Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Βρειτε το ιδανικο επαγγελμα συμφωνα με το ονομα σας http://www.4crete.gr/downloads/fun/CareerFinder.htm Εμενα μου εβγαλε Διακοσμητης Φρικιό Τσίρκου ή οικοδόμος ανάλογα εαν βάζω το υποκοριστικό μου ή το βαφτιστικό Γελάω!Τον κουμπάρο τον Chill τον βγάζει ανάλογα Διαρρήκτη ή Παιδί για όλες τις δουλειές (σε έδωσα στεγνά κουμπάρε) Τη μάνα μου Λολίτα ! Τη αδέρφη μου Call Girl To σύντροφο μου Δημόσιο Λειτουργό Τον αδερφό μου Παιδί Θαύμα Τοξοφαμίλια rules λέμε!! λολ.Έχω λιώσει πρωινιάτικα με το παιχνιδάκι! ΥΓ.Εναλακτικά βγάζει κ μένα Call Girl
μαφαλντα Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ποιητής!! Την κυρία που ψήφισε ναι για τελευταία φορά:καραγκιόζης Την κυρία του όχι:εργάτης εργοστασίου Αμα βαριέται κανείς.. Καλημέρααα είναι Σάββατο Απολαμβάνω
gang Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μόλις τον τελείωσα και πρέπει να ξεκινήσω διάβασμα. Καλημέρα σου!
evabb Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Καταγγέλω το άθλιο πρόγραμμα και εσένα που το προωθείς! Ακούς εκεί Νοσοκόμα εμενα με βγαζει η φρικιο τσιρκου η μιμο. στο διαολο
μαφαλντα Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Βλαντιμιρ Πουτιν:Νοικοκυρά/σύζυγος Μπαρακ Ομπαμα: Αναβάτης αλόγων Χαχα Γκανγκ καλή δύναμη. Καλημέρα Εύα
slipknot Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 επαγγελμα πουτανα δεν εχει κ ανησυχω μερα. επιβιωσα αλλη μια νυχτα. Ορίστε, να κάτι που συνήθως ακούς μόνο από μια ιερόδουλη.
μαφαλντα Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 επαγγελμα πουτανα δεν εχει κ ανησυχω Εχει,πόρνη βγαίνει σε μια γνωστή μου. Ο γρουσούζης πολιτικός: κουριερ Η γνωστή Λιάνα:Να μην σε νοιάζει.χαχα Τζορτζ Μπους: Διαρρήκτης. Μακης Ψωμιαδης:Παιδί θαυμα.Κλαίω Ευα περαστικά.Σουπίτσες και τσαγάκι.
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Πλάκα θα'χε αυτό το πρόγραμμα να το είχε φτιάξει κάποιος από ινσόμνια και να το πόσταρε "τυχαία" για να τους φακελώσει όλους εδώ μέσα
Marria Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Καταγγέλω το άθλιο πρόγραμμα και εσένα που το προωθείς! Ακούς εκεί Νοσοκόμα Οπως και εμενα βγαζει Διακοσμητης, οχι Διακοσμητρια, το καταγγελω για εγω για σεξισμο το προγραμμα Πλάκα θα'χε αυτό το πρόγραμμα να το είχε φτιάξει κάποιος από ινσόμνια και να το πόσταρε "τυχαία" για να τους φακελώσει όλους εδώ μέσα Μπα, αυτο το εχει κανει ηδη το facebook
μαφαλντα Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα. Πας για καφέ,να ξεφύγεις λίγο και τελικά γίνεσαι χειρότερα.
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Πήγες για καφέ και άρχισες να συζητάς για γιωργάκη, δντ, χρέος και τέτοια ή παίχτηκε τίποτα άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις