evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 ε υπάρχει και η κατηγορία τρώω τον σκασμό και δεν βάζω δράμι. εχω φιλη χρονια στεκα, χαραγμένη η ανάμνηση οταν καναμε sleepovers να ξυπναω 3 τη νύχτα και να την τσακώνω πάνω στον πάγκο τις κουζίνας αγκαλιά με το γιουβέτσι να μασαμπουκώνει. και για μάντεψε, μεχρι και σήμερα, τι παραμένει. ναι αυτες ειναι και οι πιο σπαστικες αλλα και παλι δεν νομιζω οτι τρωνε οσο λενε. τουλάχιστον κώλο. Δεν μπορώ να φανταστώ γκόμενα που να είναι περισσότερα κιλά από μένα... Δεν έχεις δει τέτοια άτομα? ειπαμε ρε συ, οχι να εινια και 120 κιλα αλλα αναμεσα στα 50 και τα 65 υπαρχει μεγαλη διαφορα Ειναι και θεμα μεταβολισμου (αυτη την δικαιολογια εχω βρει για οσες ειναι στεκες αχαχαχα) η απο θυροειδη. ισχυει οτι δεν μπορουν να βαλουν ευκολα βαρος, οχι οτι ειναι αδυνατο ομως.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Σαν τον Αβερελ είναι!! Chris οι πολύ αδύνατες γενικά δεν αρέσουν,διαφωνείς; Εγω κοιτάω πρωτα πρόσωπο και μετά το σώμα αρα δεν διαφωνώ ούτε συμφωνώ.. Γενικά για να δειχνει ωραία μια γυναικα εξαρτάται από το στυλ της και τον τρόπο που πλασάρει τον εαυτό της ανεξαρτήτως κιλών αρκεί να μην πάμε σε ακραίες περιπτώσεις πολλών ή λίγων κιλών που δεν καλύπτονται Γενικότερα όμως τα σχόλια, ειδικά γυναικών, όταν βλέπουν μια ωραία κοπέλα ότι ειναι πολύ αδυνατη μου θυμίζουν τα σχόλια ανδρών όταν βλέπουν κάποιον "χτισμένο" και λένε ότι ειναι φουσκωμένος απο πρωτεινες και άλλα αναβολικά.. Και στις 2 περιπτώσεις όταν γίνονται τα σχόλια ακολουθούνται απο βλέμμα ζήλειας και δάγκωμα πιτόγυρου
salliara Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 ναι οχι νταξ, υπαρχει και το ανορεξικο κακομοιρο αδυνατο που οκ, ΔΕΝ. αλλα ρε Κρις δεν ειναι απολυτο τουτο που λες. Πιχι και η Βογιατζάκη είναι θεα και γαμώ τύπισσα ας πουμε, αλλα θα την κοίμιζες?
kuzko21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Εγω κοιτάω πρωτα πρόσωπο και μετά το σώμα αρα δεν διαφωνώ ούτε συμφωνώ.. Γενικά για να δειχνει ωραία μια γυναικα εξαρτάται από το στυλ της και τον τρόπο που πλασάρει τον εαυτό της ανεξαρτήτως κιλών αρκεί να μην πάμε σε ακραίες περιπτώσεις πολλών ή λίγων κιλών που δεν καλύπτονται Γενικότερα όμως τα σχόλια, ειδικά γυναικών, όταν βλέπουν μια ωραία κοπέλα ότι ειναι πολύ αδυνατη μου θυμίζουν τα σχόλια ανδρών όταν βλέπουν κάποιον "χτισμένο" και λένε ότι ειναι φουσκωμένος απο πρωτεινες και άλλα αναβολικά.. Και στις 2 περιπτώσεις όταν γίνονται τα σχόλια ακολουθούνται απο βλέμμα ζήλειας και δάγκωμα πιτόγυρου δεν ισχυει;
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=59NoqP02ZYM&feature=related αααααχ τζον
Chrisxxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 δεν ισχυει; Ισχυει αλλά όχι απαραιτητα για ολους.. Και στην τελική ακόμα και οι χτισμένοι με πρωτεινες δαπανουν καθημερινα ενα δίωρο στο γυμναστήριο και φτιάχνουν το αυστηρά προγράμματα διατροφης που τα ακολουθουν ευλαβικα, αν ακουσω ανάλογο σχόλιο απο κάποιον που νομιζει ότι αθλειται επειδη παίζει pro ή ότι προσέχει τη διατροφή του γιατι τρώει τις τετάρτες πιτσα αντί γαι γύρο μου φαίνεται λιγάκι κακεντρεχες ναι οχι νταξ, υπαρχει και το ανορεξικο κακομοιρο αδυνατο που οκ, ΔΕΝ. αλλα ρε Κρις δεν ειναι απολυτο τουτο που λες. Πιχι και η Βογιατζάκη είναι θεα και γαμώ τύπισσα ας πουμε, αλλα θα την κοίμιζες? Πχοια ειναι η Βογιατζακη;
gang Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 That's the spirit 'Μαφ'. Αλλά να σου δίνει και ένα πάτημα η εν καθαυτή κοπέλα...
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Εγω κοιτάω πρωτα πρόσωπο και μετά το σώμα αρα δεν διαφωνώ ούτε συμφωνώ.. Γενικά για να δειχνει ωραία μια γυναικα εξαρτάται από το στυλ της και τον τρόπο που πλασάρει τον εαυτό της ανεξαρτήτως κιλών αρκεί να μην πάμε σε ακραίες περιπτώσεις πολλών ή λίγων κιλών που δεν καλύπτονται Γενικότερα όμως τα σχόλια, ειδικά γυναικών, όταν βλέπουν μια ωραία κοπέλα ότι ειναι πολύ αδυνατη μου θυμίζουν τα σχόλια ανδρών όταν βλέπουν κάποιον "χτισμένο" και λένε ότι ειναι φουσκωμένος απο πρωτεινες και άλλα αναβολικά.. Και στις 2 περιπτώσεις όταν γίνονται τα σχόλια ακολουθούνται απο βλέμμα ζήλειας και δάγκωμα πιτόγυρου τωρα αντικειμενικα, δεν νομιζεις οτι και τα δυο φυλλα δεχονται υπερβολικη πιεση απο τα ΜΜΕ για τα πρωτυπα ομορφιας; νομιζω οτι ειναι υπερβολικα ψηλα αυτα τα πρωτυπα και για τους δυο και κυριως οι γυναικες νιωθουν 10 φορες πιο ασχημα αν δεν τα αγγιζουν. οι αντρες εχουν και μια πικα αναισθησια
Marria Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Παντως το τι προτιμαει ο καθενας ειναι και λιγο υποκειμενικο, αλλουνου του αρεσουν οι γεματουλες, αλλουνου οι πολυ αδυνατες και παει λεγοντας.. περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Αν και νομιζω πως απο μια ηλικια και μετα δεν κοιτας μονο σωμα αλλα ψαχνεις και λιγο να εχει μυαλο, να μπορεις να κανεις και μια συζητηση και ας εχει και λιγα κιλα παραπανω.
kuzko21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 τωρα αντικειμενικα, δεν νομιζεις οτι και τα δυο φυλλα δεχονται υπερβολικη πιεση απο τα ΜΜΕ για τα πρωτυπα ομορφιας; νομιζω οτι ειναι υπερβολικα ψηλα αυτα τα πρωτυπα και για τους δυο και κυριως οι γυναικες νιωθουν 10 φορες πιο ασχημα αν δεν τα αγγιζουν. οι αντρες εχουν και μια πικα αναισθησια να ριξετε τα στανταρ σας δε το σκεφτηκατε δηλαδη... η με το σπαλιαρα (για να πιασω και τους φουσκωτους που λεγαμε πριν.) η λεσβιες. win win.
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Παντως το τι προτιμαει ο καθενας ειναι και λιγο υποκειμενικο, αλλουνου του αρεσουν οι γεματουλες, αλλουνου οι πολυ αδυνατες και παει λεγοντας.. περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Αν και νομιζω πως απο μια ηλικια και μετα δεν κοιτας μονο σωμα αλλα ψαχνεις και λιγο να εχει μυαλο, να μπορεις να κανεις και μια συζητηση και ας εχει και λιγα κιλα παραπανω. σαφως! Ε βρε ευα, δεν νιωθουμε ολοι ασχημα ολοι οχι, αλλα δες ποσα κοριτσια παθαινουν νευρικη ανορεξια κι οχι γτ ειναι οντως παχουλες αλλα απλα γτ τους φαινεται οτι δεν ειναι αρκετα αδυνατες. διαβαζα πχ σημερα ενα αρθρο για την μπριτνει σπιαρς και λεει εμφανιστηκε με κοντο μπλουζακι και ειχε μπυροκοιλι. το μπυροκοιλι να ριξετε τα στανταρ σας δε το σκεφτηκατε δηλαδη... η με το σπαλιαρα (για να πιασω και τους φουσκωτους που λεγαμε πριν.) η λεσβιες. win win. δεν καταλαβα τπτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις