evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Kαλό αλλά δεν ειναι εδώ το τοπικ με τα ανέκδοτα κι ομως ειναι αληθεια, στην μια φαση ημουν μαλιστα και μπροστα. Άσε ρε. Έχω δει κοπέλες να μπαζεύουν μέσα σε κάτι μήνες και φρικάρω... απο την διαιτα; Αμα η φιλη ειναι σαν την φωτογραφια, μαυρα χαλια, απορω πως κυκλοφορει ακομα εξω μωρε για να ντυθει ειναι κουκλα (οχι τοσο ψηλη οπως η κιρα) αλλα ο ελληνας ο αντρας ειναι και λιγο ανατολιτης, τις θελεις τις καμπυλες στην γυναικα.
gang Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μαφ, αν η κοπέλα δεν έχει κώλο, συμφωνώ, πρέπει να φάει ΛΙΓΑΚΙ. κατά τα άλλα ο dr House έχει βγει γαμάτος
salliara Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 αντε ρε σεις. εμενα δεν θα με χαλαγε να ημουνα στεκα. να τρωω ολη μερα τσιζκεικ και παγωτά και να μην παχαινω!
μαφαλντα Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Ναι,φοβερός κι ο Ντεξτερ,όλα δλδ. Τι θυμίζει;
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μαφ, αν η κοπέλα δεν έχει κώλο, συμφωνώ, πρέπει να φάει ΛΙΓΑΚΙ. κατά τα άλλα ο dr House έχει βγει γαμάτος βυζομπουτοκωλο ενοεις.
YiN Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μόνο εμένα μου χτύπησε η λέξη "εκδίκηση" στο ίδιο ποστ με το "έχω μια φίλη";
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 αντε ρε σεις. εμενα δεν θα με χαλαγε να ημουνα στεκα. να τρωω ολη μερα τσιζκεικ και παγωτά και να μην παχαινω! εχεις την εντυπωση οτι οι στεκες τρωνε παγωτα και κεικ και ειναι στεκες;
gang Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μόνο εμένα μου χτύπησε η λέξη "εκδίκηση" στο ίδιο ποστ με το "έχω μια φίλη"; Γιατί μας γαμάς την συζήτηση τώρα ρε?
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μόνο εμένα μου χτύπησε η λέξη "εκδίκηση" στο ίδιο ποστ με το "έχω μια φίλη"; ειμαι κακια το ξερω.
YiN Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Παρντόν συνεχίστε. Δυσκολεύομαι με κάτι τέτοια απλώς και είπα να δω αν είμαι η μόνη.
salliara Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 ε υπάρχει και η κατηγορία τρώω τον σκασμό και δεν βάζω δράμι. εχω φιλη χρονια στεκα, χαραγμένη η ανάμνηση οταν καναμε sleepovers να ξυπναω 3 τη νύχτα και να την τσακώνω πάνω στον πάγκο τις κουζίνας αγκαλιά με το γιουβέτσι να μασαμπουκώνει. και για μάντεψε, μεχρι και σήμερα, τι παραμένει.
gang Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 βυζομπουτοκωλο ενοεις. τουλάχιστον κώλο. Δεν μπορώ να φανταστώ γκόμενα που να είναι περισσότερα κιλά από μένα... εχεις την εντυπωση οτι οι στεκες τρωνε παγωτα και κεικ και ειναι στεκες; Δεν έχεις δει τέτοια άτομα?
Marria Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Ειναι και θεμα μεταβολισμου (αυτη την δικαιολογια εχω βρει για οσες ειναι στεκες αχαχαχα)
gang Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Παρντόν συνεχίστε. Δυσκολεύομαι με κάτι τέτοια απλώς και είπα να δω αν είμαι η μόνη. Δεν είσαι μόνη. Αλλά μην χαλάς την ροή, τώρα που έχει πάρει θετική κλίση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις