μαφαλντα Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 To Γιώργος είναι ένα πολύ συνηθισμένο όνομα,μάλλον θα πέσει σε προτίμηση.Ακούς Γιωργάκη και αγριοκοιτάζεις το βρέφος ένα πράμα.
Pantelwolf Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εμένα γενικά δε μου αρέσουν τα πολύ κοινά ονόματα. Γιώργος, κώστας, γιάννης ημαρτον
salliara Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ελα μου ομως που πολλές οι πιθανότητες να σε πείσει τελικά να πείτε τον γιο σας ενα απο αυτά
Pantelwolf Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δεν έχει μαλακίες, αυτά τα συζητώ και τα ξεκαθαρίζω πριν τη σχέση. Φαντάζεσαι να θελει να βγάλει την κόρη σου παναγούλα πχ. εμετός,σίδερο και φωτιά, πυρ ομαδόν κλπ.
salliara Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 -Γεια -Γεια σου -ζωδιο? -απ το καλό. -how you doin? -εντάξει. πάμε. -ωπα περιμενε. πως θες να πεις τα παιδιά?
Chrisxxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Aν είναι παιδι θα το πουμε Αρη, αν ειναι κοριτσι θα το πουμε Άλκηστη, Κασανδρα, Περσεφόνη αντε βαριά βαρια Αφροδιτη.. Εντ οφ στορυ
μαφαλντα Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Προσωπικά τα συνδέω με άτομα που έχω γνωρίσει.Είχα μια αντιπαθητική συμμαθήτρια την Αριστέα,ε αυτό το όνομα μου την δίνει .Οταν γνώρισα μια άλλη Αριστέα ήμουν αρνητική απέναντί της.
salliara Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Προσωπικά τα συνδέω με άτομα που έχω γνωρίσει.Είχα μια αντιπαθητική συμμαθήτρια την Αριστέα,ε αυτό το όνομα μου την δίνει .Οταν γνώρισα μια άλλη Αριστέα ήμουν αρνητική απέναντί της. true
Pantelwolf Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Είχες κι εσύ αντιπαθητική συμμαθήτρια αριστέα Κρις συμφωνώ με τα ελληνικά ονόματα, χωρίς καμία διάθεση ελληνοκεντρισμού (γνωρίζετε και τις απόψεις μου), για 2 λόγους α) είναι εξαιρετικά Εύηχα β) αφού έχουμε δικά μας γιατί να χρησιμοποιούμε των εβραίων; Προς το παρόν κερδίζουν τα : Αγοράκι: Έκτωρ-Αλέξανδρος Κοριτσάκι: Δανάη-Φαίδρα Επίσης είμαι υπερ των διπλών ονομάτων, αμα δε σου αρέσει να έχεις και μια εναλλακτική, όπως έκανε ο ξάδερφός μου που απο 8 χρονών δεν απαντούσε στο ένα από τα 2 του. Το δικό μου μου αρέσει μπδγ.
evabb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Προσωπικά τα συνδέω με άτομα που έχω γνωρίσει.Είχα μια αντιπαθητική συμμαθήτρια την Αριστέα,ε αυτό το όνομα μου την δίνει .Οταν γνώρισα μια άλλη Αριστέα ήμουν αρνητική απέναντί της. εγω ξερω μια αφροδιτη, ηλιθια και αγαθιαρα και τελειως βλαχοντυσιμο. ολες οι αφροδιτες απο τοτε κατι μου κανουν.
Marria Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Το Αφροδιτη μου κανει κατι σε πορνο, εκει το εχω συνδεσει..
Chrisxxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Είχες κι εσύ αντιπαθητική συμμαθήτρια αριστέα Κρις συμφωνώ με τα ελληνικά ονόματα, χωρίς καμία διάθεση ελληνοκεντρισμού (γνωρίζετε και τις απόψεις μου), για 2 λόγους α) είναι εξαιρετικά Εύηχα β) αφού έχουμε δικά μας γιατί να χρησιμοποιούμε των εβραίων; Προς το παρόν κερδίζουν τα : Αγοράκι: Έκτωρ-Αλέξανδρος Κοριτσάκι: Δανάη-Φαίδρα Επίσης είμαι υπερ των διπλών ονομάτων, αμα δε σου αρέσει να έχεις και μια εναλλακτική, όπως έκανε ο ξάδερφός μου που απο 8 χρονών δεν απαντούσε στο ένα από τα 2 του. Το δικό μου μου αρέσει μπδγ. Συμφωνω για Εκτωρα και Αλέξανδρο (αν και είναι λίγο σουπα) αλλά προηγείται ο Αρης.. Εκτός αν πάρουμε σκύλο πρώτα. Και Δανάη δεν ειναι κακό θα το προσθέσω στη λίστα.
Marria Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Επίσης είμαι υπερ των διπλών ονομάτων, αμα δε σου αρέσει να έχεις και μια εναλλακτική, όπως έκανε ο ξάδερφός μου που απο 8 χρονών δεν απαντούσε στο ένα από τα 2 του. Ειναι και η ευκολη λυση οταν μαλωνουν τα σογια, βαζεις 2 ονοματα και ξεμπερδευεις.. και χρησιμοποιεις οποιο θεωρεις καλυτερο.
salliara Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ναι στον Έκτορα. και στον Αλεξανδρο. και τον Ορεστη. και Αγγελο. αλλα ρε παιδια.... ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΡΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις