μαφαλντα Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Καλημέρα. Είναι γεγονός ότι οι άντρες έχουν ενισχυμένο μυικό ιστό σε σχέση με τις γυναίκες.Οπως επίσης ότι ο μυϊκός ιστός είναι μεταβολικά ενεργός, κατά συνέπεια απαιτεί ενέργεια για τη διατήρηση του, σε αντίθεση με τον λιπώδη. Όσο δηλαδή πιο μεγάλο είναι το ποσοστό μυϊκής μάζας που έχει κάποιος τόσο μεγαλύτερα ποσά ενέργειας (θερμίδες) χρειάζεται. Η φύση μας ήθελε ζουμερές. Οι γυναίκες, έχουμε «μεταβολικά ανενεργό» λίπος (δεν καταναλώνει ενέργεια ο λιπώδης ιστός)οπότε και μικρότερες απαιτήσεις σε ενέργεια. Πάντως το χειρότερο είναι να χάνει και να ξαναπαίρνει κανείς βάρος. Καταστρέφει το μεταβολισμό του.
viper2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Οι γυναίκες, έχουμε «μεταβολικά ανενεργό» λίπος (δεν καταναλώνει ενέργεια ο λιπώδης ιστός)οπότε και μικρότερες απαιτήσεις σε ενέργεια. Πάντως το χειρότερο είναι να χάνει και να ξαναπαίρνει κανείς βάρος. Καταστρέφει το μεταβολισμό του. γιαυτο καλο ειναι να κανει εντατικη γυμναστικη για μειωσει τις αυξομειωσεις
μαφαλντα Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ναι εντάξει.Σπίτι-δεν έχουν όλοι οικιακή βοηθό-,δουλειά,,να είναι περιποιημένη ,να μην γκρινιάζει,να είναι πρόθυμη και εντατικήγυμναστική.Να μην πάμε μετά και στα παιδιά.
apd453 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ναι εντάξει.Σπίτι-δεν έχουν όλοι οικιακή βοηθό-,δουλειά,,να είναι περιποιημένη ,να μην γκρινιάζει,να είναι πρόθυμη και εντατικήγυμναστική.Να μην πάμε μετά και στα παιδιά. Αφού τα ξέρετε γιατί δε τα κάνετε?
μαφαλντα Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Το παλεύουμε.Είμαστε ανθεκτικές και πεισματάρες.Εσείς πέρα από την δουλειά τι είπαμε κάνετε;
apd453 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Το παλεύουμε.Είμαστε ανθεκτικές και πεισματάρες. Είδες λοιπόν. Τα πάντα εν σοφία εποίησε.
viper2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Εσείς πέρα από την δουλειά τι είπαμε κάνετε; Σας ακουμε να κλαιγεστε on topic αν θελετε να κανετε κατι για τον εαυτο σας καντε το δεν χρειαζεται consensus για να νιωσετε καλα με το σωμα σας
black_widow Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Σήμερα είμαι πιο cool , είναι και οι παρακρατήσεις λόγω ορμονικών που νιώθω φουσκωμένη και υπερβάλλω λιγάκι. Το θέμα είναι όχι απλά να νιώθεις καλά αλλά να αρέσεις και στους άλλους. Εγώ στα 53 κιλά νιώθω τέλεια αλλά το πρόσωπο δε φαίνεται ωραίο , μαζεύει πολύ. Επίσης όταν είχα πάει 53 κιλά ( δουλειά - σχολή , δεν προλάβαινα να φάω ) με είχαν κράξει γνωστοί - φίλοι άντρες. Οπότε λέω από τα 60 -61 που είμαι τώρα να πάω στα 55 -56.
apd453 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Γκρίνια ακόμη και σε forums. Στην αρχή στεναχωριόμουν. μετά τσατιζόμουν. πιο μετά μου φαινόταν αστείο. τώρα πια δεν ακούω καν τη γκρίνια. Όχι ότι σταμάτησε απλά έχω κάνει σωστές ρυθμίσεις και τα πάει στα spam.
Toufas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Κοριτσα εγω για σας δουλευω: http://thessaloniki.olx.gr/iid-236849243
xri_ni Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Κοριτσα εγω για σας δουλευω: http://thessaloniki.olx.gr/iid-236849243 Αναψανε τα γλομπακια ...ειναι πραγματικη η αγγελια?Ποσο τρισαθλιος λιγουρης μπορει να'ναι???? Aν ηταν Αθηνα θα εβαζα το χερι μου στη φωτια οτι ηταν ο "δικος" μου Link
Marria Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Και μολις που πηγα να απαντησω στην αγγελια, ειδα οτι ειναι για Σαλονικα... και εκει γκαντεμο γαμωτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις