Chrisxxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 εισαι το ταίρι μου η Τουλάρα! Ααααα, κοιτα αν μ' άρεσε πολύ ο χαρακτηρας της κοπέλας θα το σκεφτόμουν αλλά σιγουρα τα κιλά θα επαιζαν μεγάλο ρόλο.. Αν τα κιλά ειναι μέσα σε κάποια όρια και δεν πετάγονται κιλάρες ή δεν μετράς και τα 200 κοκκαλα του σώματος τότε δεν υπάρχει καν θεμα συζητησης περι κιλων κλπ... Kαι για να το θέσω πιο συγκεκριμένα η πρωην ήταν 160 - 60 κιλα και μεσα σε λίγο καιρο είχε παει 46, δεν έπαιξε ποτέ ρόλο το βάρος της στο πως την εβλεπα.. Όχι δεν την εκλεισα σε κλουβι και την τάιζα μονο νερο... Ουτε το φαι της ετρωγα καλα, καμια φορά της ετρωγα
μαφαλντα Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μια μανία με τους φουσκωτούς. Μόνο στους άντρες αρέσουν.Δεν μου έχει τύχει να μου πει κάποια ότι της αρέσουν.
kuzko21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 ε, καλα λεει, τραγικο μπυροκοιλι. σιχαθηκα τωρα. κριμα της.
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Ααααα, κοιτα αν μ' άρεσε πολύ ο χαρακτηρας της κοπέλας θα το σκεφτόμουν αλλά σιγουρα τα κιλά θα επαιζαν μεγάλο ρόλο.. Αν τα κιλά ειναι μέσα σε κάποια όρια και δεν πετάγονται κιλάρες ή δεν μετράς και τα 200 κοκκαλα του σώματος τότε δεν υπάρχει καν θεμα συζητησης περι κιλων κλπ... Kαι για να το θέσω πιο συγκεκριμένα η πρωην ήταν 160 - 60 κιλα και μεσα σε λίγο καιρο είχε παει 46, δεν έπαιξε ποτέ ρόλο το βάρος της στο πως την εβλεπα.. Όχι δεν την εκλεισα σε κλουβι και την τάιζα μονο νερο... Ουτε το φαι της ετρωγα καλα, καμια φορά της ετρωγα ποτε θα τα φτιαξουμε; θελω να χασω 3 κιλακια.
salliara Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 πάραυτα, συμμερίζομαι κάποιες απο τις προαναφερθείσες απόψεις, καθώς κι εγώ αγαπάω μπαμπάτσικους αρσενικούς μπαμπάτσικους = οχι φουσκωτοφάση, απλά ψηλους, μπόλικους βρε αδερφε ;ρ
kuzko21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μια μανία με τους φουσκωτούς. Μόνο στους άντρες αρέσουν.Δεν μου έχει τύχει να μου πει κάποια ότι της αρέσουν. ειχα φιλη , που τον γουσταρε κοιλαρα. τωρα , ειναι θεμα στανταρντς...και μυαλου κυριως.
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μια μανία με τους φουσκωτούς. Μόνο στους άντρες αρέσουν.Δεν μου έχει τύχει να μου πει κάποια ότι της αρέσουν. μια φυσιολογικη γραμμωση ειναι οκ. το υπερβολικο ειναι οντως αηδια σκετη, μια φορα επιασα τρελο 6pack σε ποδοσφαιριστη και σκιαχτηκα, ηταν τελειως αφυσικο.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 πάραυτα, συμμερίζομαι κάποιες απο τις προαναφερθείσες απόψεις, καθώς κι εγώ αγαπάω μπαμπάτσικους αρσενικούς μπαμπάτσικους = οχι φουσκωτοφάση, απλά ψηλους, μπόλικους βρε αδερφε ;ρ
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 πάραυτα, συμμερίζομαι κάποιες απο τις προαναφερθείσες απόψεις, καθώς κι εγώ αγαπάω μπαμπάτσικους αρσενικούς μπαμπάτσικους = οχι φουσκωτοφάση, απλά ψηλους, μπόλικους βρε αδερφε ;ρ τοσο ωστε να νιωθεις εσυ μικρη. να ειναι 1,85+ ρε παιδι μου και 80+ κιλα.
salliara Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 εσυ τι? ψηλολέλεκας δεν είσαι? =ρ τοσο ωστε να νιωθεις εσυ μικρη. να ειναι 1,85+ ρε παιδι μου και 80+ κιλα. ε δεν ξερω απο νούμερα. μπόλικος πάντως. αρκετός.
insomniaK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Πως έγινε έτσι η Μπριτνεϋ;;; Και δεν εννοώ στα κιλά.
Marria Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Πως έγινε έτσι η Μπριτνεϋ;;; Και δεν εννοώ στα κιλά. Ε εχει κανει και 2 παιδια, συν τα ναρκωτικα και αλλες καταχρησεις
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 εσυ τι? ψηλολέλεκας δεν είσαι? =ρ ε δεν ξερω απο νούμερα. μπόλικος πάντως. αρκετός. εγω το εχω ψαξει το θεμα. ποτε δεν μου αρεσαν οι κοκαλιαριδες
insomniaK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δεν τα έφτυσε, τα γέννησε. Και δε μου αρέσουν οι δικαιολογίες, έγινε μάνα και δεν προσέχει τον εαυτό της.
μαφαλντα Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Η μύτη μου με καίει. Ενα δάσος κατέστρεψα σε χαρτομάντηλα.Χάλια,είμαι χάλια.Καληνύχτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις