insomniaK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Ρε τι delete; Όπου γράφει ο ινσομνιαΚ, υπάρχει άσυλο. Εκτός και αν γράφω για το καταργημένο πανεπιστημιακό άσυλο.
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Ας βγάλει το σουτιέν και θα δεις. δεν ξερω, παντως το βυζι οπως ειπε και ο ινσομνιακ δεν ελεγχεται ευκολα. η γυμναστικη βοηθαει καπως αλλα αν ειναι πεσμενο εκ φυσεως η απλα εχουν περασει τα χρονια, τοτε μονο ο φουστανος σε σωζει.
kuzko21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Eρχεται χειμωνας, καιρος για 2 κατα τη γνωμη μου ενας ακομα λογος που ειναι η καλυτερη εποχη ο χειμωνας. Ρε τι delete; Όπου γράφει ο ινσομνιαΚ, υπάρχει άσυλο. Εκτός και αν γράφω για το καταργημένο πανεπιστημιακό άσυλο. καλα , καλα την επαθε το πρωι ο τοξοβολος που ειχε οιστρο...εγω απλα το ανεφερα.
insomniaK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 ο κριςχχχ την είχε δοκιμάσει και πριν και πρόσφατα, για αυτό και μπορεί και την κρίνει...
Marria Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Με τοσο θαψιμο που επεσε σημερα, ολη νυχτα λοξυγγα θα εχει η καημενη η Μπριτνευ
salliara Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον δεν περιγραφεται η ευτυχία μου που τελικά δεν πηγαμε για ποτο ή κατι. Καναπές, μπυρίτσα, παρέα, μουσικούλα. Αψογα. που να τρεχαμε τωραααα
insomniaK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Ρε σαλιάρα! Δε ντρέπεσαι μωρή που κρύβεις την αλήθεια από το λόχο;;; Πες που πήγες... Και ποιον παρακολούθησες να υπηρετεί το θέατρο!!! Μη ντρέπεσαι!!!
kuzko21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Σαββατο και υπερκαταναλωση και απειρος κοσμος. φαση εχει. οχι για καθε Σαββατο παρολαυτα. καληνυχτες σας.
pappous_soulis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον δεν περιγραφεται η ευτυχία μου που τελικά δεν πηγαμε για ποτο ή κατι. Καναπές, μπυρίτσα, παρέα, μουσικούλα. Αψογα. που να τρεχαμε τωραααα Εμένα να δεις. Όλη μέρα κωλοβάραγα και πριν λίγο θυμήθηκα πως έχω να γράψω αναφορά για εργαστήριο. Γεμίζω την ώρα μου λέμε.
salliara Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Ναι ρε μετά το θέατρο το ζήταγα ενα ποτάκι, αλλα με τον πανικό στο κέντρο ξενέρωσα και λεω παμε σπιτι. Εχει κι εδώ ποτάκι
insomniaK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Πες πας σαλιάρα, το Amadeus καλό; Η ερμηνεία του πρωταγωνιστή πως σου φάνηκε; Οι υπόλοιποι κοιτάχτε ποιος είναι ο πρωταγωνιστής...
Προτεινόμενες αναρτήσεις