Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε τι να το κανω τοτε!Για τα 2-5 λεπτα που θα περιμενω,σιγα!:-(

ε μπορει σε καποιον να φανει χρησιμο ποιος ξερει !!! παντως θα ηθελα να πιανει οχι μονο μπροστα στις αποβαθρες αλλα και απο πανω γτ μπορει να περιμενεις καποια/καποιον πως να περασει η ωρα!! :P

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πανω ομως δεν παιζουν αλλα ασυρματα δικτυα? athens wifi κτλ?

Εγω θα προτιμουσα οσο ειμαι μεσα στο βαγονι του μετρο να ειχα συνδεση σε ολη την διαδρομη.

Δημοσ.

ειχα διαβασει (μη πω στο insomnia μπορει και ναι μπορει κ οχι) πως δεν γινεται αυτο,οπως και με το σημα στα κινητα λογω ταχυτητας που αναπτυσει ο συρμος ,ειναι κ βαθος)

Δημοσ.

οχι αλλα εχουν πολυ μπετο γυρο τους οταν ειναι μεσα στην συραγγα.

To γνωρίζω μανδάμ, το περί "ταχύτητος" σχολίασα.

Επίσης, πότε γιορτάζεις να σου κάνω δώρο έναν μπραουζερικό ορθογράφο; Κομμάτια να γίνει.

Δημοσ.

ειχα διαβασει (μη πω στο insomnia μπορει και ναι μπορει κ οχι) πως δεν γινεται αυτο,οπως και με το σημα στα κινητα λογω ταχυτητας που αναπτυσει ο συρμος ,ειναι κ βαθος)

Δε νομίζω να κινούνται πιο γρήγορα από ακτινοβολία οι συρμοί.

Υπάρχει μια διαδικασία οταν περνάς από κυψέλη (κεραία) σε κυψέλ, λέγεται Handoff.

Απο προσωπική εμπειρία, με τη wind πολύ συχνά συναντώ προβλήματα στην ομιλία, ενώ αντίθετα η cosmote είναι πιο σταθερή.

Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τον τυπο της σύνδεσης(wind->gsm900 cosmote->dcs1800) η με κάποιο αλγόριθμο ή με τα διαθέσιμα κανάλια κάθε εταιρίας :S

Η διαδικασία αυτή προβλέπει μολις βρίσκει κεραία το τηλ που εκπέμπει ισχυρότερα, ανοίγει τη γραμμή στη 2η και μολις κανει συνδεση κλείνει την πρώτη.

Δεν καθυστερεί αλλά δεν είναι και στην ταχύτητα της ακτινοβολίας.

Έτσι για την ιστορία.

Δημοσ.

Δεν έχω τόσο εξειδικευμένες γνώσεις, τ' ομολογώ, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ (τέτοια) καθυστέρηση σε οτιδήποτε ηλεκτρονικό (που να επηρρεάζει το σήμα λόγω ταχύτητας του συρμού). Έστω κι αν δεν φανταζόμουν την όποια "καθυστέρηση" μεταξύ κυψελών και σκεφτόμουν μόνο "ακτινοβολία".

...και τώρα που το ξανασκέφτομαι, μιλάμε για καθυστερήσεις (που έστω θα φαινοντουσαν ως διακοπές στο σήμα, υποθέτω), κι όχι για πλήρη απουσία σήματος (αυτό που λες εννοώ) που συμβαίνει μεταξύ σταθμών. Οπότε μπετά και πάλι μπετά υποθέτω. Εκτός κι αν το ξέρεις ότι όντως συμβαίνει (η διακοπή λόγω ταχύτητας) και θα χαιρόμουν να το παρέθετες (φαντάζομαι αν παίζει, θα βρίσκεται μ' ένα γκούγκλισμα, αλλά).

Δημοσ.

υπαρχουν 2 τύποι handoff.

στον πρώτο (hard) το κανάλι επικοινωνίας πρώτα κόβεται και μετά ανοίγει ξανά στη δευτερη κυψέλη.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια απειροελάχιστη διακοπή της σύνδεσης.

στα παλαιότερα αναλογικά συστήματα ίσως άκουγες ένα βόμβο, αλλά τώρα πια αντε το πολύ να καταλάβεις ενα κόψιμο σε μια λέξη/

στο 2ο (soft) ανοίγουν ταυτόχρονα 2 κανάλια, ένα στο παλιό και ένα στο καινούριο και το τηλέφωνο αποφασίζει ανάλογα με την ποιότητα του σήματος του καθενός σε ποιο θα μιλάς. Εκεί δεν καταλαβαίνεις τίποτα.

Και θα ρωτήσεις γιατί να μην έχουμε μόνο soft.

α)δεν υποστηρίζουν όλα τα τηλέφωνα ταυτόχρονα 2 κανάλια.

β)οικονομία στα κανάλια!το εύρος ζώνης είναι περιορισμένο (το σημαντικότερο)

γ)για σοφτ χρειάζεται και οι 2 κυψέλες να πατάνε στο ίδιο κέντρο.

Πάντως για το μετρό, απλά κόβεται το σήμα από τα ντουβάρια.

Δημοσ.

και στο σοφτ αφου γινει η διπλη σύνδεση και το ενα κανάλι συναντήσει το άλλο τα λένε γιατί είχαν καιρό και συζητούν για γκόμενους ζώδια και την καθυστέρησή τους.

Better.

Δημοσ.

αγόρια η πιάστε γυναικεία κουβέντα η κοπανάτε την. αλλιώς θα αρχίσω να μιλάω για την περίοδο μου στο κανονικό offtopic. και έχω πολλά να πω...

Δημοσ.

Kοίτα εντελώς μεταξύ μας, για την περίοδο σου έχεις μιλήσει μέχρι και στο μακαρίτικο το θρεντ με τις εικόνες ε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...