panosno1com Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 η γιαγια μου παντως θυμαμαι το καθοδηγουσε προς την εξοδο χρησιμοποιοντας τη σκουπα ,αν τυχει κ το εντοπισεις , δλδ οπως παει να φυγει ,μπλοκαρετο με τη σκουπα και "εμμεσα παροτρυνε το" προς τη πλησιεστερη εξοδο ,ελπιζοντας να μη ξαναμπει μεσα βεβαια
scullyist Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Σωστή η γιαγιά, αλλά προυπόθεση να το προλάβεις κάπου 'ανοιχτά' γι'αυτό το σενάριο. Το σκασμένο ήταν σε 'λαβύρινθο' σημείο και ούτε που πρόλαβα να το πλησιάσω καλά-καλά. Ταχυτητα του φωτος κι ενώ μέχρι και την αναπνοή μου κρατουσα να μην κανω θόρυβο και πήγαινα σε super slow-mo, πάλι με πήρε χαμπάρι. Εξαφανιζολ κάπου πίσω στο σωλήνα της λεκάνης, κι από τότε άφαντο. Oh well, συγκατοίκηση it is. Σαμιαμίδι όνομα και πράμα εντωμεταξύ, βρέφος 5-6 εκατοστών με see-through δερματάκι
Aplostra Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Πώς θα το βγάλεις; Γιν,εχεις τπτ σχέσεις με φιλοζωικές;
Aplostra Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Όχι αλλά μπορώ να βρω άτομα που έχουν, γιατί; Ψαχνω για ποιμενικό και αν είναι δυνατό,ελληνικό ποιμενικό 2-3 μηνών. Και κάνα ρώσικο μπλε γατάκι,δεν θα με χαλούσε
YiN Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Θα ρωτήσω κτηνίατρο, αλλά σε κόβω χλωμό. p.s. πανέμορφα σκυλιά.
Aplostra Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Θα ρωτήσω κτηνίατρο, αλλά σε κόβω χλωμό. p.s. πανέμορφα σκυλιά. είναι σκυλαροι!! Άσε και μου έχουν ρημάξει το περιβόλι κατι αλεπούδες..... Εχω στείλει μέχρι και στον αρκτουρο που εχει ειδικό πρόγραμμα αναπαραγωγής/διάσωσης τους...
panosno1com Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Σωστή η γιαγιά, αλλά προυπόθεση να το προλάβεις κάπου 'ανοιχτά' γι'αυτό το σενάριο. Το σκασμένο ήταν σε 'λαβύρινθο' σημείο και ούτε που πρόλαβα να το πλησιάσω καλά-καλά. Ταχυτητα του φωτος κι ενώ μέχρι και την αναπνοή μου κρατουσα να μην κανω θόρυβο και πήγαινα σε super slow-mo, πάλι με πήρε χαμπάρι. Εξαφανιζολ κάπου πίσω στο σωλήνα της λεκάνης, κι από τότε άφαντο. Oh well, συγκατοίκηση it is. Σαμιαμίδι όνομα και πράμα εντωμεταξύ, βρέφος 5-6 εκατοστών με see-through δερματάκι σε 'χουν δει πριν ακομα τα δεις εσυ λεει η γιαγια μου
YiN Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 είναι σκυλαροι!! Άσε και μου έχουν ρημάξει το περιβόλι κατι αλεπούδες..... Εχω στείλει μέχρι και στον αρκτουρο που εχει ειδικό πρόγραμμα αναπαραγωγής/διάσωσης τους... Αν πήρες αρνητική από εκεί δύσκολα θα βρεις από φιλοζωική νομίζω.
scullyist Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Πώς θα το βγάλεις; Χμμ. Σωστό κι αυτό. Αμα του προσάψω το 'Σιθρού' λες να παρεξηγηθεί? 2 συλλαβές, εύηχο και πιασάρικο: "Σιθρού, κατσαρίδα! Get her!" "Που είναι η κατσαρίδα Σιθρού? Που? Που?" "Σιθρού, μπάνιο! Μην κάνεις πως δεν ακούς πονηρό ερπετό, μπάνιο!" "Σιθρού κάποτε ήσουν διάφανος σαν ανοιχτό βιβλίο, τώρα πια δεν σε καταλαβαίνω" Kαι μετά, στο Δαφνί
scullyist Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Εμπευσμένο, δεν μπορώ να πω. Αφού του έριχνες μια με την παντόφλα?
YiN Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Όχι ρε. Δεν σκοτώνω ζωντανά. Εντάξει, τα έντομα δεν τα λυπάμαι πολύ.
salliara Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 ελα βρε το ερμο το σαμιαμιδουδι. ειναι οτι πιο χαρμλες απο τα ζωντανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις