-nick- Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Cthulu μου θυμιζεις τα κοροιδα που πιστευουν οτι το ακριβοτερο ειναι και καλυτερο,και φυσικα πεφτουν θυματα καποιον 'πονηρων' ... Σου πουλαω την κιθαρα μου 5000 ευρω ψηνεσαι? Χειροποιητη
jason_rethymno Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Σημερα μια κοπελιά μου δωσε το κινητό της στην πορεία .Τι να κάνω τώρα? Να την πάρω τηλεφωνο,να περιμένω να με πάρει αυτή ή να την πάρω μετά απο 3-4 μέρες?
evabb Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Σημερα μια κοπελιά μου δωσε το κινητό της στην πορεία .Τι να κάνω τώρα? Να την πάρω τηλεφωνο,να περιμένω να με πάρει αυτή ή να την πάρω μετά απο 3-4 μέρες? να την παρεις εσυ. αλλα προσεχε γτ πολλες φορες προσεγγιζουν για να σε χωσουν σε τπτ παραταξεις.
μαφαλντα Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Να την πάρεις αύριο,να πάτε για καφέ.Μην την πάρεις χαράματα. Το παλιό αβαταρ του Snoob με τρόμαζε λίγο.Το καινούργιο είναι αστείο.
panosno1com Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 να της επιστρεψεις την συσκευη πάραυτα! :P :P K εγω λεω παρτην Asap αλλα εχε κ υποψιν σου αυτο που λεει η Ευα για τις παραταξεις.
jason_rethymno Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 να την παρεις εσυ. αλλα προσεχε γτ πολλες φορες προσεγγιζουν για να σε χωσουν σε τπτ παραταξεις. ωχ δλδ?Δεν έχει σεξ?δηλαδή θα με χώσει στην παράταξη κ θα με γράψει στα τέτοια της μετά?
panosno1com Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 ωχ δλδ?Δεν έχει σεξ?δηλαδή θα με χώσει στην παράταξη κ θα με γράψει στα τέτοια της μετά? σεξ ή/και με βια θα εχει.
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Οπότε δεν είναι "ό,τι μας κατέβει", ούτε "ισχύει είτε μας αρέσει είτε όχι", μάλλον εσύ πρέπει να αναθεωρήσεις. Cthulhu μου θυμιζεις τα κοροιδα που πιστευουν οτι το ακριβοτερο ειναι και καλυτερο,και φυσικα πεφτουν θυματα καποιον 'πονηρων' ... Σου πουλαω την κιθαρα μου 5000 ευρω ψηνεσαι? Χειροποιητη Αδυνατήτε να καταλάβετε ότι αυτό το λέω σαν γενικό κανόνα, που δίνει μια γενική εικόνα(και θωλή ίσως) της αναλογίας τιμής-ποιότητας. Έχω ήδη πει πως δεν κοιτάμε μόνο αυτό(αλίμονο) αλλά μάλλον δεν δώσατε και πολύ σημασία. Νικ, ο πραετοριανός είπε και 2 επιχειρήματα. Εσύ λες μαλακίες κανονικά. Με παρομοιάζεις με κορόιδα και θύματα, από το πουθενά. Γίνεσαι χειρότερος από αυτούς που σε αποκαλούν αναρχικό. Από τις απαντήσεις σου μόνο με κάνεις να σε σκεφτώ σαν ένας χαμηλής νοημοσύνης που θέλει να την πει στον άλλον μόνο και μόνο για να του την πει(και χωρίς επιχειρήματα). Επίσης να σε διαβεβαιώσω πως δεν είμαι καθόλου κορόιδο ούτε θύμα. Προιόντα μόδας με αφήνουν παγερά αδιάφορο και δεν ξοδεύω σε αυτά ούτε καν 1€. Ειλικρινά, 0 ευρώ
scullyist Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Χαλαρώστε, κι αύριο μέρα είναι για καυγάδες κι αδιέξοδα. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2011 από scullyist
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Νικ, ο πραετοριανός είπε και 2 επιχειρήματα. Εσύ λες μαλακίες κανονικά. ...όντως κακώς σου την είπε ο Νικ, εφ' ενός γιατί δε σε διάβασε καλά - αφ' ετέρου γιατί είχες δίκιο (όντως το ακριβότερο=γενικός τυφλοσούρτης=καλύτερο). Γιατί όμως τσιμπάς στη θέα των "επιχειρημάτων" που είπες; Κάνεις σαν αυτούς με τα κρασιά. Διότι αν εξαιρέσεις τα "στημένα τεστ" (δεν εννοώ ότι είναι αναξιόπιστα ως προς τί εξετάζουν, αλλά ότι είναι στημένες καταστάσεις), σπανιότατο να βρεις φτηνότατο προϊόν που είναι ανθεκτικότερο, πιο ραφιναρισμένο, λειτουργικότερο κτλ από κάποιο που κοστίζει πολύ πολλαπλάσια. Αυτό που ίσως δεν λένε κάποια βιβλία αλλά λέει η κοινή λογική, είναι ότι η διαφορά μεταξύ των προϊόντων απλά δεν ανταποκρίνεται στην καθαρή τους αξία : ας θεωρήσουμε δηλαδή ένα παζαρίσιο τζην των πχ 5€ στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων θα σου βγάλει προβλήματα φθοράς (πχ να τρυπήσει στο καβάλο) σε κατά ένα τάδε κλάσμα του χρόνου που το χρησιμοποίησες σε σχέση με ένα τζην που κοστίζει ΤΡΙΑΝΤΑ φορές πάνω, αναντίστοιχο με την τιμή του. Ας πούμε ότι το 5ευρίσιο τζην θ' αντέξει 1 χρόνο και αυτό δε σημαίνει ότι το άλλο θ' αντέξει 30. Το συμπέρασμα από αυτή τη σχέση είναι ότι όντως το ακριβότερο είναι καλύτερο, μόνο που δε σημαίνει ότι είναι κι απολύτως αναλογικά (με βάση την τιμή). Λογικό είναι αυτό, καθώς αφ' ενός μεν όσο πιο ακριβό παίρνεις κάτι, ΕΚΤΟΣ απ' την καλύτερη ποιότητα πληρώνεις ΚΑΙ νταβατζιλίκι (branded names κτλ) - αλλά δεν συνηθίζουν να πουλάνε πχ τζηνς στα 150 που θα αντέχουν το πολύ 2 χρόνια. Γιατί πολύ απλά θα πέφτανε έξω όταν τους παίρνανε χαμπάρι. Όσο για τα "τεστ", δεν απέδειξαν τίποτε παραπάνω από το τί πιστεύει ο κόσμος, ΑΚΟΜΑ κι όταν είναι αλλιώς (...το "στημένα" που λέγαμε). Αλλά αυτό δεν αναιρεί του τί είναι και τί δεν είναι τα προϊόντα σε κανονικές συνθήκες. Δες το σαν το πείραμα του Παυλώφ : το αν έχεις συνηθίσει έναν σκύλο να σφυράς και να τρέχει για φαΐ, δε σημαίνει ότι όταν θα του κάνεις "πλάκα" (και φυσικά θα τσιμπήσει) με άκυρο σφύριγμα, ότι ΠΟΤΕ δεν...υπήρξε φαΐ (ή και ότι δε θα ξαναϋπάρξει). Ο σκύλος στην ανωτέρω περίπτωση είναι οι όσοι υποβλήθηκαν στα τεστ με κρασιά, αμάξια κτλ, και το σφύριγμα είναι α) οι παγιωμένες προσωπικές τους εμπειρίες β) το ψηστήρι από φίλους και όλους τους υπόλοιπους φορείς/εργαλεία της καταναλωτικής κοινωνίας. Το μόνο που δείχνουν τα προαναφερθέντα τεστ, είναι ότι οι άνθρωποι α) έχουν συνήθειες και β) δεν την ψάχνουν και θεωρητικά μπορούν να ξεγελαστούν. Εξ' ου και τα "κορόιδα" που προαναφέρθηκαν, που συνήθως την πατάνε από διάφορα λαμόγια και όχι επειδή γενικώς τα ορίτζιναλ πρϊόντα δεν είναι καλύτερα.
Lucifer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Πολύ περισσότερα από αυτό τα τεστ δείχνουν.
evabb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 ωχ δλδ?Δεν έχει σεξ?δηλαδή θα με χώσει στην παράταξη κ θα με γράψει στα τέτοια της μετά? δεν ξερω. μπορει να μην ειναι καν απο παραταξη η κοπελα. απλα την ειχε πατησει ετσι η αδερφη μου, την προσεγγιζαν παρεες να βγουν ολοι μαζι κτλ και στην πραγματικοτητα θελαν να την χωσουν στην παραταξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις