Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν πήρες αρνητική από εκεί δύσκολα θα βρεις από φιλοζωική νομίζω.

δεν εχω πάρει ακομα απάντηση,η πλάκα ειναι οτι ενας θειος μου,εχει ενα τέτοιο(εχει φτασει τα 15 τωρα)και ο καραγκιόζης δε το ζευγάρωνε...

Δημοσ.

δεν εχω πάρει ακομα απάντηση,η πλάκα ειναι οτι ενας θειος μου,εχει ενα τέτοιο(εχει φτασει τα 15 τωρα)και ο καραγκιόζης δε το ζευγάρωνε...

Παρε τους τηλ.. και αν δεν μπορουν να σου βρουν αυτοι θα έχουν σιγουρα οι κτηνοτρόφοι της περιοχης, που στανταρ θα μπορεσουν να σε φέρουν σε επαφη, ίσως να μη μπορεσεις να βρεις καθαροαιμο αλλά σίγουρα θα μπορέσεις να βρεις ημίαιμο, γεμάτη ειναι όλη η περιοχη από τετοιου ειδους σκυλια..

Όχι ρε. Δεν σκοτώνω ζωντανά. Εντάξει, τα έντομα δεν τα λυπάμαι πολύ.

Τα εντομα και οι κότες δεν έχουν ψυχη.. Για τα περιστέρια δεν είμαι ακόμα σίγουρος.

Δημοσ.

Πάνο Θέλω το επόμενο καρέ. Γάτα σηκώνει πόδι να κάνει το γνωστό παιχνίδι κυνηγού-θηράματος, θήραμα δεν διακρίνεται πλέον στο καρέ διότι έχει εξαφανιστεί με ταχύτητα φωτός.

Δημοσ.

Πάνο Θέλω το επόμενο καρέ. Γάτα σηκώνει πόδι να κάνει το γνωστό παιχνίδι κυνηγού-θηράματος, θήραμα δεν διακρίνεται πλέον στο καρέ διότι έχει εξαφανιστεί με ταχύτητα φωτός.

tom4.jpg

tom5.jpg

Δημοσ.

:-( Είναι επειδή είναι μαύρο, 'βαρύ' χρώμα και του κόβει ταχύτητα. :P

Μ'αυτά και μ'αυτά με κάνατε να πάω να ξανακάνω check. Πέτυχα τον Σιθρού πάνω στην κάσα με το μισό πόδι προς την ελευθερία, έτοιμος να κάνει ποδαρικό στο υπόλοιπο σπίτι. Μέχρι να πιάσω χαρτί και πάλι την έκανε κι αυτή τη φορά κατέληξε όντως στο πατάρι. I feel the need to say 'RIP'. Ελαφρύς να 'ναι ο θερμοσίφωνας που θα τον σκεπάζει =P :rolleyes:

Δημοσ.

χαχαχαα :P Ελα μωρε , το πολυ πολυ η τελευταια κατοικια του να γινει το παταρι! Απλα οπως προ-εγραψες μην παει σε κανα ρουχο ή καμια βαλιτσα/σακ βουαγιαζ που βαζεις τα καλοκαιρινα ρουχα και τον βρεις προς το τερμα της ανοιξης :P

Δημοσ.

Να γίνει, γιατί βαρέθηκα να τον έχω κατα νου, έχομεν και δουλειες (λέμε τώρα). Πάντως τέτοια πράγματα ποτέ δεν μπαίνουν στο πατάρι. Κυρίως οι μεγάλες άδειες κούτες από τα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά που δεν χωράνε αλλού, άντε και κανα κουτί μπογιάς ξεχασμένο και κάτι σίδερα. Ότι πρέπει περιβάλλον για dead ερπετό crawling, δηλαδή.

Δημοσ.

Φοργκότεν. Ντιλίτιντ. Ερέιζντ.

Κάτι άσχετο.Με όλο το σεβάσμο που έχω απέναντι σου να σου ζητήσω να γράφεις πιο συχνά.Τα ποστ σου κ γενικά η παρουσία σου στο φόρουμ με χαλαρώνει απίστευτα.Αυτό γιατί εξαφανίζεσαι κάποιες φορές για μέρες :wub:

Δημοσ.

Κάτι άσχετο.Με όλο το σεβάσμο που έχω απέναντι σου να σου ζητήσω ...

...περίεργα το ξεκίνησες. Δηλαδή το "σωστό" (με βάση τέτοιο ξεκίνημα), θα ήταν μάλλον

...να μη γράφεις τόσο συχνά.Τα ποστ σου κ γενικά η παρουσία σου στο φόρουμ με χαλάνε απίστευτα.Αυτό γιατί εμφανίζεσαι κάποιες φορές, και μένεις για μέρες!

:mad:

Δημοσ.

Κάτι άσχετο.Με όλο το σεβάσμο που έχω απέναντι σου να σου ζητήσω να γράφεις πιο συχνά.Τα ποστ σου κ γενικά η παρουσία σου στο φόρουμ με χαλαρώνει απίστευτα.Αυτό γιατί εξαφανίζεσαι κάποιες φορές για μέρες :wub:

με τετοια ποστ , κανεις δε γαμησε.

Δημοσ.

Τοξο σε σένα αναφέρεσαι; :-)

Καλημέρα.

coffee

in Animation

cofee_by_iceravenblack-d3gslpz.gif

Δημοσ.

καλημέρα, τι κάνουν τα κοριτσάκιa μου? ξύπνησα με περίοδο σήμερα... ξανάρχισα τα αντισυλληπτικά. δεν αντέχω άλλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...