1com Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 γιατι το ονομα " Παρθένα" ... δλδ ελεος! δωσε κει χαμω το Δεσποινα , το Μαρια η κατι, ακου Παρθένα !!!
Pantelwolf Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 εμενα το σιχαινόταν το όνομά της "Σταυρούλα" κι εγώ θα το σιχαινόμουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις