Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξω δεν βγηκα, στην αποβαθρα επιανα Forthnet και ενα αλλο ForthnetVOD (καπως ετσι). Καλη κινηση παντως να εχουν wifi μεσα στο μετρο :)

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πσσσσςςς ειμαστε πολυ χαιτεκ...εεε...!Δε το εχω ψαξει πιανει μονο στις αποβαθρες ή και μεσα στο μετρο?Γιατι αν πας μακρυα μια χαρα ειναι περναει και η ωρα!

Δημοσ.

Marria τι κινητο εχεις?και πιανει και ιντερνετ τζαμι?κανα smartphone?Ψηνομαι για καινουργιο αλλα οχι πολύ ακριβό και μαλλον κατα το Πάσχα :P :lol:

Δημοσ.

Marria τι κινητο εχεις?και πιανει και ιντερνετ τζαμι?κανα smartphone?Ψηνομαι για καινουργιο αλλα οχι πολύ ακριβό και μαλλον κατα το Πάσχα :P :lol:

Δε χρειαζεται να ναι κανα πανακριβο βρε για να μπαινει ιντερνετ!πχ εγω εχω το sony ericsson xpreria χ8 και μια χαρα μπαινω!

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να ναι κανα πανακριβο βρε για να μπαινει ιντερνετ!πχ εγω εχω το sony ericsson xpreria χ8 και μια χαρα μπαινω!

Α αν εχει μεχρι 200 its fine.Το δικο μου -5ετιας κοντα- το εχα παρει πανακριβα και το μλκισμενο μονμο στο πορταλ της κοσμοτε μπαινει :mad:

Δημοσ.

Α αν εχει μεχρι 200 its fine.Το δικο μου -5ετιας κοντα- το εχα παρει πανακριβα και το μλκισμενο μονμο στο πορταλ της κοσμοτε μπαινει :mad:

Mπηκα τωρα να δω το δικο μου στο skrutz και το πιο φθηνο εχει 130 και το πιο ακριβο 200!!!!Μα ελεος....70 ευρω διαφορα για το ιδιο κινητο!!!!

Επισης εχω και το nokia 5800,και αυτο μια χαρα μπαινει σε wifi.Τωρα δε ξερω ποσο κανει,λογικα θα εχει πεσει γιατι το εχω περιπου 2,5 χρονια.

Δημοσ.

Μια χαρα 130!Πολλές το εχουν αυτο το κινητο!Εγω λατρευω τα samsung!Μεγαλη λατρεια!

Ε ο καθενας ας διαλεξει απο που θα το παρει... αν του περισσευει κανα 50ρικο ας το παρει απο το πιο ακριβο:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

To Vodafone Joy εχω, το ειχα παρει με επιδοτηση και μια χαρα κανει την δουλεια του. Ναι ειμαστε πολυ χαιτεκ ατομα εδω μεσα :-D

Πσσσσςςς ειμαστε πολυ χαιτεκ...εεε...!Δε το εχω ψαξει πιανει μονο στις αποβαθρες ή και μεσα στο μετρο?Γιατι αν πας μακρυα μια χαρα ειναι περναει και η ωρα!

Οι αποβαθρες βρε δεν ειναι μεσα στο μετρο? Οταν παντως απομακρυνθηκαμε απο το Συνταγμα δεν επιανε το wifi, οποτε μαλλον μονο εκει εχει :/

Δημοσ.

Ναι χαχαχα και το μετρο θα ερχοταν σε 5 λεπτα, ετσι μου ρθε να παρω την επομενο μετρο, θα μας κανει να καθυστερουμε και στην δουλεια μας ετσι :P

Δημοσ.

Οι αποβαθρες βρε δεν ειναι μεσα στο μετρο? Οταν παντως απομακρυνθηκαμε απο το Συνταγμα δεν επιανε το wifi, οποτε μαλλον μονο εκει εχει :/

Εννοω μεσα στο τρενο ή μονο οταν περιμενεις.

Δημοσ.

Εννοω μεσα στο τρενο ή μονο οταν περιμενεις.

Oσο περιμενεις γιατι οταν ξεκινησε το τρενο χαθηκε το σημα.. αν και νομιζω στα σχεδια τους ειναι να βαλουν wifi σε ολους τους σταθμους

Δημοσ.

νομιζω μονο στους σταθμους μεσα οχι στον συρμο!

Ε τι να το κανω τοτε!Για τα 2-5 λεπτα που θα περιμενω,σιγα!:-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...