Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Είναι γεγονός ότι οι άντρες έχουν ενισχυμένο μυικό ιστό σε σχέση με τις γυναίκες.Οπως επίσης ότι ο μυϊκός ιστός είναι μεταβολικά ενεργός, κατά συνέπεια απαιτεί ενέργεια για τη διατήρηση του, σε αντίθεση με τον λιπώδη. Όσο δηλαδή πιο μεγάλο είναι το ποσοστό μυϊκής μάζας που έχει κάποιος τόσο μεγαλύτερα ποσά ενέργειας (θερμίδες) χρειάζεται.

Η φύση μας ήθελε ζουμερές.

Οι γυναίκες, έχουμε «μεταβολικά ανενεργό» λίπος (δεν καταναλώνει ενέργεια ο λιπώδης ιστός)οπότε και μικρότερες απαιτήσεις σε ενέργεια.

Πάντως το χειρότερο είναι να χάνει και να ξαναπαίρνει κανείς βάρος. Καταστρέφει το μεταβολισμό του.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οι γυναίκες, έχουμε «μεταβολικά ανενεργό» λίπος (δεν καταναλώνει ενέργεια ο λιπώδης ιστός)οπότε και μικρότερες απαιτήσεις σε ενέργεια.

Πάντως το χειρότερο είναι να χάνει και να ξαναπαίρνει κανείς βάρος. Καταστρέφει το μεταβολισμό του.

γιαυτο καλο ειναι να κανει εντατικη γυμναστικη για μειωσει τις αυξομειωσεις

Δημοσ.

Ναι εντάξει.Σπίτι-δεν έχουν όλοι οικιακή βοηθό-,δουλειά,,να είναι περιποιημένη ,να μην γκρινιάζει,να είναι πρόθυμη και εντατικήγυμναστική.Να μην πάμε μετά και στα παιδιά.

Δημοσ.

Ναι εντάξει.Σπίτι-δεν έχουν όλοι οικιακή βοηθό-,δουλειά,,να είναι περιποιημένη ,να μην γκρινιάζει,να είναι πρόθυμη και εντατικήγυμναστική.Να μην πάμε μετά και στα παιδιά.

Αφού τα ξέρετε γιατί δε τα κάνετε?

Δημοσ.

Εσείς πέρα από την δουλειά τι είπαμε κάνετε;

Σας ακουμε να κλαιγεστε

on topic

αν θελετε να κανετε κατι για τον εαυτο σας

καντε το

δεν χρειαζεται consensus για να νιωσετε καλα με το σωμα σας

Δημοσ.

Σήμερα είμαι πιο cool , είναι και οι παρακρατήσεις λόγω ορμονικών που νιώθω φουσκωμένη και υπερβάλλω λιγάκι. Το θέμα είναι όχι απλά να νιώθεις καλά αλλά να αρέσεις και στους άλλους. Εγώ στα 53 κιλά νιώθω τέλεια αλλά το πρόσωπο δε φαίνεται ωραίο , μαζεύει πολύ. Επίσης όταν είχα πάει 53 κιλά ( δουλειά - σχολή , δεν προλάβαινα να φάω ) με είχαν κράξει γνωστοί - φίλοι άντρες. Οπότε λέω από τα 60 -61 που είμαι τώρα να πάω στα 55 -56.

Δημοσ.

Γκρίνια ακόμη και σε forums.:shock:

Στην αρχή στεναχωριόμουν.

μετά τσατιζόμουν.

πιο μετά μου φαινόταν αστείο.

τώρα πια δεν ακούω καν τη γκρίνια.

Όχι ότι σταμάτησε απλά έχω κάνει σωστές ρυθμίσεις και τα πάει στα spam.

Δημοσ.

Και μολις που πηγα να απαντησω στην αγγελια, ειδα οτι ειναι για Σαλονικα... και εκει γκαντεμο γαμωτο :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...