xri_ni Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Επιτελους ψωνισα. Nιωθω πιο ηρεμη τωρα. Aυτα ειναι....για πες τι καλο πηρες να ζηλεψουμε!
athlios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Aυτα ειναι....για πες τι καλο πηρες να ζηλεψουμε!
athlios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Κουκλια ολοι τους!Τι να σου πω! Ο μπροστα με το ριγε... ..εχει ενα βλεμμα που σε μαγνητιζει.
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Aυτα ειναι....για πες τι καλο πηρες να ζηλεψουμε! Γοβα ενα μαυρο φορεμα και μια τελεια ροζ μπλεκτη μπουζα
Marria Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν
scullyist Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Συμπαθές ερπετό στο μπάνιο μου. Πως στο καλό θα την κάνω να βγει κάτω απ'το ντουλάπι που πήγε και χώθηκε? Ησυχία κ σκοτάδι θέλει για να ξανασουλατσάρει έξω ή ν' αρχίσω να κοπανάω το ντουλάπι? (βασικά το τελευταίο δεν δούλεψε) lol
Pantelwolf Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 εννοείς σαμιαμίδι? αστο μωρέ, σου τρώει και τα έντομα. πρόσεχε μόνο καμια μέρα μη το στειλεις στην αποχέτευση κατα λάθος
scullyist Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Ναι μωρε το κακόμοιρο. Δεν ήρθε κι αυτό το καλοκαίρι που πηγαινοερχόντουσαν οι κατσαρίδες να μην έχω να τις κυνηγάω, τώρα βρήκε. Το θέμα είναι, αν δεν το πιάσω να το πετάξω έξω, προβλέπω όχι να φύγει στην αποχέτευση αλλά να βρω μια μέρα το κουφάρι του σε κανα πατάρι όπως είχα βρει και τον προ-πάππο του πριν 3-4 χρόνια. Και εντάξει, δεν έχω κι όρεξη να πάω να πιάσω καμιά πετσέτα σε καμία φάση και να καταλήξει και πάνω στο κεφάλι μου. Ο σεβασμός προς τις άκακες μορφές ζωής έχει και τα όρια του
Impious Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 εκει που χεζεις να ερθει να σε τσιμπησει και να μην μπορεις να τρεξεις ξερω γω
Pantelwolf Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 δεν_τρωνε_ανθρωπους.jpg Επίσης. Γιατί είναι κλειδωμένες και εκτός πιν οι εικόνες;
scullyist Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 @Impious: Πολλές ταινίες βλέπεις Επίσης δε θα με χαλούσε να το πιασω τωρα κι οχι αύριο πχ., για να το πετάξω στα κεφάλια των κωλοπαιδακίων που βρήκαν πάλι παιχνίδι να πατάνε τα θυροτηλέφωνα εδιτ: βγήκε και το ξανάχασα. Βρήκαμε δουλειά τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις