Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οποτε έχω αποδείξει τι είδους πυρηνικό όπλο---- μπορεί να γίνει το εν λόγω θέμα. :devil:

ως εδω αλλου πηγε το μυαλο μου να πω την αληθεια...

Δημοσ.

Παροιμιώδες. Ούτε οι σερβιέτες δεν έχουν τόσο άμεση σύνδεση με την περίοδο όσο το νικ σου.

Δημοσ.

τελοσπάντων, το θέμα είναι ότι εδώ και 3 μέρες μπαίνω εδώ και βλέπω μονο κουβέντες περί wi fi και αλλα τεχνολογικά. ένα thread έχουμε δικό μας κι αυτό θέλουν να μας το πάρουν.

Δημοσ.

αγόρια η πιάστε γυναικεία κουβέντα η κοπανάτε την. αλλιώς θα αρχίσω να μιλάω για την περίοδο μου στο κανονικό offtopic. και έχω πολλά να πω...

Θα μπορούσες απλά να πας για ψάρεμα και συ.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Συνάχι,είναι απίστευτα εκνευριστικό.Η μύτη μου είναι κόκκινη,τρέχει και πονάει με το που ακουμπάει το χαρτομάντηλο.Αα έχω και φτάρνισμα. :mad:

Δημοσ.

Tα ίδια τράβηξα όταν είχα τη συνέντευξη για τη δουλειά. Υπομονή βαζελίνη στη μύτη (μην αρχίσετε τρολλάρες =ρ), βιταμίνες και κουκούλωμα.

Δημοσ.

Tα ίδια τράβηξα όταν είχα τη συνέντευξη για τη δουλειά. Υπομονή βαζελίνη στη μύτη (μην αρχίσετε τρολλάρες =ρ), βιταμίνες και κουκούλωμα.

Γιατι να τα κάνει ολα αυτά αφου δεν θα πάει για συνεντευξη... Επίσης η βαζελίνη δεν ειναι για τη μυτη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...