Marria Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δεν τα έφτυσε, τα γέννησε. Και δε μου αρέσουν οι δικαιολογίες, έγινε μάνα και δεν προσέχει τον εαυτό της. Οσο να ναι οταν κανεις 1 παιδι, ποσο 2, χαλαει το σωμα σου
Chrisxxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Πως έγινε έτσι η Μπριτνεϋ;;; Και δεν εννοώ στα κιλά. Εννοεις και τα βυζιά που σε λίγο θα πιάσουν πάτωμα; Και το προσωπο που είναι σαν να την έχουν βασανίσει στο γκουαντάναμο τα συμπατριωτάκια σου;;; εσυ τι? ψηλολέλεκας δεν είσαι? =ρ Saliara μεινε στο 1ο συνθετικό.
Marria Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Η μύτη μου με καίει. Ενα δάσος κατέστρεψα σε χαρτομάντηλα.Χάλια,είμαι χάλια.Καληνύχτες. Περαστικα και γρηγορη αναρρωση
insomniaK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 αγνώριστη είναι. Εμένα η γυναίκα μου αρέσει να έχει πιασίματα, αλλά ούτε ψηλός είμαι ούτε κανά τέρας με μυώνια. Αλλά γουστάρω κώλο. Όχι μπουτια με κώλο. ΚΩΛΟ. Γουστάρω Βυζά, όχι προεκτάσεις του αποθηκευτικού χώρου λίπους της κοιλιάς. Σκέτα βυζιά. Δηλαδή, θέλω να ξεχωρίζουν τα παιχνίδια μου, όχι να είναι μπιχλιμπιδάκια πάνω σε χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 αγνώριστη είναι. Εμένα η γυναίκα μου αρέσει να έχει πιασίματα, αλλά ούτε ψηλός είμαι ούτε κανά τέρας με μυώνια. Αλλά γουστάρω κώλο. Όχι μπουτια με κώλο. ΚΩΛΟ. Γουστάρω Βυζά, όχι προεκτάσεις του αποθηκευτικού χώρου λίπους της κοιλιάς. Σκέτα βυζιά. Δηλαδή, θέλω να ξεχωρίζουν τα παιχνίδια μου, όχι να είναι μπιχλιμπιδάκια πάνω σε χριστουγεννιάτικο δέντρο. Για βυζια δεν τρελαίνομαι αλλά ναι ο κώλος ειναι βασικό προσον σε μια γυναικα.
insomniaK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Όπως και να έχει μακρύ λαιμό, να σηκώνει τα μαλλιά της και να μην ξέρεις που να πρωτογλύψεις... Όχι επειδή έχει δίπλες και τρίδιπλες και διπλοσάγονα, αλλά επειδή έχει ωραίο λαιμό.
kuzko21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 στατιστικα παντως η περισσοτερες η κωλο ή βυζια θα εχουν καλα. τα οιστρογοννα τους δεν φτανουν για να ειναι και τα δυο καλα παντα! Όπως και να έχει μακρύ λαιμό, να σηκώνει τα μαλλιά της και να μην ξέρεις που να πρωτογλύψεις... βλεπω και αλλα delete σημερα. τι διαολο εποχη ζυεγαρωματος ειναι;
gang Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 αγνώριστη είναι. Εμένα η γυναίκα μου αρέσει να έχει πιασίματα, αλλά ούτε ψηλός είμαι ούτε κανά τέρας με μυώνια. Αλλά γουστάρω κώλο. Όχι μπουτια με κώλο. ΚΩΛΟ. Γουστάρω Βυζά, όχι προεκτάσεις του αποθηκευτικού χώρου λίπους της κοιλιάς. Σκέτα βυζιά. Δηλαδή, θέλω να ξεχωρίζουν τα παιχνίδια μου, όχι να είναι μπιχλιμπιδάκια πάνω σε χριστουγεννιάτικο δέντρο. Για βυζια δεν τρελαίνομαι αλλά ναι ο κώλος ειναι βασικό προσον σε μια γυναικα. Α να αγιάσεται και οι δύο. Ακριβώς οι κουβέντες που θέλω να πω τόση ώρα...
insomniaK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Για κώλο, το μόνο που χρειάζεται είναι γυμναστήριο. Ναι τα βυζιά, δεν ελέγχονται από τη γυμναστική, αλλά από τη φύση και τον φουστάνο.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Όπως και να έχει μακρύ λαιμό, να σηκώνει τα μαλλιά της και να μην ξέρεις που να πρωτογλύψεις... Όχι επειδή έχει δίπλες και τρίδιπλες και διπλοσάγονα, αλλά επειδή έχει ωραίο λαιμό. Μπωωω ακομα πιο σωστος.
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δεν τα έφτυσε, τα γέννησε. Και δε μου αρέσουν οι δικαιολογίες, έγινε μάνα και δεν προσέχει τον εαυτό της. καλα δεν νομιζω οτι τα παιδια ειναι το προβλημα της. μπαινοβγαινει στα ψυχιατρεια. Η μύτη μου με καίει. Ενα δάσος κατέστρεψα σε χαρτομάντηλα.Χάλια,είμαι χάλια.Καληνύχτες. περαστικουλια! Εννοεις και τα βυζιά που σε λίγο θα πιάσουν πάτωμα; Και το προσωπο που είναι σαν να την έχουν βασανίσει στο γκουαντάναμο τα συμπατριωτάκια σου;;; οπα ρε μεγαλε που το ειδες το βυζι που πιανει πατο; αγνώριστη είναι. Εμένα η γυναίκα μου αρέσει να έχει πιασίματα, αλλά ούτε ψηλός είμαι ούτε κανά τέρας με μυώνια. Αλλά γουστάρω κώλο. Όχι μπουτια με κώλο. ΚΩΛΟ. Γουστάρω Βυζά, όχι προεκτάσεις του αποθηκευτικού χώρου λίπους της κοιλιάς. Σκέτα βυζιά. Δηλαδή, θέλω να ξεχωρίζουν τα παιχνίδια μου, όχι να είναι μπιχλιμπιδάκια πάνω σε χριστουγεννιάτικο δέντρο. νομιζω οτι ενα Double D βυζι δυσκολα να το βρεις και χωρις προεκταση. μεχρι C κατι γινεται.
Marria Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 βλεπω και αλλα delete σημερα. τι διαολο εποχη ζυεγαρωματος ειναι; Eρχεται χειμωνας, καιρος για 2
kuzko21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 τα ψευτικα ειναι...ψευτικα. το σωστο μεγεθος ειναι αυτο της χουφτας...
Chrisxxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 οπα ρε μεγαλε που το ειδες το βυζι που πιανει πατο; Ας βγάλει το σουτιέν και θα δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις